My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

4 Snow Whites? LOL

 She got an apple. Woah! Sama.

Based on my previous entry, aku maksudkan entri yang ini [link]. Entri yang pasal "Give me 2 years back, and I will fixed everthing's" tu. Euww. So at the end of that entri, aku ade cabar kan korang taip komen dalam Bahasa Orang Putih. Dan semua pun bagus. Seriously, at least much better than aku. <--See?

So maybe some of you did read about those comments kan? Tapi aku rasa berapa kerat je yang nak baca komen orang lain. Kan? So here I made some screenshots to share some of their good thought about that entry. They were genius. Have a look at those comments below. It's hilarious.

Nurana. Dia ni bakal jadi doctor ( aminn ) and now belajar di USM, dalam bidang Biomedical. Ape benda Biomedical tu? Ask her jap lagi. But I think it must be a hard-thing, am I right? Was born at Sungai Petani Kedah on 17 Jun 1990 ( Dah tua? Ke? ). Love to explore new things and very passionate in doing something. And nak tahu? Even her blog named "nurana-something". Woah amazing? kan?

Lady Dayana. It's true and so true sebab comes from heart kan. Fairytale? Believe me it's real. I found one, here. Tee hee. Her name is Fatin Dayana ( bukan Fatin Liyana okey ) berumur 18tahun dan pandai buat cupcakes and satu lagi, she likes dancing! Wow! Kalau korang ke blog dia nanti korang akan jumpa "Read until you bite your tongue! kah3 XD". Pastu tekan " OK ". Misteri kan? Check sini meh.

Lavender Harum Wangi ( Ika ). We are twins you know ( kut? ) sebab kelebihan kami, senang tido dan kekurangan kami, suka tido. And sebab kami suka GreenDay ( macam tak percaya ada perempuan minat GreenDay lol ). Her blog name "tidur is krohh krohh" dan tahap kekemasan 10/10 aku kasik. Hilarious gila kan nama blog die? Jom ke sini. ( jangan sampai tertidur ketika di sana :p )
 
Salhah Suhot. On blogspot since February 2009 ( blogger otai ni wehh ). Sangat sukakan kucing sampaikan tunang dia cakap dia kucing jadian ( patut kah? ) Haa dah bertunang okey. Semoga selamat ke jinjang pelamin. Aminn. ( lama kut aku tak rasa nasik minyak, ehem ) Kat blog dia ada "Little Nezu" tau. Tak caye check sini. So rajin-rajinkanlah bagi "Little Nezu" ni "makanan". Pahala.

Ohh lupa nak cakap, diorang ni semua putih tau. Patut la fluent semacam je. Dan aku hitam ( nigga? ). So tak kesah la kan kalau berterabuq sikit chek punya BI. Limau! Have a great Sabtu. :)

7 comment(s) to remember:

anaiha yusof said...

hahaha

cik ayin said...

maap sy org melayu..tak pandai omputeh ni :)

Nurana said...

haha,,,tenkiu ide..ni special untuk kau..

http://nurana-something.blogspot.com/2011/03/thank-you-ide.html

Salhah Suhot said...

awww!!terharu mak...terima kasih..hehe..
http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2011/03/blog-to-remember.html

lady dayana. said...

AHAHA IDE ni kelakar lah....!! hehe tgk org dah shy2 ni.. =')

hehe okay2 thnk you eh !

^_________^ <-- senyum malu2. haha

Mr. Swift said...

Cehh cehh cehhwahh semua pun nak cakap thank you. Tak perlu kut sebab mmg dah lama nak buat benda ni.

*and also to thanks sebab korang dah bagi komen yg sangat oh 'panjang" dan berguna kan. (siap boleh buat entri lagi)

THANK YOU SO MUCH GIRLS!

love said...

u ni sngt sweeetttt ok Mr. Swift.
adehhhh.... :D