My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Gatai Sehh


Hello eberiWan and eberiTok. Hari ni nak cakap ape pun tak tahu lah. Since aku macam dah takde hala tuju dah berBLOWging ni. Main taram je. Kejap entry bagus (cewahh perasan nyeww), but mostly entry tak bagus (mengaku ni saye memang tak bagus) pun. Yelah sebab buat blog pun sebab main ikut-ikutan orang aje dong. Orang nak ade blogspot aku pun nak ade blogspot.

Haih, such a no life princip boy. Orang nak taip dalam Bi aku pun nak taip dalam Bi padahal Bi standard SPM jew. T_T. Yelah-yelah so maka nak share kongsi lah sikit pasal ni. Pakcik aku punye cerita. Jom kite layan. ( wattehee.. sejak bile aku tiru trademark Melodi ni? -,-)

Suami : Yang cantiknye yang baju tu.
Isteri : Aah memang cantik, beli lah satu.
Suami : Yang cantiknye yang kereta tu.
Isteri : Owh aah belilah satu nanti.
Suami : Yang, cantiknye yang rumah tu.
Isteri : Aah memang pun, belilah satu.
Suami : Yang cantiknye yang perempuan tu.
Isteri : Mane-mane? Ni nampak ni pisau ni?
Suami : Aik? Tak nak suruh beli satu, ke?

I wonder how does it feel to be my auntie. Gatai sehh pakcik den. Kemain lagi.

Tapi kalau perempuan gatal ade je kan? Eleh ngaku jelah.

15 comment(s) to remember:

putri noor syamimi said...

kalau gatal garu la~
kuang3~ :P

Jeely jelly said...

haha... naseb bek ur auntie tu perasan kan.. kalau dye jwb bnda yg same.. x ke mau nayee :)

kusiberjalan said...

huh! same jer laki ker pompuan ker sama jer bile menggatal... dah tau hak orang pon nak menggatal gak... pastu yang kne gatal tu pon sama gak..dah tau ada yang punya maseh nak melayan meroyan... sepak sekong2 kang..haish! tetibe jer emo...hurm... jiwa kacao..dah nak balik...

teenagerhousemaid said...

hehe..
sabor jelah..
tapi, tak ramai isteri yang nak tunjuk pisau...
ramai isteri menderita..
(ok fine..rasa macam dah kemerapuan kat sini..sorry)
arha~

tomatoo said...

hahaha. byk llaki caamtu.. :)

Wafiy Suzly said...

aku suka style pakcik ko!haha

atiqa aris said...

perempuan gatal ag banyak seh skang.perempuan gatal ngan perempuan pon banyak gak.geli je;)

anaiha yusof said...

hahah biase la tue name pun lelaki,tapi memang nak kena la tue,bukan stakat pisau je,parang terus agagagaga

A.s.t.i.n.a said...

husband dier romantik lah kalau mcm tu.. gurau2 manje .. biasa yang ckp2 terus camtu tak buat.. yang tak cakap langsung tu tup tup.. tadaaaa "yang, u dah ade madu"

ShidaHaron said...

laki gatal, dah biase tengok.
perempuan gatal xbiasa tengok.

tapi kalau aku nampak perempuan, aku pewittt kan untuk golongan laki-laki. boleh? kesian kat budak-budak bujang. hahaha =D

Cik Anis said...

Gatai2 lelaki seronok, boleh DAPAT awek gedik..

Gatai2 perempuan, seronok gak, boleh DAPAT GELARAN awek gedik!

haha, ok, merepek, saje komen, sebab nga bosan, BW sini :D

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha...kalau alief macam isteri tu,alief cakap mcm ni--> "beli lah satu awek tu..nanti abg boleh dapat free gift..dapat satu cop kaki kat muka.."..haha..

i am S!L4H.. said...

hahahadoiiii. sekali pisau da klua.
bahaye tu. kang jadik tragedi plak. ngeee

Salhah Suhot said...

bukan gatal..cuci mate je..ahaks!!

lady dayana. said...

amboii sempat lg main usik2. gataii na..ide tak mcm tu ? hehe :P