My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Japan Tsunami With Video Updated - Forward This

Terukk aku cakap kau.

Tsunami Alert for New Zealand, the Philippines, Indonesia, Papua New Guinea, Hawaii, and others. Waves expected over the next few hours, caused by 8.9 earthquake in Japan. [link]

Tsunami dengan kekuatan 8.9 magnitude teruk melanda Jepun. Indonesia, Filipina dan Malaysia diberi amaran kemungkinan Tsunami. Tsunami dijangka sampai ke Malaysia dan Singapore bermula 6.30 petang ini. Harap semua tidak lepak di tepi pantai. Doakan negara kita selamat. Peliharalah kami Ya Allah!

P/s : Dunia memang dah nak kiamat. Aku harap kita tergolong dalam golongan orang yang beriman. Aminn. :)
P/s : Jangan lupa sembahyang Asar hari ni.
@5:17 p.m. 11 March 2011.

12 comment(s) to remember:

A.s.t.i.n.a said...

sis risaukan kesayangan sis ade kat perairan Brunei sekarang.. Ya Allah T_T

Salhah Suhot said...

huhu...takot

lisa said...

entri terbaru dikreditkan kepada blog ni. serious takut. thanks letak video tu :)

UncleSeekers said...

:(

maisarah sarah said...

dah makin hampir masanya kan...

www.maisarahlove.blogspot.com

raudhah said...

salam, huhu..tsunami kat sana dasyat ar. Teringat plak yg atr slh 1 tanda kiamat ialah banyak terjadinya bencana alam.

Ya Allah, lindungilah kami semua dengan rahmatMu. Amin.

Btw mr swift, raudhah folo yer *1720 =) nape letak nama swift...cam taylor swift pun ade gak ni..hehehe..

benci n takut lipas ke? Ala, ketuk je ngn penyapu. Mati ar dia =)

ecah said...

erk..6.30 ptg ni.?harap2 x sampai sini..

Catherine- said...

sangat menakutkan.


aminn~ tuhan lindungilah

Cik Anis said...

Salam..

ahaa, tsunami, tsunami, tsunami lagi?

Semua sedar dunia dah nak kiamat, boleh cakap, boleh dengar, tapi setakat cakap dan dengarlah...

Apa kata, lihat diri sendiri?
Yang penting hati sentiasa pegang pada Illahi..

Eheh, bajet plak, *macamlah anis baik sgt*

>Masih berusaha untuk menjadi muslimah yang baik :)

Semoga kita tergoong dalam golongan orang beriman, Ya Allah, amin :)

asybedazzle said...

harap nuclear plant dorang tak meletop, kalau taaak. haih

ShidaHaron said...

Amin Amin Amin. Kita doa bersama-sama. Saling ingat mengingati.

lady dayana. said...

amin. semoga kite sentiasa dirahmatiNya.