My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Macam Keling


Nothing happen today.
I don't have anythings to share and wrote for all of you.
My draft box was full with all those UNCOMPLETED entries.
This is seriously s*it.

I'm just thinking that I'm getting sick with myself now.
Full of lazyness and I'm starting to ask myself
Why did I ever tried to wrote in English in this entry
Since when I wrote something in English it will become

an entri yang "macam keling!"

Sebab " s " and " 's "
Sebab " was " and " were "
Sebab eh eh kalau warna hijau ape eh warna berlawanan die?
Gosh this is seriously macam keling entri.


Hati : Tu lah orang suruh sambung blaja tak nak. Bengap betul kau ni Ide.
Aku : Yes, I will lah! When I'm ready to forget all those history. Stop blaming me heart!
Hati : Hek eleh bajet omputih la budak nih siotzz!
Aku : What hati? Aku tak dengar, ulang sekali lagi boleh?
Hati : Kau gila! Sebijik macam keling!

*even my heart hate me.
*did you hate me? __? only if I can hear what did you just said.
Most Favourite Comments :

That's true! Thank you! :)
Comes from bantalbucuk!

Kita bukan bercakap pasal bangsa kan?
 Give me five! Haha. 
Comes from Shadow Of Life!

Err ini Vlog ke? -.-
Comes from aMira!

26 comment(s) to remember:

cahayachenta said...

monolog antara tuan pnya hati dan hati dia di tgh2 mlm...

syAzAnA said...

jangan putus asa okayy. tu semua setannn jehh.

MATAHARI said...

kenapa mesti keling?

kusiberjalan said...

chilex...me oso can't wrote in english very well..hahaha! juz can talking2 wif ma fwen wif bangla slang...ahahah!

p/s: mmg mcm keling, keling pon xmcm kite...hoho! "kite" yer.. -..-" cane ni... haish...

C I K . F Y Z A said...

relaks la bro...everything will be just fine...

putri noor syamimi said...

LOL.
i don't hate you.
people make mistakes. :)

anaiha yusof said...

adoyay just try bro,mesti awk boleh kan,english awak mesti okie dokie kan,just ignore the grammatical error,if others correcting u,its mean they love u and want u to improve it...take its as good advise*ececeh ckp orng putih lak ana hehheh =)

Nurana said...

sejak 2 menjak ni banyak betol ayat english aku dapat kat blog kau ide~

A.s.t.i.n.a said...

ni kenaper en suzuki...> ilek2 lah k...

JIJI YU said...

gile citer..maksud mendalam..ehehe

eqhaZIN said...

haha. xley bla la hati tu.
tergamak dier benci kau.
mari ak musnah kan dia! hik3.

lavender harum wangi said...

erk, racist~ =.="

wawa meiko said...

Betol kata hati :P

qaqa said...

cam lebey kurang je feeling tuh dgn sy haha.. this mean its normal k,bro.

Golden Rose said...

aik...keling lagi expert speaking english sekarang tau....bangsa tak menggambarkan bahasa...even english chinese pun lagi fluent....semua bergantung pada diri masing2....jgn umpamakan bangsa dgn bahasa..

Sunah Mohammad said...

okie la tu english swift~ hehe...

Dea said...

itu dia anwar hadi dah mai haha

bantalbucuk said...

don't give up even your heart say like that to you..because you are the one controlling ur heart.. :D

Shadow Of Life said...

hoh0...me to0..!!
kdg2 tulis mcm k****g jgk...!!
ishk....tau tak perkataan k****g tu agak sensitif utk org india....huhu ~

FH said...

hahaha saya paham perasaan itu. ;PP

aLya said...

tidak..!! tidak!! saya tak bencikan kamu..hehe

hati tu tak bencikan kamu pon..kamu je yg rasa cmtu..hehe

cepat2..siapkan entri dalam draft tu..hehe

aMira~ said...

haha, ok, sy suka vlog nie..sempoi..hehe!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Ahahaha.. What's wrong? Good try apa..

Jom singgah:
Anak Aku/Tips Penjagaan Kura-Kura [Bahagian 1]

lady dayana. said...

aww i never hate u :) huhu. i believe your english is quite good what ! jgn sedih2 ;)

syahira abdullah said...

'hati' & 'aku' mereka adelah best buddy yg xleh pisah. kadang diorg boleh go on bersam-sama tanpe menyusahkan si 'akal' tapi biaselah best buddy pun boleh gadoh dan x sepahaman kn.. ^^_

errrr... tang mana vlog tu? =.='

Wedelia Ryo said...

Darling, just to correct u if u dont mind..

my heart 'hates' me..