My Photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Ya! Saya Memang Ada Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun

Sampai hati aku.

 Eh eh betul ke ni? Gila desperate kau ni Ide. Betul la, semalam aku dengan dia dating. Siap upload gambar masuk Facebook lagi harhar percaya tak? Diam eh jangan bagitahu sape-sape. Deal? Cehh bajet la, ingat aku ni gigolo ke ha? Gigolo erm, the spelling am i right? Ah lantaklah macamlah ada yang kesah. Takdelah ni sebenarnya aku usha Nuffnang aku tadi. Dah lama kut tak bukak sebab macam tak mengharapkan sangat pun. T_T. Tapi yang bestnya selain earning part harhar komfem korang jeles. *Gelak jahat. Ada satu lagi part yang aku suka, yeah part analytics dan keywords. Bantainye boleh keluar keywords ni.

Mak datok anda nanti Rosyam Nor bunuh saya. 

TAPI KAN KALAU
TAPI KAN KALAU
TAPI KAN KALAU
TAPI KAN KALAU...
Dapat jadi menantu Rosyam Nor okay jugak doohhhhhh!

Most Favourite Comments :

Yes! Pandainyeeee.
Comes from dyba gula-gula?? Harhar bestnya nama.

Comes from sicomot-comel!

 Sebab arnab ni tanya kan,
sebab comel gila kan arnab ni jadi aku jawab.
Siap gambar sekali. ^_^

 Arniesha Azureen, 22, dan Nur Anis, 18
Copp yang kiri full black tu aku punye!

Okey fine aku jeles.
Apsal die tak satu SBP dengan aku? Ahh pape jelah.
 Comes from Arenyss!

 Yeay! Dalam mimpi pun agak mustahil anda tahu?
AMIN. Harhar perasan.
Comes from cik fyza!

32 comment(s) to remember:

dyba gula-gula said...

anak rosyam nor kew tu???

Arpiiz said...

saja melawat follower saya, and happy saturday..^^

tehateha said...

maknenye tade kene mengene dgn affair la nih? haha...smgt gue terjah lepas terbace tjok kt dashboard entry nih!!

Liya Laa said...

ohh. jgn la. nt ko x jmput aku time kawen, aku gigit ko. HAHA :)

A.S.T.I.N.A said...

uittt kemainnnn....

Oreo said...

Yeah,anak dara dia cunn\

kalau jadi,kawen jemput

Nurana said...

yang laki tu hensem!,ank rosyam nor jugak ke?nak book Bleyh..XD

THE LEKAT LEKIT STORY said...

baru nak tanya soklan.. anak rosyam ke tu??

Bob Merley said...

aku nk jugak!

HanaBella said...

Isteri and anak-anak dara Rosyam Nor memang cun melecun.. ^_*

Biela Sapine said...

Ehh dah besar rupanya anak Rosyam Nor. Alamakk ketinggalan zaman betul. Haha

sicomot-comel said...

eh,,umur ank rosyam yg sulung bpe thun eh????

Azie Azra said...

1st time tgk isteri rosyam nor.plus anak dia.seme dr blog ni.paparazzi ke ?hehe

Wahidah said...

bole main cop2 eik..lawak la..:P

lavender harum wangi said...

mak oi~ dah besar2 anak dia.. dah tua rosyam ni.. hahah :D

tradoisoo! said...

anak dia yang anis tu ex assuntarian :D

s.i.n.o.s.h.a.e.y.u.s.o.f said...

dlm diam ade hati kt ank rosyam nor ye? haha

btw, sy dh follow awk blik..thanx sbb follow sy :)

Mohd Ridhuan said...

haahahahaha....
xdapat emak...
ank ade lg...
heeehehhe

Arenyss said...

hoho,anak rosyam nor satu mrsm dgn aku dulu..;p

azalia hjsalleh said...

perghhhhhh anak dh remaja rupanya
jrg nampak rosyam tunjuk anak2 dia

♥cik fyza ♥ said...

waa amboi~ cita2 uh...agak2 ley pat x anak rosyam nur tu?? cik fyza doakan yeah~ ^^, hihi

Pandapolarbear aka Ming... said...

eh ank Rosyam ke tu?? tajuk en3 memang mengancam...Keep it up..=)
follow u back..=)salam ziarah

Fatin a.k.a. Aten said...

crush on his doter okay, but with his mom ouhh is a big NO NO okay.. ahahaaa

nurayunni said...

wah..:)

lIfE StIlL gO On... said...

anak rosyam nor mrm pasir salak kan??
nak tahu nape die tak stau sbp dengan kamu
sebab die taknak jumpe kamu,
aggaga t kamu ngorat die
B.A.H.A.Y.A -________-
heheeheh

Mr. Swift said...

Arpiz - Ohh thanks. :)

teha - sorry tertipu.

Liya Laa - aku ajak pun kau tetap akan gigit. T_T

Astina - :)

Oreo - OKEY! Mimpi.

Nurana - Ohh good. kantoi.

TLLS - yup!

Mr. Swift said...

Bob - kau amek akak die. HAHAHA.

Hana - Yup! Pandai.

Biela - Besar dan cantik. Bagus rosyam nor tu.

Azie -urgh paparazi? google je kut.

Wahidah - :D

Lav - Shhh. Jangan cakap camtu.

sono - okey thanks. :)

ridhuan - :D

Mr. Swift said...

Azalia - sekarang dah selalu.

Ming - :D

Fatin - okey. thank you. :)

ayuni - wahhh.. :D

life - BAHAYE lah sangat. T_T

Erie said...

xde rezeki la tu
saba ye
hohoho

♥ moy ♥ said...

peh. comel nye. untung awak kalau dapat. hahaha

titan said...

ohh..ada affair ye..

Noe said...

tajuk bagus...mesti hit byk ni... :)