My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Lets start from zero again. ;)

Assalamualaikum w.b.t

Hmm, Ahad..best ni tidur tapi semangat tengah gila ni nak taip entry. Nanti malam kite jumpa lagi bro bantal. 

Mengikut kamus dewan bahasa blog bermaksud satu laman web yang membolehkan pengguna menulis dan menyimpan diari, catatan, cadangan atau komentar dalam ruang siber. Blog biasanya menggambarkan personaliti, pendirian dan pandangan seseorang pengarang. 

Tapiii.. to be honest sekarang orang dah tak guna blog. Habis tu guna apa? Diari. Sorry diari lagilah tak digunakan sebab sejak seabad yg lepas 90% penduduk dunia dah tak pakai diari. Sekarang zaman.. media social! Hacebook, Hinstagram, HikHok! Jadi berbanggalah anda jika anda masih berblog dan silalah puji diri sendiri jika anda masih ada diari. Haaa tepuk! 

Okey dah blur nak tulis apa, nanti kita sambung lagi ya. Janji? Tak janji, insyaallah. :)

Terima kasih sudi baca. 

I'm backkkk!

Assalamualaikum w.b.t :)

Akhirnya setelah berkurun lamanya saya dengan ini mengishtiharkan(betul ke ejaan ni haha lame gile tak menaip biase spam love ngan like je) bahawasanya saya akan kembali menjadi orang gila senyum sorg2 depan laptop a.k.a bloggrrrrr! Tungguuu!!

P/s : krik krik xD

Only if, if itself exist.

I shouldn't have let her go. 
Now my life is full regrets.
Only if I can have 1 more chance... ;(

Selamat pengantin baru, semoga kalian berbahagia ke anak cucu.