My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Dissatisfaction Jealousy

Aku pun ade tak kecoh pun lol. Tak faham sudah.

Apsal pasal ape blog korang loading cepat/laju tapi blog aku loading macam Mat Rempit baru lepas accident ha? Adakah kerana blog ni dah merajuk, atau kerana blog ni memang ditakdirkan untuk loading macam Teletubbies? Atau aku sorang je rase camni? Atau TM nak potong line streamyx aku sebab tak bayar 3 bulan dah? Atau ni semua sebab besok Chinese New Year sekaligus traffic jam? Err bercakap pasal CNY, aku agak benci. Tidur dan lenaku pasti terganggu dek bunyi mercun. Sepatutnya polis kena buat rondaan dan tangkap semua pemain mercun ni sebab kacau masa tidur aku. Atau korang tak rase ke entri ni takde faedah. T_T

Kata, kata! katakanlah!!!!!!!!
*sakit gile dah datang.kampung aku naik air.

Most Favourite Comments :

Ohh kampung dekat Mentakab, Pahang.
Kau? Kesian kan kite kampung naik air. Y_Y

19 comment(s) to remember:

Arpiiz said...

tak terkata dah..hehe

jom jalan2 sini..^^

Dea said...

HAHA Hoi ! SAGA FL tk kn SWIFT juga ?

gigiAriEma said...

shemart swift ni..hhehe
bila nak bwk gigi jejalan..ngee :P

Nurana said...

ok! tu kete aku! camne boleh ade kat sini ni!:p

atiqa aris said...

ni mesti kampong kat kota tggi.kota tggi tenggelam sudaa.

Cik Nathrah said...

hehehe..rilekkk2...dr xde intenet langsung kan..

p/s: saye lah cik nathrah.nape ek? ade org ngumpat ek?wuwuwuwu

anaiha yusof said...

hahah nape kampung kamu di mane??
n9,melaka,sabah(sure tak nye) labis,...?????

ayue! said...

hahaha..nak gak lwn ngan FL uh=p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, glamourr u!!!!:) cepat2 kumpul duit beli kereta swifttt. itu HAK MILIK anda:)

Amiey White said...

Blog mr.swift ringan je :) amiey selalu je masuk x berat just time bb lembab je prob T________T

bukan photographer said...

kemungkinan paling nyata adalah sebab CNY..kampung ko kat mane?kampung aku pon naek air

Mr. Swift said...

Arpiiz - Jom jom. :)

Dea - No komen. Saje je.

gigi - ngee, tunggulah kalau duit dah banyak.

Nurana - pinjam kejap, nanti aku pulangkan. janganlah bagi kantoi.

atiqa - bukan, kat mentakab lah. :D

Mr. Swift said...

Cik Nathrah - Okey. Tak, ade orang puji. tsk tsk.

anaiha - ohh kg kat mentakab, pahang.

ayue - mane ade, mane ade.

fifiey - insyaallah. amin. :)

Mr. Swift said...

Amiey - Ohh ni maknenye effect streamyx la eh? Fuhh. :D

Sunah Mohammad said...

laju jek ni...mana de lambat..

Hasyarghh said...

Ngehhh nak jugak tuuu :P Swift.

nurnajihah said...

saya mmg tk maluu..hee..
follow me back..:)

nurnajihah said...

saya mmg tk maluu..hee..
follow me back..:)

Mr. Swift said...

Sunah - Ohh thank you! :D

Hasyarghh - Haha, main-main je. Name anda best!

Nurnajihah - Okey, tapi profile private kut. -_-'