My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Nyah "o" Nyah

Dear myself,
Do you really want to be a blogger?

Susah nak jawab ni. Haih. -,-
Okey i'm not a blogger. Read this [link].
So, i'm just another blogspot.com user lah.

P/s : Tak kan lah bila seseorang tu guna blogger.com je terus orang panggil dia blogger?
P/s : Ini dikira entri ke? Tak kan? So, i'm not a blogger lah kan?
P/s : This is crazy. Tajuk pun tak pernah betul. Dasar takde bakat.

13minutes 28seconds later i hit the "PUBLISH POST" button.

Most Favourite Comments :




Yes, you guys got what I mean! :)

25 comment(s) to remember:

syAzAnA said...

ngengg ah kauu!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Hehe. What happen to u??

Jom terjahhh:
Cara Lipat Duit Bentuk Baju

dLa said...

kenapa kenapa ?

Sunah Mohammad said...

erkkk...entri la ni budak!!!

eLLy said...

me too i just a blogspot user ;)
user okey nor loser ;p

lavender harum wangi said...

Ide apa kena mengena dgn tajuk? kahak kahak kahak~ :D

Wafiy Suzly said...

oke aku perasan blog ni dah tukar thme

Putri Zara Sofea said...

Ahaks ! It's normal dude. walaupun kita mencarut tah hape2 dalam entri, kite digelar sebagai blogger. haha. once dah ada blog dah dikira blogger la. walaupun blog untuk tulis diari jek. huh ? tah la. tak tau nak cakap macamana. haha

kusiberjalan said...

ah! peduli blogger ke bukan suka at lah..nape nak kesah orang? orang kesah kite ker? haha!
ok npe emo sgt ni? haish... lapo..ok.. -..-"

starangkor said...

soly2011
bigbigshowgay2011
sex2011twt
khmergirlshow2011
bangyaicity2011.blogspot
angkorstarly.blogspot

melle amir said...

p/s sampai tiga hokai. haha

mie said...

uih....
apa salahnya blogger..
ehehee

aLya maNip said...

isshh..payah beno soklannye..ngeeee

aLieF si Muncung ManiS said...

saya pun blogpot user gak..btw,,woit bro..berwajah baru nampak blog bro..

missT said...

haha.. am not a blogger too. just use blogspot utk merapu.. ;p

Nur Nasihah Bte Wazali said...

huhu..klakar la

Salhah Suhot said...

ku juga begitu.user je.

srikandi cinta said...

salam..hye :)
mtk tolong vote saya boleh ?? hehe..
sori la mencapub kat sini..
tlg ke blog saya eh..

http://wanakmalzulaikha.blogspot.com/2011/03/vote-for-me.html

klik je gambar saya ..ikut step kat blog saya..simple je..

bersama menaikkan nama muslimah malaysia :)

Allahuakbar!

Anonymous said...

Hello. And Bye.

i am S!L4H.. said...

ingtkan loading x abis. rupe nye mmg template bru.
demm

Dea said...

ehh dah lama tk datang blog ni,majuuuu nya hahaha

Anonymous said...

Hello. And Bye.

FH said...

knp nyah o nyah?

Cik Anis said...

Peh, kulit baru lah blog dia =)
Ala, dah PUBLISH POST tu , dah kira entry lah tu,HAHA

lady dayana. said...

nyah..i already consider u a blogger ! ni pun kira entri lah jugak. tp mmg merapu lah kan. hahah