My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Facebook Budak Lelaki VS Facebook Budak Perempuan

Hari ni sangat membosankan. Well kalau korang adalah friend di Facebook aku korang pasti tahu benda tu. Entah berapa kali aku tukar status hari ni dan setiap kali tukar pun no one will ever comment. Cool kan? Hey hey at least ade yang like lah Ide! Syukur la sikit Ide oi! Blog pun sampai 3 kali aku update hari ini. Maafkan aku. Boleh? 

Jadi when aku get bosan lol bahasa mix-mix sangat look sejuk when bosan. I harap all got pening and silalah annoyed by sekarang because aku am budak annoying. Selain that, bila I ( euww ) bosan I ( euww dua kali ) akan walk-walk ke profile Facebook people lain. And ini what aku get.

Budak Lelaki 16 tahun
Caption : my life. XD
Oh no jalan! 
This budak lelaki seriously arghhh donno nak describe apa.

Budak Perempuan 16 tahun
Caption : bila saya nak jumpa pasangan yang betol2 sayang saya ):
 This pulak dari child perempuan. 
What nak say? EUWW jelah.

So ni aku nak tunjuk sikit realiti. HAHA aku tergelak bila aku cakap pasal realiti. Ohh sini ada entri pasal 4 snow white pilihan aku. Meh bace meh. [link] Hurm, so 2 gambar kat atas ni dah terangkan ape yang membuatkan aku tergelak. Panjanggg. Aku harap korang faham. Cepat betul kan korang ni perempuan? Tsk tsk.

Most Favourite Comments :

Hahaha. Eleh gelakkan orang ke?
Comes from rj Etika!

Lol. Okey pasni all pun like ini. Omg!
Comes from AyinAyob!

Tsk tsk, tak mau ngaku ke?
Comes from peyuz!

28 comment(s) to remember:

putri noor syamimi said...

hoyeh~
setuju! tapi tak semua okey~

Salhah Suhot said...

ape nak buat..perempuan memang cepat matang dari lelaki..=)

rj Etika said...

hahahahahahahahahaha!!!!

this is so called FACEBOOK.

Nurana said...

oh ni nak bagitahu yang perempuan lebih gatal ah ni ea?ha ? ha ? ha?-_-'

lavender harum wangi said...

erk~ =.="

anaiha yusof said...

wow..haaaaaaa

MAKCEK bukan NENEK said...

haxhax .
lelaki tayang dslr.
perempuan tayang gitar .
lelaki tayang dslr
perempuan tayang pakwe.
lelaki tayang keta moto
perempuan tayang lovelove .
kehkeh

kusiberjalan said...

Budak Perempuan 16 tahun
Caption : bila saya nak jumpa pasangan yang betol2 sayang saya ):

uuuu~ rasenyer tak semua budak pompuan tak cmtu kot.... sy mase ni pikir bile nak kaya ader la hahahaha! boleh x...aahahahaha

iQa~ said...

U bosan smpai entry u pun wat i pening...

Atau mungkin i xfhm sbb i bukan budak perempuan 16 tahun???hahahah~

Putri Zara Sofea said...

1st ..

ahaks.. sebab laki lambat matang la cik abang. sebab tu umo 20 taun sekalipon still ngadap game. camne nak matured ni? hehe. men game ok je xde hal punya. tapi kalau dr siang sampai malam ngadap game ssh ler nak jawab. ;p

C I K . F Y Z A said...

meh cinie FACEBOOK nak commen semua status???

사이트 ✻ romlah said...

haha . haha . haha . fine ! rasa nak gelak panjang2 baca entry nie =p

Dea said...

Woi patutlah kau euuw aku punya yunhon HAHA

Dea said...

Woi patutlah kau euuw aku punya yunhon HAHA

Mainur Hasnah said...

biasalah tu

miera azzudin said...

haha...perempuan kan cepat matang..:)

AyinAyob said...

ade kecomelan jugk tulis macam ni. hahaha.

agak look sejuk bile bored bored awak tulis like ini. hahaha.

farrah said...

pic yg boy tu x ley blah..gile byk die gune pc..gane2 pon..fb ttp on..huhu~

lady dayana. said...

ahahha biasa lah tu budak perempuan! ni mesti sbb cerita disney princess tulah..yg snow white n cinderella bagai pastu dapat jmpe putera impian..aum aumm XD


kah3 :P

EJA said...

haha..perbezaan besar antara boys and girls..

girls suka pikir pasal cinta..sweet2..comel2..lumrah..

boys..game..game..tenet.

wawa meiko said...

Budak lelaki , budak lelaki . isk isk isk .

Budak perempuan ? budak perempuan . isk isk , memalukan! =_______=

Arpiiz said...

disebabkan sekarang ni aku tengah blur, so aku terpaksa membaca entry ni berulang2 kali..hehehe

singgah melawat follower saya..

peyuz said...

hua huaa...manede perempuan macam tu do,mengarut je

jia said...

hahahaha.....=D

maisarah sarah said...

nasib xbyk sgt bhsa rojaknya...
kalo xleh mengong sebentar.hahaha

dakpipimerah said...

i love to say euww also,,hahah,,

part pic yg child perempuan tu mmg,, dh bnyk kot dak kecik sekolah rendah pon duk lap lap u kat FB,,HAHA

anisssss said...

lelaki lagi best. bila start tulis status jiwang, confirm meleret leret sampai ke kaki. euwww~

robert said...

this is a cool side thanks! for the great content