My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

LOLOLOLOL!!!!!

Hye peoples! 

Long time no see, anyone miss me wor? :)
Macam takde je bhahaha. Tak kesah la.
Btw takde nak cakap ape pun, sorry. :|
Cuma nak share satu webpage ni je.

Silalah view link ni. 

Tak takk ni bukan link yg Ombak Rindu HD macam dekat FB tu. -.-
Okey sape kene link prank tu? Teruknya, aku pun tak kena wor. -.-
!@#$%$%^ mati-mati ingat nak download.
Okey tu je, see ya peoples! :)


Erm try this webpage okey! And make your own ..... after that! bhahahaa!


Tak takk takk ni bukan macam link Ombak Rindu HD kat FB tu la. -.-

23 comment(s) to remember:

sleeper said...

haha~ so funny lar the uglydance web..

LifeIsDreams said...

hai...sy bru follow ur blog..n if u dont mind pliss follow mine...blh kongsi cerita :)

Nurana said...

MENCIK AH KAT KAU! lame sgt tak update!

Nurana said...

MENCIK AH KAT KAU! lame sgt tak update!

bukan photographer said...

=_="
apajadah link mr. bean joget lambak...haha

Gila Best ! said...

hye, saya dari www.gilabest.com , saya mencadangkan encik membuat pengiklanan encik di website kami, jika berminat boleh mesej di 0173479617,harga boleh dirunding, balas di www.gilabest.com Terima Kasih,

iekasub said...

x jadi ponn. eksaited dah tadi.huk3

Hanie_Dew said...

kahkahkkah bodo giler uglydance tu. lagi lagi bila ko dapat upload pix orang yang ko tak suke. kelakar gilerrr..

lame tak gi sini. =p

ninazmi said...

bile nak update lagi nie..*winikwink.

LittleGurl said...

mencik tau kat link tu igt memang betol movie ombak rindu -_-"

Raden said...

sikit2 ombak rindu

ombak rindu sikit2

ongbak nak??

Edy Fee said...

takpe la, byk agy link lain.ehe

fatten said...

ur r tagged here..
http://fattenjimale.blogspot.com/2012/01/kene-tag-la.html

LeEmoNiss said...

hehehe..:)

Joejitakash The Cartoon Geek said...

http://joejitakash.blogspot.com/

jemput jalan2 kat blog saya. tq!

Fid"s said...

apasal nama ombak rindu?
kalo air pantai rindu tak jadi?
ahaha

miszvr said...

hahahahaha.... simple prank yet lol

miszvr said...

I love your blog's name~A BLOG TO REMEMBER. nice!!

^__^

Tamil List said...

New social site to bring together the world's Muslims 'Fost Book' Introduction to ramalan! http://www.fostbook.com/

Facebook, the social websites such as tvittar the coming of a new social inaittalam ramalan to introduce month.
This Web site related halal 'fostbook.com -' Fost Book 'is named. This is a secure web site for Muslims and contrary to popular social Web site set up pespukkirku.
These reductions allow the Web site are not permitted in Islam. For example, criminal activity, fraud, gambling and drug advertising is banned in all as against Islam.
The purpose of creating a Web site to obtain free from harmful things, authenticate the value of culture and family background, felt the necessity of Muslims 'Fost Book' social inaiyata site begins.

And hurriya daily utankattir for an interview with the web site owner, Abdul Waheed nijayov, Muslims on the Internet field without representation there, we should change the atmosphere, and the Internet masjittai building, but halalana such a change in people between the erppatutta that aim.

At least 50 more in three years - millions of users capturing this Islamic website said.
Website: www.fostbook.com





Laman sosial yang baru untuk membawa bersama-sama umat Islam di dunia Pengenalan 'Buku Fost' ramalan! http://www.fostbook.com/

Facebook, laman sosial seperti tvittar permulaan baru inaittalam arimukamakavullatu bulan ramalan sosial.
Ini laman web yang berkaitan halal 'postpuk -' Buku Fost 'dinamakan. Ini adalah laman web yang selamat untuk umat Islam dan bertentangan dengan laman web yang popular sosial yang ditubuhkan pespukkirku.
Pengurangan ini membolehkan laman web yang tidak dibenarkan dalam Islam. Sebagai contoh, pengiklanan jenayah aktiviti, penipuan, judi dan dadah diharamkan dalam semua sebagai bertentangan dengan Islam.
Tujuan mewujudkan laman web untuk mendapatkan bebas daripada benda-benda yang memudaratkan, mengesahkan nilai budaya dan latar belakang keluarga, merasakan keperluan 'Buku Fost' Islam tapak inaiyata sosial bermula.

Hurriya harian utankattir untuk temu bual dengan pemilik tapak web, Abdul Waheed nijayov, umat Islam di bidang internet yang tanpa perwakilan di sana, kita perlu menukar atmosfera, dan di bangunan internet masjittai, tetapi halalana itu 1 perubahan pada orang antara erppatutta itu bahawa matlamat.

Sekurang-kurangnya 50 lagi dalam tiga tahun - berjuta-juta pengguna yang menangkap laman web ini Islam berkata.
Laman Web: www.fostbook.com

Sis AI said...

Wakakaka! Terbaaaaik dari ladang!

siti noorhajar binti mohamed saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

qina said...

terbaik lah!!
psttt: bila nak update entry baru?

Feza said...

apa tu? tak nak klik.