My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

CONTEST 50 FOLLOWERS : CIK FYZA

 Okey ini Cik Fyza! Cik lagi tu. Ehem.

So ini pulak adalah screenshot perbualan wall to wall blog to blog antara kami. By the way, lupe nak ucap Selamat Menyambut Maulidur Rasul semua. Aku tahu ramai yang bangun lambat hari ni. Takpe takyah angkat tangan. Aku faham. So it's started bila aku memfollow blog die, then tak sangke die ajak join contest. Aku follow pun sebab aku rase blog ni cool sebab ade cartoon. Seriously that contest korang semua komfem nak join. So check it here. Hadiah yang die bagi tu, kalau aku sebulan pakai pun tak habis. Ini adalah screenshot dari komen post yang diambil dari entri ini. Entry berpuaka tu. -_-

 Die panggil aku "spesies". Lolz, but nvm, ohh ade contest! lame tak join contest, so join jelah. *lagipun otak macam dah beku sikit sebab main game 12jam tanpa henti so takde idea nak buat entry. -.-
 
 Ni sebab bangun tidur "awal" kepale pening-pening ayam lagi. Tak bace betol-betol and tak pasal-pasal merungut. Saya malu malu malu. -.-

Ohh luckily die ni sporting. Sanggup die komen sekali lagi bagitahu yang sebenarnya nama aku ade. Thank you so much. :-)

 No caption. Okey yang ni siape faham baguslah. Adeh. -.-

So nak tahu ape hadiah tu? Haa check kat sini. Aku rasa ade 6 lagi tempat kosong sebab ade follower die tak tinggalkan link. Seriously bukan hadiah "sticky post 24jam". Euww ape punye orang la, nak buat contest tapi hadiah sticky post. Takde class langsung. Takde yang terasa kan? Gurau je. Baguslah tu terasa lain kali jangan buat lagi. Tiru macam Cik Fyza ni. Okey entri tamat. Yang bawah ni private. Cik Fyza je boleh bace. Okey takpe sape nak bace bacelah. Tak private pun.


kenapa saya follow blog cik fyza?
 Sebab nak tengok cerita Kimie dan Kitty. Hahahaha. 
And sebab profile picture tu gambar baby with rabbitteeth. 
Sumpah comel, baby tu. Tsk tsk :)


kutukan kepada blog cik fyza
Ouh sebab dah suruh kutuk, saye kutuk. No it's not kutuk, 
it's opinion. Okey? So nak tanye apsal pink? 
Tahu tak lelaki tak suke pink?
Nanti hilang mood nak tengok Kimie dan Kitty.


pujian kepada blog cik fyza
This sentence -  
a typical malay girl.a little bit wierd.just turn 17.
waiting for her SPM's result.searching for a job.
loves her family and her beloved.
crazy about gadgets.they're cool what?
-210024122010- 
Muda lagi dah pandai buat blog. 
Blog cepat load pulak tu. Jeles jeles jeles
Ohh and your English quite good kan? Awesome. Keep it up! 

P/s : Jangan lupa buat sambungan kartun Kimie dan Kitty. 


Most Favourite Comments :

Tak menang pun lagi awak dah cakap tahniah.
Btw thanks! :D
Comes from ara!

7 comment(s) to remember:

lavender harum wangi said...

haahahaha, ko memang mamai Ide~ ish3, xpela.. biar aku sorang je tau~ :D

C I K . F Y Z A said...

berdasarkan entri ini,tahniah diucapkan kerana awak telah berjaya membuat cik fyza ;

-ketawa sorang-sorang depan monitor
-senyum sampai ke telinga
-rasa malu bila kata pasal baby kecik yg ada dua btg gigi rabbit tu..
-rasa happy dan gembira

terfikir jugak mcm mana la 'gadis istimewa' awak tu boleh kata awak boring sbb awak ada sense of humor yg agak tinggi mcm al-burj kat abu dhabi la

Dea said...

Tahniah tahniah cik ide :)

Mr. Swift said...

lav - ohh kau cakap aku mamai?! sampai hati. -.-

cik fyza - oh thank you. my pleasure. :)

*btw ohh she's different.

Dea - Oh tahniah apsal pulak? -.-

anaiha yusof said...

hahah adoyay saya nak trgelak part kamu kate 'lelaki tak suke pink'
nak tahu sebab ape??? sebab saye bertekak dengan kawan skola saya sebab die minat pink dan saya tidak dan dia tu adalah lelaki.
suach a weirdo..
tapi takdelah
pink tu warna kan lelaki ke perempuan ke same je if minat pink pon,
but honestly i dont like pink!!!
btw congrats nampak juga awak join contest ea...hehehe

Mr. Swift said...

Anaiha - aceceh ni nak perli la eh sebab saye jarang join contest? haha. takdelah. :)

ara said...

wahh..
tahniah..
(: