My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

I want to be somewhere out of here

8Feb11. Aku nak berehat kejap dari dunia "bloghost" ni. Ceewahh
Sebab aku rasa macam aku dah jadi faker dalam diri sendiri.  Faham?
Dan faker pastinya dibenci masyarakat. Believe me. You should.
The A will never become B. Dan sebaliknya. 

 Aku nak tulis, tapi aku tak reti.
Aku nak komen, tapi aku takut.  
Aku nak tipu, tapi aku tak pandai. 
Aku nak publish, tapi aku tak pasti. 
Aku nak blogwalking, tapi aku malas. 

Ahh benci. Mungkin aku akan start dari ABC sampai Z sampai dah la banyak pulak aku taip baik aku tidur. Doakan tidur aku boleh bangun semula. Assalamualaikum. Hoih bagi la tisu tak faham-faham lagi ke? Gurau je. Tengok! tengok tu! Aku tak pandai bergurau. Aku dah jadi true faker dalam diri sendiri. Bunuh aku sekarang.  
T_T

20 comment(s) to remember:

Nurrain Elfrisha said...

perbetulkan diri. k? ;p

~~DucKneSs~~ said...

chill weh..if u need time for urself, u earn it.. rest weh..and come back with colours to paint the new blog..

ShidaHaron said...

Hidup harus di teruskan. Semangat la budak! Hahaha. =)

anaiha yusof said...

hahah ngade2 je,
tak boleh bla bluekkkk
-_______-

Farhana Sahri said...

sume tu xde....

♥e'in♥ said...

pulak.. followers kn dh ramai...

Dea said...

Alaa janganlah stop jadi bloghost ,nanti wa dah tkde tempat nak blogwalking haha

lavender harum wangi said...

apa ko mrepek ni Ide? dah dah, pegi tido sana~ meh2, aku tolong pijak2 bagi nyenyak~ kah3, giler kejam~ >,<

Catherine- said...

gila kesian. meh sini sandarkan bahumu ke dadaku ;p~ weeeeeeeeeee~

Sunah Mohammad said...

aiyok, nape lak ni swift? huhu~

lady dayana. said...

i like your blog. keep on posting :)

farhana abdul halim said...

i want d link exchange with u mr.swift,can i?:p

missaanna.blogspot.com said...

i rase yg tadi tu blog i yang lama,again,i want hv a link exchange with u mr.swift,can i?:p

missaanna.blogspot.com

qaqa said...

salah ea jadi faker??? haha~
kadang-kadng kalo x terbawa-bawa.. ok gax kan... berpada-pada

ishiko said...

apekehel ni... huhuhuu..

Nurana said...

aku tahu! ni mesti sebab aku dah lame tak dtg kan! haha! PERLU untuk aku perasan camni! XP

FH said...

Aku nak tulis, tapi aku tak reti.
Aku nak komen, tapi aku takut.
Aku nak tipu, tapi aku tak pandai.
Aku nak publish, tapi aku tak pasti.
Aku nak blogwalking, tapi aku malas

I LIKE THIS. muahahaha XD

saya said...

like!!!!!
tapi jangan bunuh diri...
=,='

Mr. Swift said...

THANK YOU SEMUA SEKALI! :)

Bunga Cengkih said...

blogwalking here...and i love 2 be here reads ur story....keep it up...nice to know u mr.swift