My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Jom Belajar Menari Dalam Masa 3 Minit Bersama Tord Korsvik, Percaya Atau Tidak?


Malam tadi, aku sebenarnya agak teruja dengan satu video ni. Bukan aku je, malahan satu rumah aku teruja. Boleh kata semua orang lah komfem teruja. Dan kejap lagi lepas korang pulak tengok, korang pun mesti teruja ( kerat jarilah kalau korang tak teruja bai ). So presenting, Tord Korsvik dari Norway dengan tarian "Pop-and-Lock"!

Both are the same videos.

Okey, mula-mula nak cakap, jangan tanya aku apa maksud perbualan yang berlaku sebab aku memang tak tahu. Bahasa Norway tu bai, nak sebut pun berbelit lidah aku. Back to the topic, selain sangat berbakat, yang mana aku rasa sangat susah nak jumpa kat negara kita. Dia ni juga sangat comel, kan? Bayangkanlah. Package lengkap tu. Berbakat, comel, dan comel (alamak terdouble pulak comel tu lol). 

Pasal umur budak ni, aku tak pasti sebab aku cari kat internet ada yang cakap 10 tahun, ada yang cakap 11 tahun, dan ada yang cakap "like i care, he's already too awesome and so cute to do that!". Nampak tak? Nampak kan? Ini benar-benar menerujakan. Tak silap lagi.   

P/S : Lagi "power" dari shuffle. HAHAHA.
P/S : Dan mengikut kajian, 60% daripada orang yang melihat video ni, akan cuba meniru aksi ini sendiri. Betul ke tidak? 

*ehem takyah la nak try, jap lagi tak pasal-pasal tergeliat urat baru tahu, ^_^" *

10 comment(s) to remember:

cik chopu said...

haha hebat. ni macam Akai got to dance UK en.

lavender harum wangi said...

dah macam robot. budak2 tulang lembut lagi boleh la~ hahahaha :D

ninazmi said...

suke...suke....suke....suke...(bape kali nak tulis nie..=,=!!)
ok...suke gilew ngan dak nie!!

FH said...

style..
mengikut kajian lah sangat.. tak cube pon ;PP haha

putri noor syamimi said...

COO0O0O0O0OOOOOOOOMMMMMEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL GGGGGGGGIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nurana said...

malanganya aku bukan dari 60% tuh..:P

khairunnisa ♥ said...

haha. nanti nak try menari cam tu ^_^

Salhah Suhot said...

awesome!cute!and cute!and cute!hehe..triple cute there

dwaty said...

awesome, comel dan aku teruja....

lady dayana. said...

fuhyoooooo *teruja XD haha. badan dia boleh wat cam robot and cam sotong skali ! dah la comel kot! i likeeeee ;p