My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Manusia Kejam Ke? Tanya Diri Sendiri.

 Aku nak bagi amaran siapa ada lemah jantung, 
jangan tengok video ni. And cats lover, also don't.

Selain blogspot ada satu lagi tempat yang best untuk dilayan, Tumblr. Hal ini kerana tumblerian selalunya adalah orang yang sangat kreatif. They showed most of their emotions by picture. Moving picture. Menarik kan? So takyah taip panjang-panjang macam entri yang ini. Pfft. Terasa macam noob sikit.

So actually tadi masa layan tumblr kawan aku [link] aku terjumpa satu tumblr lain [link] dan dia ada post pasal perempuan Jepun ni. Perempuan Jepun yang sangat undefined. Aku tak tahu die ni gila ke ape ke tapi yang penting sumpah ape yang dia buat ni sangat tidak berbaloi okey. Baik die pijak perut kawan die yang rakam tu je. Mungkin korang tak pernah tengok lagi, so marilah tengok. Marilah. Marilah. Kita layan dulu.


No comment. Rasa nak mencayut pun ade. And you know what is the most best thing yang aku jumpe? Read this, memang agak violence and rude sikit bahasa dorang pakai tapi takpe. They are tublerians. Dorang ni semua hardcore, seriously i adore them sebab they can wrote from their heart ceewahh. So let's read this. Senyum sikit. :) Awas. Semua ini adalah original post yg dicopy di tumblr ini [link]. Tiada censored diperlukan. Harap maklum.

1) YOU. ARE. THE. BIGGEST. BITCH. TO. EVEN. THINK. OF. DOING. THAT.
I honestly cannot believe anyone would do this to an animal. You do not deserve to live if you have the nerves to fucking kill such an innocent animal. & to the bitch who is taking the picture, here’s a big FUCK YOU.` OMG!! O.O

2)Almost everyday I see cats and dogs that were hit by cars. It’s such a dreadful sight to see in the morning. I can’t help but cringe and think about the soulless drivers who cannot see what’s in front of their cars.
Also, for the people living near those areas with lots of stray cats and dogs, please do something about it so that people who pass by your area won’t see dead cats and dogs on the road. Thank you. :))

3)HOLY SHT! DIE NOW, BTCH! bwisit ka! i’m so gonna strangle your neck when i see you around!
WTF AOSDJKXEJISDKM
i once had a cat and I loved him so much.
THIS IS KILLING ME, literally
We should not report her, KILL HER RN!
I SOFA KING HATE YOU! KILL HER!

4)Bitch, please! Stop it. Fuck you.
With the power vested in me, I now pronounce you as a fucking asdfghjkl;; bitch, whore, slut and most of all murderer. You may know be killed.
OMG!!! Fucking Asshole!!!!!!!!!!!!!

5)FUCK YOUR LIFE.
FUCK YOUR EYEBALLS.
FUCK YOUR STOMACH.
FUCK YOUR PANCREAS.
FUCK YOUR BRAIN.
FUCK YOUR MOUTH.
FUCK EVERYTHING YOU HAVE.
GO TO HELL. YOU FUCKING BITCH.
FUCK YOU. ohmygosh what the fuck?

6)I’m not really fond of cats but, FUCK YOU MOTHERFUCKING ASS BITCH YOU LIFE IS SO FUCKED UP HOW THE FUCK COULD YOU DO THIS YOU’RE WORSE THAN THAT ASSWIPE WHO THREW PUPPIES IN THE RIVER. DAMN YOU.
omfg, words can not describe the disgust I feel towards her right now.
WHAT THE FUCK?! THIS BITCH!! Oh my…FUCK YOU!
YOU SHOULD GO TO HELL GO TO HELL HELL HELL HELL HELL HELL

7)So tkbaik

Agak-agak korang bace faham ke ape yang diorang ni cakap? Yang komen no. 7 tu kelakar gila, kebejatan bahasa. "So tkbaik". Okey itulah kut yang aku nak kongsi hari ni. Aku tak tahu lah, am i a stalker or what, but i really really love to read people and their comments. Lol. Curse me now. xoxo. Chelsea kalah lawan Everton semalam. Double curse. Kalah sebab "penalti". Triple curse. Esok hari Isnin. Combo curse. Combo yang menjengkelkan. T_T

p/x : aku rasa ayat yang aku pakai untuk entri ni macam dekat tumblr lame aku je. sorry kalau tak faham.
p/x : imy tumblr. miss me too? :)
p/x : thanks Amiey White. Ajarkan buat link pelangi [link] dan link timbul-timbul [link]. Selambe aku je panggil natang alah tu link timbul-timbul. Nice, sekarang dah "jambu" sikit blog aku.

Most Favourite Comments :

Ahahaha. Jeles ke?
Comes from .iN.!

Eh eh jangan lempar. Bagi sini eh?
Comes from Salhah Suhot!

Itu sebab nak bagi effect lebih kejam. Hurm hurm. 
Comes from TheChekJah!

27 comment(s) to remember:

C I K . F Y Z A said...

'nenek' dalam gambar mmg brutal tahap dinosour T-REX...
terbaekkkkk wok!

Amiey White said...

manusia itu lebih teruk dari binatang sebab mereka kejam !

sedangkan haiwan tahu sayangkan satu sama lain.

p/s - x sengaja bg code tu btw dah faham soalan pg buat macam amiey bg link td dear~ =.="

... said...

as salam..
adoi.. bukan takat jepun je, negara2 lain pun ada.malaysia pun ada. tapi video nya dah kena remove dalam youtube.seba ramai yang repot.huuu...kezaliman terhadap haiwan, bukan takat tu je.ada yang bunuh melapah daging kucing tu, goreng, ,kisar dengan mesin pengisar hidup2.banyak lagi. memang zalim. cukup kejam..

tapi aopa boleh buat..semakin kita dekat dengan penghujung masa dunia..semakin rmaia yang akan berkelakuan seperti yakjuj dan makjuj.

eh siyes.. kalau ada perkataan2 tak baik dalam ni, elok kamu censored kan.huhu..mutu penulisan kena jaga ;) mungkin ada readers yang tak kisah.dan mungkin ada yang kisah. walaupun penggunaan perkataan kurang baik tu adakalanya tak mencerminkan diri kita yang sebenar, tapi lebih baik jika tak buat kan ;) saya cadangkan, kamu censored. lebih best :)

A.s.t.i.n.a said...

kalau org psycho sayangkan kucing tak mustahil dier carik pompuan tu wat aksi yg sama... erhhhhh..

duniabarufirdaus said...

giler ar...aku rasa nak muntah lak tengok diaorang bunuh kucing tu....pakai kasut tumit tinggi lak tu...ish3
kejamnyer...

skandaLdariLangit said...

pernah tgk. gila jahat.

tehateha said...

siud tol ini pompuan...maybe trlepas tg. rambutan kowt...x sanggup aih nk tgok vdeo dy tu ah....

Azie Azra said...

huh !kejam !pernah dgr org kecoh pasal ni kat facebook n xsanggup nk tengok.

kusiberjalan said...

slame ni mbe dok gosip2 video ni yg kire dah basilah bb de byk lg video terbaru tntg animal abusement ni..ok ni 1st time tgk video mieow kne pijak...pergh!!! lau xjage mulut ni dah mencarut2 menyumpah bagai tp xgune kte gak dpt dosakan...peliklah tgk manusia ni...mcm xder akal fikiran pdahal Allah jdkn manusia setinggi2 darjat dari makhluk len tp bungukz!!! haiwan tu xgnngu pun hdp kite tp nper lah ader manusia yang berhati setan sanggup m`perlakukan sedemikian? xreti takut dosa beso ker anaya haiwan ni? ok dyorang kafir mungkin xdiajar... tp dlm agama dyorang pon mesti der ajarkn? kalaulah haiwan tu dikurniakan suara mcm kite rasenyer lari lintang pukang ingat hantu jin momok mner yg marah...

p/s: hish!!! marah betol ni bile animal welfare diperlakukan cam tahikz!!!

miera azzudin said...

mmg manusia yg xde hati perut betol...well nice entry...:)

lavender harum wangi said...

wow, okie xnak tgk video ni lagi~ =,=

~~DucKneSs~~ said...

penah tgk vid ni 5 taun lepas gamaknya..tapi xsmpai ati+rasa nak muntah..1st vid ever yg aku xtgk smpe abis..


sampe skang, teringat2 lagi..tmbh2 kalo tgk high heels yg tajam cmtu..

Sunah Mohammad said...

Jahat.....T_T
Tak suke.....T_T
Menchiik.....T_T

:((((((((((

Salhah Suhot said...

dah tengok video tu.tapi tak habis tengok.tak sanggup.rasa nak lempar laptop pun ade.rasa nak cari perempuan tu sampai jumpa and campak dia dalam kandang harimau pun ade...huh.lepas tu terus nangis.

kema said...

nak carut la jap...^$%%#$#$^&&*((())...muke jer lawa ati busuk....

meh singgah

http://ayoikema.blogspot.com/2011/02/aku-nk-tunaikan-janjin-contest-skali.html

.iN. said...

ahah. tunjuk je mulalah kaler-kaler jambu keluar. mat jambu!

yan_n.i.m said...

penah tengok video nih taon lepas..! gile ah.. geram nak pijakkk pijakkk pijakk je pale pompuan tuh.. eh, emo plak.! hahaa

ara said...

tu laaa...kejam gile ouh..
gile ape pompuan tuu..
adoii..
memang FCUK laaa..ahaha

| cik azeya | said...

gila kot dia ni. haish

Siti Nur Amirah said...

okeyhh..takde lemah jantung tp memang taknak tgkkkk!!!!!bongokkkk la org tuuu..ke hantu??sori2 smpi sni mencarut pulak..-_-"

farhana zainal said...

tak guna. kesian kucen comel tu T_T

Dea said...

Bodohh, aku tgk sekerat je sbb tk sampai hati, rasa cm biar aku pijak pakai kasut tumit tinggi aku ni haa kena kat muka dia, kesihannnnnnn :"(

logorithm said...

Dah tengok video nih a few years back. Memang kejam!

TheChekJah said...

gile tak best perangai.. moga2 jah x jadi macam tu.. astgha... eee.. mcm gila pon ada, sebab mula2 dia belai pastu........................ terlepas tanjung rambutan kot..

sufie_purplepink said...

ape kata kite bakor je.hbs cite.

yew!bakor,bakor,bakor.

hah!sape stuju,angkat tngn mcm sy.

Linda Zizan said...

saya just nak cakap ...

- saya tak berani tengok .... Seram kowt, terasa berada ditempat kucin tu ....

:(

cik zaza said...

kejam gile..anak kucing tuh!