My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Kau Senyum Sikit Pun Kau Tetap Kalah

Okeylah so today aku nak buat review lagi pasal video-video yang aku rasa cool. And for hari ni aku nak tunjukkan pasal baby. Homaigod did I just said 'baby'? That's means for sure video ni sangatlah comel macam baby dalam entri sebelum ni [link]. Kalau korang ni peminat baby baik tak payah tengok sebab nanti korang pengsan kecomelan macam budak-budak ni semua. Dan aku boleh bet korang yang tengok ni komfem akan tengok lebih dari 2 KALI sebab aku pun tengok 6 kali. What? Diorang comel kan? Takpe lah nak tengok banyak kali pun.

Tak banyak aku nak komen pasal video ni. Sebab sepanjang aku tengok video ni mulut aku macam "woah", "woah", "woah lagi", "tomel", "walawei", "walaaawwwei", "bapak hang comel gila kut", "cubit die, cubit die" , "rendam die dalam air panas macam anak Pak Pandir". Especially bila part awal video tu yang time baby tu buat hentak-hentak kaki layan remix kepala goyang-goyang lembik-lembik macam "euww sotong ke budak ni?" rasa cam nak flyingkick je bai. Dengan aku-aku sekali ikut goyang kepala time tu. Lol. I "hate" this kid. They make my day. How sweet. Siot ah. Nak anak camni boleh, boleh?

So, ni actually adalah video promotion untuk air mineral yang bernama Evian. And this is actually in 3D. Siape yang ingat video ni real memang ahh kau dah kena tipu. Aku suggest korang check website ni [link] sebab ada macam-macam yang menarik kat sane. Especially if korang ni nak awet muda walaupun dah tua. Eh eh bukan, untuk yang nak awet muda macam aku. Tsk tsk.

 See? Aku dah cakap. 
Kat sana ade banyak omel omel. Limau!

Ohh btw SAYA (hoi, sejak bile pulak aku pandai cakap "saya" ni?) nak ucap terima kasih banyak-banyak pada unieMARKS:) sebab dah fulfill my request with this entry. [link]. Jom usha blog unieMARKS ni. Jom jom! Sumpah comel gua cakap lu, blog die lah. Tuan die tak comel tapi sangat comel. Euww aku malu ni.

*tutup muka*

Most Favourite Comments :

Macam mane nak gelak 67 kali? @_@
Comes from little sheera!

Eh eh anak aku okey. :)
Comes from Dea!

15 comment(s) to remember:

anaiha yusof said...

hahah chumel2 ngade2 adoyaya =P

putri noor syamimi said...

ahak3.
dah pernah tengok sebab SAYA banyak review funny ads.
sangat comel~!! :D

but saya prefer normal babies. they are much cuter. :P
kalau jumpe cenggini mahu koma den nanti.XD

miera azzudin said...

I like that video too.. bestkn..kn..kn..:)

lavender harum wangi said...

bakal skaters professional~ haha :D

love said...

hai u....sy suka blog awk..buat saya gelak sorang2 lah... hehehe sampai saya siap buat entry ni... :D

http://ashaff.blogspot.com/2011/02/suka-blog-ni.html

Salhah Suhot said...

nak anak cumel?buleh?mse wife ngandung suruh dye tgk video ni sampai muntah. mne tau ter'kenan'..XD

Dea said...

Macam maana ANAK ANAK aku ni boleh buat iklan pulak nih , haish HAHA

A.s.t.i.n.a said...

Alaaaa... pakai lah SAYA tuh terus.. hak hak

unieMARKS :) said...

Sumpah comel gua cakap lu, blog die lah. Tuan die tak comel tapi sangat comel. Euww aku malu ni.


ait , tak bule blah ! hahaa . bodek kh ide ? hehee . btw most wc . no biggie loo . mau tny pa . silhkn ;] hikhik
*tetiba diangkt secara tk rasmi as doktor cinta*HHAHA

Sunah Mohammad said...

macam tak percaya je swift ni suke giler tengok baby..hahaha~

i tak dapat tengok ni...sob3..sok baru leh tengok kot kat lab...tenet brukband slow..huhu

FH said...

stylee~

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

baby mane yang tak comel? cer cite, cer cite.. =P

saya tag awak kat sini:
Aku DiTAG!

little sheera said...

cute,,
*gelak 67 kali*

lady dayana. said...

aloloooo rasa nk cubit3 jerr dorg punya pipi,,peha..nk geletek satu badan !! eee geram nyeee ! XD boleh sakit gigi tgk vid ni. sbb asyik ketap gigi kuat2. huuhu :P

ninazmi said...

*muke teruje*....comel gilew!!!
mmg tengok lbey dari due kali la...hahahaha....
http://www.imgedikiduncare.blogspot.com/