My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Aku Paling Benci Kalau Tengah Lepak-Lepak Kat Luar Ambil Angin Tetiba Ade..

Lelaki memang suka lepak. Tak dapat dinafikan lagi. Ambillah pisau belahlah dada matilah awak. Baiklah disini saya mengaku sayalah lelaki yang suka melepak tu. Ini babak antara aku dan kawan aku yang dalam entri ini. Time tu kitorang lepak kat luar rumah. Amek angin kan, hilangkan kekacauan jiwa. Nak call awek, awek mano ado. Takdo awek = eden la tu sapo lagi.

Cuba tengok muka seko-seko cam predator. ROFL!

Aku         : Wehh malam ni ape cer?
Kawan 1 : Entah la. Main game je lah kut.
Aku         : Main game je memanjang, bile nak maju?
Kawan 1 : Elehh macam kau tak buat je semue tu. Hahhh tu lori feveret dah sampaiii....
Aku         : Mane-mane?
Kawan 1 : Tu yang warne biru tu.
Aku        : Arghhh, lari-lari. Die dah datang.
Kawan 1 : Nak lari gi mane?
Aku        : Main game ar ape lagi.
Kawan 1 : Bile nak maju?
Aku        : Elehh macam kau tak buat je semue tu.

Jeng jeng jeng.
Inilah lori biru yang super duper boleh buat mood lepak hilang.

Dan malam pun terus melabuhkan tirai dan berlalu tanpa segan silu. 
Bile nak maju? Itu nanti lah aku try Google. T_T
Most Favourite Comments :

Aah kan? Sebab tu Melaka bersih, kut.
 Comes from sufie_purplepink!

Uih. Aah duduk Melaka. Kenapa?
Comes from bedpet!

 Haha, sampai hati.
Comes from Jeely jelly!

29 comment(s) to remember:

C I K . F Y Z A said...

manyak wangi :)

deAnza-wAnda said...

hohoho...kompem hilang weh mood klo gitu...x sanggop den!!

Anonymous said...

thanks for this nice post 111213

aLieF si Muncung ManiS said...

ingatkan ape tadi...lori sampah rupanye..tapi,malam ade ke lori sampahbro??hehe

Mr. Swift said...

alief - ohh kat melaka memang ade malam-malam. :)

anomynous - welcome. ohh saye tak faham which post?

Amiey White said...

Busuk !!!! :[

tamo dekat hahaha

sufie_purplepink said...

hah!btl,btl,btl.kat melaka lori sampah angkat sampah tym mlm.

sufie_purplepink said...

hah!btl,btl,btl.kat melaka mmg lori sampah 2 angkut sampah tym mlm.

A.s.t.i.n.a said...

Eh jangan.. kalau dorang takde lagi teruk kite tau.. tak sanggup nak bayangkan persekitanan..

alyn shahrom said...

alahai si lori biruu. HAHA:D

SaYraH WonDerLanD said...

hakhakhakhak sengal tol. Berani kerat jari lah yang lelaki mmg suka melepak! Kalau x keluar melepak tu bukan lelaki la nama nya tapi anak mak nama nya yg suka duduk umah n dok bawah celah ketiak mak =P

Pasal lori biru tu teringat plak waktu kat hostel. Asal lunch hour je lori biru ni datang ..kelam kabut semua tutup tingkap..nnt angin nya masuk terus xde selera nk mkn. Tp mmg respek sakan dengan org yg keje lori biru ni. Tanpa mereka maka hidup dalam sampah lah kita

Sekian

DaK CoMoT said...

wakaka...pastu ulat2 berterbangan..lagi sempoiii..ahaha

Wafiy Suzly said...

bhahaha..lawak gile..lepak la kat dalam umah aje..:DD

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

hehe! saspended je tajuk..

Nurul Afifah said...

bile masa plak mlm2 ad lori sampah ni..OT ke??

entry bru..
http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/encik-evan-raven-yg-menghina-islamknow.html

hanya"ied" said...

xbaik hina org bawak smpah...

Ain Atika Zailani said...

huh busukkk...

Dea said...

Kalau kau dah ada awek ada wife mesti depa doakan lori tuh kacau hang malam malam biaq kau tak selalu lepak malam HAHA

Golden Rose said...

uhhh xde common sense langsung...ape salahnya tutup kan....loya je tengok...yang palin gtak best if sampah2 tu berterabur ditiup angin ke...

lavender harum wangi said...

time malam2 dorang buat keje sejuk sikit.. siang2 panas, campur bau sampah dgn peluh~~ pergh!!! combo! sesak hidung~ >,<

Farhana Sahri said...

nk wt cne...huhuhu

Kiwamiwa said...

Okay . Engatkan pebenda la tadi . Har Har Har ! Entry nie kelakar . *sambung gelak .

little_teddy said...

hello Mr.Swift...aku igt Taylor swift tadi..Tak jadi nak ngorat....weh weh...Baik lepak umah main PS.hehehe.Sorry gua baru follow lor..Welcome to dunia teddy bear wokeh.

bella said...

lori sampah upenye..haha..bau semerbak harum kot..baik lepak kat umh..lagi wangi.tehehe

miera azzudin said...

Wah...interesting..mlm2 ade lori sampah...kat tempat lain siang2 or pg je...huhu

ria said...

hahaha. . gapo larinya. . bau alam tu.. hehee

bedpet said...

uih. duk melaka ke ?

Jeely jelly said...

bila nak maju ? HAHA.. tunggu lori feveret ajak men game sesame kott :)

D' Cako said...

"Ambillah pisau belahlah dada matilah awak" Hahahaha.Dis is hilarious!