My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Tapi aku tak pasti ada yang sayang aku mahupun tidak - Hidden Meceg XOXO -

  Ini bukan iklan Nokia, ini entri berterima kasih. T_T. Sumber.

lihiuahoeifughs45aoditgaosuydgbawkjdbaygudaguywbdagdaydgy
agsduyarwsthankyoupeopleiloveallofyoumyreadersdaawddiah;do
isufpoiasjda;osdgapfhawbdajfhsrjbdfyusgfkajsjdalsdausgfhakjbdsa
ysdfaiuwhbakjsfdsbdhbvcghxvzxncaofuaqwoiandlashdposkcx:LZcnx
jvcahbszsbchzgscuydshbdlkjansdkajsghiuzhcnlxkzncaklwudghisub
nczmxcnuaigfdukbfaljapowyyertiuasdjpozxklcnzxjkciusgckjzxnckz
jgsc7aytsoiqowidaslmdlzkshcduisyeventhoughtyouareamandamngay
d;lsndczuitcxyuztyctiououaopwakndzbckbazjkshdakjshdlkasyd8aifj
dasdoagysudhlaksjdluiaewydpoasjdlkashdoiuahsdoahslfihsdiufasldh
aoisjd;asourdposakdoisdydoasijdoasiygdapoefj;oasaeifhsaplfiuajs
ojdaosidhaoidjpaofudoisauf;manatisubagisiniboleh? 

Nurana : Yes! Sekarang terbukti kejantanan aku disini. Hewhew.

Sorry aku geli tengok tajuk entri ni. Tapi aku sebenarnya nak sampaikan tahap terima kasih tertinggi kepada korang semua cuma aku tak tahu camne, so aku buat "bahasa Planet Pluto" ni. Kalau rajin carilah 2 ayat dalam tu. And it's truly from my heart aww. Semoga Jumaat anda tak menggelikan macam aku. Sebab hari ni mata aku lebih besar dari otak. Bagus. Tak perlu pergi kerja. Aku sayang benci kau ketumbit. Tunggulah ada masa aku beli eye-mo cekik kamu! Ketumbit mati aku ceria. T_T
Entah sapelah yang faham ape yang aku cuba nak sampaikan disini. Faham?
Most Favourite Comments :

Tak tak korang sepatutnya akan jumpa 2 baris ayat jawing dalam
bahasa "planet Pluto" ni. Walaupun tak jawing mane pun. -.-
Comes from Sunah Muhammad!

Huish aku dah buat habis susah dah ni.
Senang-senang je kau jumpe. T_T
Okey fine pasni aku akan buat guna bahasa planet X/Nibiru pulak.
Tungguuu!
Comes from Linda Zizan!

Jangan lah perli. T_T . Btw thanks bagi tisu. Harhar. :)
Comes from Catherine-!

26 comment(s) to remember:

Sunah Mohammad said...

aiyok...apekah? nasib bek dapat baca sikit...bahasa planet pluto ek? haha~

dari pemerhatian saya, mr. swift ni banyak tekan huruf b, d, g, y...tapi, saya takde tisu la...

Nurana said...

oh demm!! nangis ke?haha..tahniah2,anda memang seorang yang berani! :P

eiffel said...

berpinar aku baca bhasa dia T.T

Linda Zizan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sunah Mohammad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DiaUmaiNiNaz said...

terbukti kejantananmu di sini...hahaha..

DiaUmaiNiNaz said...

Dinaz dah Tag awak...halamak !!

jgn la mara..

http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/01/special-giveaway-from-moscow.html

Mr.IX said...

aku buat-buat faham jer.

nadira shahid said...

haha, i also find it ;) this language game is so nice.. len kali bgi lagi entry cm ni, nk main cari ayat tersembunyi lgi ;)

A.s.t.i.n.a said...

Macamna anak anda boleh terbakar.. sian dier.. jaga baik2 tau..

Catherine- said...

sangat sangat~ mencabar!

nah tisu!

Nurana said...

Oh maann!! terlepas ar plak,hokey sudah jumpa!sangat terharu dengan ayat2 itu~ XD

Salhah Suhot said...

saya pun jumpa!=)

unieMARKS :) said...

jumpa ! a confession :)

heee , most welcome yaaw . ouh im a girl so bukan gay ;p

Robot | Sakti said...

mana tisu bagi sini boleh?

tu jer yang gua mampu baca.

shamsiah shamsuddin said...

selalu gak org mempersoalkan tentang sayang, disayangi dan menyayangi..
sebenarnya subjektif la..

qin zyie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lIfE StIlL gO On... said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mr. Swift said...

Nurana - Oh demm jgk, taklah mane menanggis pun. yes! please say that again. haha. :)

eiffel - sorry, kau sepatutnya mencari bukan membaca.

Sunah - "damngay" apsal ramai tak faham. itu bukan cakap korang gay lah. faham? ahh nvm.

Ninaz - Yes! Please. Haha.

Mr.IX - damn kau patut bace sebab kau satu-satunya lelaki yg komen. hehehe?

Astina - fine tak dapat fikir ape kau cuba cakapkan. -_-'

Nurana - Bagus. Aku berjaya.

Salhah Suhot - Tahniah! :D

unieMARKS - yeah saya tahu itu. saya cakap pada diri sendiri.

Mr. Swift said...

Robot - itupun dah cukup bagus bagi lelaki. :)

shamsiah - ohh nvm. u dont get what i mean.

qin - 15minit? susah-susah je. amek 15minit saye semula saya ganti.

life - bagus. :D

miss.fieza said...

hee .

nah nah .
sye dtg nak bg tisu :)

Mr. Swift said...

mis fieza - thanks awak. :)

aryIn said...

mr. swift

mane tisu bagi sini boleh?
sdih ke?
nah sy bg free je kt awk..hehe

aryIn said...

mr. swift

mane tisu bagi sini boleh?
sdih ke?
nah sy bg free je kt awk..hehe

mimie asri said...

menarik la sesi mncari ayt nih...hehehe^_^

Mr. Swift said...

aryIn - thanks. :)

mimie - ouh bagus. :)