My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

You merajuk ke? Sorrylah.

Take a look at the disclaimer below and read it first before you read the full entry. Thank you for your collaboration.


Kalau dia ni yang merajuk aku pasti pujuk. Google Images.

PC : Wei budak!
Aku : Ape mende? Takyah kacau la, I nak main game ni.
PC : Wei wei wei cube dengar I nak cakap ape ni, boleh?
Aku : Yelah. You nak cakap ape? Cakaplah.
PC : I panaslah.
Aku : So? You nak ape?
PC : Nak you berambus dari mata I, boleh? Boleh?
Aku : Argh you ni annoying la. I sikit lagi nak naik level ni. Please?
PC : I benci you! You tak pernah kisah pun pasal I kan? I merajuk.
Aku : Lantak you lah. I tak nak pujuk.
PC  : Betul ni? You tak sayang I dah? You tak kesah pasal I dah? FINE!
Aku : Aah lantak you lah. Blah la tak yah kacau I nak main game ni.
PC : ~ ~ T u p p . . . . . . . . . . . . .
Aku : Eh you? You? You! I sayang you lah. Alamak! jangan la camni. I tak sempat save lagi tadi. Kita kan couple? You mesti sayang I kan?
PC : Ade I kesah?
Aku : I merajuk. You jangan pujuk. Bye.
PC : .....................
Hati : Padan muke kau budak pelik. 
Aku : Argh! Diam lah makhluk merah!

 I harap esok you hidup semula. T_T
Sayangi PC anda semua sebelum ia merajuk macam PC aku. 
Tak pasal-pasal habis duit aku kena bayar CC malam ni. 
Damyu PC! I will crush you into piece! I swear! 
Most Favourite Comments :

 

Aku tahu korang berdua ni pun sama je kan? Aku tahu tu.
Comes from WZulhilmi dan Wafiy Suzly!

25 comment(s) to remember:

ria said...

hahaha. . kreatif benor utk u nie. .

natasya eddie said...

kesian...:p
ni dah kritikal dah ni kondisi mental anda.haha

aLieF si Muncung ManiS said...

kali ni versi PC pulak..haha..dia jeles sbb bro kuat sgt main game tu..main game fb ke bro??lawak2..kalau dulu versi hati dan otak..haha..addoi...

ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

lady dayana. said...

hahha ni mesti main game ganas sgt kot. smpi tumbuk2 pc kan? haha. sian pc tu..kan dah merajuk XD haa pujuk sendiri..

Sunah Mohammad said...

aiyok!! tu ler~ sape suh bukak lama-lama...kan da majuk~ tapi i pon selalu bukak berpuluh2 jam~~ haha~

aLieF si Muncung ManiS said...

bro,,ssorry bro sbb tajuk entry saya tadi tak ada kaitan dgn post saya...sorry sgt2 bro..actually dulu bro suruh alief ingatkan bro utk post pasal komen yang alief dpt dari anonymous yg cakap lelaki berblog is LOSER....

iEyChaQ *dandelion*% said...

hahaha...PC!

A.s.t.i.n.a said...

pc juga ada feelng taww...

Wafiy Suzly said...

ahaha..kapel dgan pc..nice story..

aliza said...

adoi..g pujuk pc nye semula.

.:AiN iKeUchi:. said...

pc pun kena diberi kasih sayang..dan dibelai..macam manusia..heheh..kalu x majuk ler dier..habis terus x hidup..heee XD

WZulhilmi said...

banyak gila wayar....

Dea said...

HAHA , tuhlah tk reti jaga pc lagi.padan mukaaa

bella said...

cian kn pc u..ish2..2la lain kali jage die elok2:D

Catherine- said...

alamak!! sampai hati you buat dia majuk...kann..betul2 majukk....

you x payah la nak majuk ngn dia pulak...majuk ngn i sudah...;)

lavender harum wangi said...

ahahahaha, padan muka ko Ide~ kah3.. abeh la PC ko jumpa pakwe baru~ :D

Fara Farhana ♥™ said...

PC tu boring tengok muka u kot.hahaha! :D

u p carik makwe baru ja, bairkan dia terus merajuk..

kusiberjalan said...

berselirat-lirat terbelit-terbelit...sekali tersangkut leh arwah wooo~ uhuuh

~~DucKneSs~~ said...

hahha..laen kali kena berikan belaian manja..jangan wat sombong2..

FH said...

psycho sendiri . haha

zarifahmr said...

pc u mintak upgrade lagi canggih kot tu yang merajuk tuu hihi

asybedazzle said...

pc ohh pc. hehe pc tu dh bosan kot. :D

Linda Zizan said...

Hahahaha
akhirnyer dpt jgk mr. swift kite ni GF ..
walaupun dgn pc sndiri ..
Tapi anda yakin ke PC tu girl??
Tak pepasal jadi gay nty...
hahahaha :D

hoya hadis said...

ha..ha..ha..lawak tul..

Edy Fee said...

wat suprise ja