My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Yelah semua pun dah lain kan?

Ade orang (owang) tu cakap aku dah lain. 
Especially when aku mesej (mecej) die. 
Dah tak macam dulu. So,

11.29 p.m. to 012*******.
Ai wak!wtpew uh ea?lamew an xmcg?wuwu windunyew.sehad x neyh?

11.46 p.m. to My Number. 
Awak sihat ke tak ni? Bunag tabiat ke hape ha?

Tengok tengok bile aku nak jadi macam dulu 
die cakap aku tak sihat pulak.
Pfft. Dah la reply lambat gila.
Pastu die tu eja buang pun salah.
Bunag? Erk. Awak lagi tak sihat okey. 


 Owh patutlah dah ada skandal lain eh?
Cakap cakap cakaplah.

P/s : People change with times. I changed with times. All of us change with times. Kan?

xoxo,
ide(w). euwww.

Most Favourite Comments :

 Yup! Oh bunag tu anak Google ahaha LOL.
Eh ini cite harian lah, mane ade sedih pun.
Comes from Putri Zara Sofea!

 Eh tak boleh. Aah kan pelik je. Pfft. :p
Comes from romlah!

Hahaha. Oh okey. :)
*padahal ni entri merepek je.
Comes from SyaNurNad SyaBasH!

32 comment(s) to remember:

cik chopu said...

susah en nak puaskan hati orang nih. buat A salah, B salah, C lagilah salah. senang duduk rumah, makan maggi, layan tv, syok sendiri, puas hati, orang pun tak sakit hati :)

Azie Azra said...

bunag baru die hensem abeh ! ! !

saNah said...

urm erm touching pla da bla sanah dgr

putri noor syamimi said...

ahak3.
comelnye bahase. :P

lavender harum wangi said...

yup everybody changed, tapi aku serius xpenah guna bahasa euuww2 ni~ =.="

ayue! said...

people change ke feelings yg change? aku pon pening lahhhhhh

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha.
terus kena buang tabiat.
hamek ko.

사이트 ✻ romlah said...

haihhh . i think , no i agree 100% with you . wehla , nk buat sedih kt sini bole ? wuwuwuwuwuwuwu T________T

*oke aku dh kerap komen kt sini . pffft~

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

OMG...... sekarang dah tak guna lagi kan bahasa tu?? *sambil kerut2 muka*

wawa meiko said...

ahahahak . Ohh okay ini lawak . Tolong jgn eww ewww :D

Nurana said...

mesej pukul 11 30 time tu memang selemat lah dekat katil nak switz dream dah,

yang kau kacau die kenape?haha

oh ide,aku faham kau! chill k..:)

nadeyra said...

HAHA, try msg sy pulak. gerenti takkan dihampakan, plus xde salah ejaan punyerlah. janjai ! HAHA. LOL :D

Putri Zara Sofea said...

hukhuk. xpe . sabo sabo. manusia memang senang berubah. itu fakta. dah lepas biarkan je la. dia bahagia, kita pun boleh bahagia kan?

eh kejap kejap. sape bunang tu ek? hehehe. sebenanya ni cite sedih atau lucu ?? confius dengan perasaan kejap. hahaha

sab said...

People change with times. I changed with times. All of us change with times. Kan?
yup..totally rite. :)

anaiha yusof said...

susaha nak kata,kalau hati dah berubah,ayat pertama bila kita dah sakit hati dengan orang tu tapi dia tak sedar,
awak alin awak dah berubah sekarang...


lupakan jelah,
masa panjang lagi kan..
hahah(merepek sudah)*dalam hati rasa nak tembak2 je..

AizA said...

hahahha.. kelakar and sengallah minah tu...

A.s.t.i.n.a said...

Dh mintak izin bunag tu tak post pic sinehh?? whahaha sian..

unieMARKS :) said...

whoa . ide(w) tak mecej cya pun... hahaa

;p

SyaNurNad SyaBasH said...

encik swift, ur post ney bg makne mndalam ar...not jz bout u.. but about sumthing dat usually happened to others too.. bagos2.. like!;)

p/s nyway i never miss any of ur post lately.. hahahaha

Nurul Afifah said...

we change by time~

syahira abdullah said...

betui2.
kite akan berubah megikut masa. kadang2 kite sendiri xpasan. tp org kliling kite yg akan tego..

p/s: slalu giler org tego sy brubah...phhuufff... =.='

anis kristal said...

betol.semua org pon change with times.n org tu mcm la xbrubah kan kan.hahaa

DiaUmaiNiNaz said...

halooo..knp jd begitu??

maisarah sarah said...

erk???kadang2 org mmg akan berubah...huhuhu

Sunah Mohammad said...

ewwwwww.....

FH said...

ape laa.. haha

wanacesh said...

ala bgusla tu,,klu tiber2 nak blnja kfc,,kasi hadiah sebakol,,hri2 nh smbut vlentine,,,bruler buang tabiat,,tu ad cendawan blik btu la 2

nur said...

manusia berubah kerana sesuatu kah?

JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

UncleSeekers said...

:)

raudhah said...

salam ..tahniah, anda dtag

http://anaraudhah.blogspot.com/2011/03/20-soalan-kena-jawab.html

i am S!L4H.. said...

haha. die x prasan la tu ade typoerror..

mase berjalan. hati berubah
erkkk~ bole?

lady dayana. said...

bila i nk change? hmm.. :(