My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Join Contest i1more.com Dan Dapatkan Apple iPad 2 for RM0! Wow! ( Time Extended )

This is a sticky post. 
Entri terbaru kat sini. Pasal She is Cute, Nak Number Boleh?
 
Tak nak ke? Hurm hurm. 
 Contest dah habis. But still boleh register for the next one.   
Simply click HERE to register okey?


So as for today aku nak share la sikit pasal satu web ni. i1more.com. This site lebih kurang sama macam Jipaban and HeartBeats. Aku rasa korang pasti dah tahu kan pasal dua site tu? Cuma bezanya, site i1more.com ni baru lagi. So untuk menunjukkan tanda penghargaan diorang nak bagi sebijik Apple iPad2 yang berharga RM 1549/each tapi kalau korang adalah the most luckiest person hari tu korang akan dapat dengan FREE! RM0!

Korang hanya perlu :
1) Daftar sebagai ahli i1more [link]. Mudah je sebab boleh pakai Facebook untuk register.
2) Like Facebook Page i1more [link] Only 103 people like this now!
3) Follow i1more on Twitter. [link]. Setakat ni baru ada 22 orang yang follow!
4) Last sekali, sila ke sini untuk join contest ni. [link].

Aku harap korang tak buang masa lagi sebab setakat ni aku rasa baru 234 orang yang dah mendaftar untuk iPad 2 ni. Baru 234 orang wehh! It's means your chance to win this wow, sangat-sangat tinggi okey. Dan after my calculations. Yang betul-betul layak menang setakat ini cumalah 22 orang!

Macam mana nak join?
* Simply click on the BUY button, complete the form and submit.
The i1more coupon serves as your entry to the contest.

So ape tunggu lagi? Jom daftar sekarang! Tak cuba tak tahu, untung-untung dapat Apple iPad2! And most important thing is, it's FREE! And it's pink maybe? LOL!

22 comment(s) to remember:

사이트 ✻ romlah said...

wehhhhhh ! nak :( aku suke gile kot barang apple :DD

Mr. Swift said...

Romlah - Haa gi lah register, pastu like FB, follow twitter. Pastu try la. Goodluck! :)

A.s.t.i.n.a said...

all the best la ekkk.. huhu sgt rajinnye..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Waa nak jugak! Tapi nak yang awak punya *kalau dapat la* ahahaha..

Jom singgah:
~Kek? Selera Tak?

qhais said...

gua xde twitter..huhuhuhu..bole ker..?

Dea said...

Mcm mana ipad aku boleh ada dekat sini HAHAHA

Mr. Swift said...

Astina - Haha, tak lah. Ni nak bgitahu korang je.

Hanim - Haha. :)

qhais - wajib kut twitter tu.

Dea - Lol.

C I K . F Y Z A said...

gilerr kentang XD

natasya eddie said...

kalau menang pun parents akan kata "tasya budak sekolah,tak perlu.bagi sini" haha,

Mr. Swift said...

natasya - haha. oh yeke? tak kan lah kut

kukiesyaz said...

best ker ipad ni?
haku dah 20 langkah ke belakang..
always heard about ipad..
but dunno about their function...

lisa said...

Buatkan ! haha ;P

Fatehah A. said...

dah follow fb n twitter, tp xdpt no kupon pun. camne tuh

Mr. Swift said...

kukiesyaz - Haha, sangat best okey. :p

Mr. Swift said...

lisa - Oh buatkan? Maknanya?

Mr. Swift said...

Fatehah A. - Ohh yeke? dah register belom? Follow 4step tu je pastu nanti siap lah. :D

lady dayana. said...

hahah tipu ?

Mr. Swift said...

Eh eh tipu tipu tak main la. :p

yan_n.i.m said...

eh ehe eh.. ny menang, jgn lupe ah share2.. har3

sarra azzam said...

oo xpe ke? xsusahkn?

Mr. Swift said...

yan - oh tgoklah "kalau" kan

Mr. Swift said...

sarra - tak lah, mybe esok kut siap.