My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Main dengan teddybear! It's in your hands!

 Jangan taip kalau nama anda belum cukup "London" lagi.
Nama aku pun jangan taip. Nanti keluar error sebab belum cukup "London". Sobs.


Aku baru sampai dari kampung ni. Cuti? Sangat best kew. -_-'. Balik je tengok dekat ampaian baju dan seluar yang terlupa nak angkat sebelum balik cuti hari tu. HABIS SEMUA MASUK ANGIN. Ahh seronoknyaaa boleh basuh semulaaaa. Seronoknya! Esok jelah basuh.

Sebab aku nak tidur sekarang, ape kate kalau korang main dengan video ni. Seriously, mulut korang akan ternganga! Ikut arahan di bawah. Korang akan terdirect ke Youtube secara automatik selepas membuat pilihan. Sebab video ni hanya menjadi kalau di PLAY di youtube. Sekarang cuba! Main elok-elok jangan gaduh-gaduh. Ajak mak, ayah, adik, akak, abang, kawan, suami, isteri, boyfriend, girlfriend, musuh, kawan facebook, kawan dalam mimpi ahhh ajak semua lah. Share button ade kat atas. Feel free to use it. Sumpah menarik!


1) Pilih sama ada nak shoot the bear atau sebaliknya.

2) Lepas die dah liquid tu korang boleh taip ape sahaja dalam kotak tu. (Must be in English)
3) Try taip perkataan-perkataan macam ni contohnya : try, cooks, rides, die dan cubalah sampai bosan.
4) Seriously this guy will make almost anything yang korang taip. Comel gile!


Dah main?
Sekarang bagitahu aku ape perkataan yang korang taip dan korang rase paling menarik sekali? Aku macam dah boleh agak je ape korang taip. SLEEP? Yes! Jom tidur.
Most Favourite Comments :

Kan? Erm camne entah.
Tengah dalam kajian lagi.
Comes from lady dayana!

8 comment(s) to remember:

A.s.t.i.n.a said...

huhu boleh pulak main2 camni.. try jugakk..

Catherine- said...

hahaha i dh main...best best

::wan fadhilah:: said...

dah try.. best ni.. tpi bila taip racing beruang ngan orang tu tnjuk error 404, request not found.. hahahha

ManJe said...

nk try.. tp p'gerakan tenet sgt p'lahan2 mcm kura2 lak.. aduh tension :) ntn i let u know after successful yer..

DiaUmaiNiNaz said...

dah share tp blm try lagi....nt malam ek!

Dea said...

hahaha kalau main benda alah ni memang tak masak lah aku dkt dapur :D :D

ria said...

hahahahaha. . kelakar la.. mcm mane dia wat yek. .

lady dayana. said...

ahhah dah try ! kelakar lah XD
tp best ! mcm mana dia buat eh? huuhu.