My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

She Is Cute, Nak Nombor Boleh?

So kali ni aku nak share pada korang satu video. Video yang sangat-sangat comel aku rasa since aku limau dari awal sampai habis. Aku tak tahu video ni siapa yang upload sebab banyak sangat video yang sama diupload berulang-ulang kali oleh orang yang berbeza. But aku rasa mostly it comes from here [link] since tarikh dia upload already 3 years ( that's mean masa aku sekolah lagi? Limau! Korang? ).

 Comes from ManJe! From entry teddybear tu [link].

So lepas ni kalau aku nak share video aku akan pakai Facebook Video sebab aku rasa time nak loading tu lebih "COMEL" kan berbanding Youtube? Aku tahu korang pakai beruk band je, aku tahu tu, aku pun pernah merasa. Ni buktinya [link] siap dengan gambar lagi ouh. Maybe some of you pernah tengok, but still aku nak share jugak. Lantak lah hari ni hari Ahad. Hari manusia takde life macam aku duduk depan PC. 

Comel kan? ( Baik cakap comel kalau nak anak comel, tips ni take notes hahaha ). Korang tahu part mane yang yang make my day? Part when she said "a diam diam diam boleh tah diam arhhhhh" and part die cakap "diam diam boleh tak diam diam nanti adik tekejutz, pelanting hoh pecah kepala" and both of it slang Kedah pelat-pelat sikit.

Seriously tak tahu nak komen ape pasal video ni. Sebab "dah cakap dah banyak kali dah, boleh tak diam diam diam!" Sampai keluar air mata aku tengok. Burung ape? Burung ape? Burung "mudai". Homaigod soooo cutee! Bulu mata lentik lagi tu okey. Okeylah, nak main game pulak. What? Kau takde life ke Ide? A diam diam diam. Pecah kapala jap lagi. Tahu?

Most Favourite Comments : 
 Omegi? Ar diam diam diam. HAHA.
Comes from MASidayu!

 Tak nak. Tak boleh. Tak yah la.
Comes from Dea!

 Ohh limau sampai guling ketuk bantal?
That's quite misterious.
Comes from lady dayana!

20 comment(s) to remember:

putri noor syamimi said...

burung apa ?

azie5ouh!8 said...

kiut nyer...teringat kat adek i yg kecik...mulut mmg xpandai nak diam..XD

MAKCEK bukan NENEK said...

memang dah lama video nih .
dah lupa bila ntah tengok video nih. memang kelakar bila dia cakap diam diam tuh . haha

anaiha yusof said...

hahh cian dak tue,tapi sngt2 comeyh,ketepek bagi orang yang tnye soalan burung tue..agagagga

Nabilah Hannah Rafiq said...

ala ide ! kelakar sangatt laah !
Best best best !!!!

Annis Suzana said...

hehe.. de vdeo ni.. dh lame gler smpn.. mmg comel gler dak ni.. "dh ckp byk kali dh.."

A.s.t.i.n.a said...

sweetttttt... kiut aaa

lady dayana. said...

ehhh lempang jugak org yg tnya " burung apa burung apa??" nii. HAHA. XD budak tu pun comel jer sebut! sekali kuar --> burung mudai !! *gelak guling2 ketuk2 bantal. hahahahahaha.

사이트 ✻ romlah said...

HAHAHHAHAAAAA :D
encik SWIFT saluh buat ai gelak bila baca entry dia ;)

aaaaaa bole tak diam diam ! adik kata diammmmmm =p

LOL , seyes lawok !

sarra azzam said...

cmne nk upload vid dlm blog?

cahayachenta said...

aaa... video ni..huisshhh lama dh video ni... ingt ms iklan raya petronas kot psal burung murai... lepas2 iklan tu la kuar video ni.. tp bdkpmpuan tu mmg sumpah comel

cik chopu said...

omegi! kiut gilaa~ terngiang ngiang pulak en budak ni punya 'ddiam ddiam" double D. hehe.

Nurana said...

sejak bile kau minat bebudak ni ide? -_-'

Wafiy Suzly said...

suka tang ayat takde life tu,kahkahkah. keep going with ur blog.

lavender harum wangi said...

haha, comel~ aku xde la ketawa, senyum je~ :)

sarra azzam said...

owh, kne upload msok fb dlu ea? huhu..xphm laa..(=_=')

Fara Farhana ♥™ said...

haha! gila comel budak kecik tu.part yang keluar slang kedah tu.

hahaha.rasa macam nak cubit pipi biar keluar daging.gila kejam kan?

:D

Dea said...

udah udah ler tuh story pasai budak ni,hang kawin ler cepat nanti dapat anak mcm gini baru leh gelak smpai keluar bijik mata naa . :DD

natasya eddie said...

dgn loghat nye tu x boleh bla tu..haha ^_^

TRiSHA said...

cute la budak tu .