My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Realiti Sambutan Tahun Baru Di Malaysia Gelak-Gelak Pecah Dara!

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

HAPPY NEW YEAR EVERYONE!
Eh rase-rase kau orang,berapa orang Melayu
tengah cium mulut awek/boypren dia sekarang ni?
Kau orang rase esok,
berapa orang pemuda ketawa gelihati dan 
berapa gadis-gadis menangis
sebab diorang tak virgin lagi?

AKU CAKAP JE. 
SEBAB SEMALAM AKU NAMPAK.

Jangan sampai Malaysia dapat top 10 sudah.

So! Damyu tak best terus new year celebration aku.

Most Favourite Comment :


Comes from Tuan Din

Comes from Lis Amir

22 comment(s) to remember:

ieqa said...

Hahh ade dah? masyaAllah T__T

Selamat Tahun Baru! :D

Siti Safiyyah said...

err..tu salah satu sebab taknak sambut kat luar..takut oo..kang tak pasal je jumpe makhluk2 macam ni..

Tuan Din said...

Berapa ramai anak dara sunti jadi anak dara suntuk mlm tadi?
tunggu bulan 8,9,10,11 akan byk kes pembuangan bayi...
lihatlah..

FH said...

erghh. buat rosak 2011. cett.
nyway, selamat tahun baru. :)

sara said...

btul tu. kdg2, ade yg over bile clbrte ni :P org duk kt warung kopi pon dah ckup :P hehe

MiSS Fyda said...

x dinafikan... begitulah zaman sekarang... sebab tu bapa aku x kasi kuar sambut new year.... menakutkan..

girl next door said...

happy new year to0....
eyh...astagfirullahalazim....sekarangdunia memang da akhir zaman...ish2....tak senonoh betul....org celebrate new year cara yg betul...diorg celebrate ngan cara yang salah.....ish2

Lis Amir said...

xtau la brape ramai yg bt cmtu sbb smlm smbt thun baru dlm mimpi. hihi

happy 2011 fren :)

Gen Fujita said...

Eh samalah, aku pun bertanya soalan yang sama. Berapa ramai yang hilang dara malam tahun baru ni. Ha ha ha...

Mr. Swift said...

@semua - ish korang semua xsambut kat luar ke? xrock la korang. hehe. :p

HAPPY NEW YEAR!

Redzuan Kassim said...

byk jew time ak smbut new year kat Teluk Chempedak...
hahahaha...

nick nin0s said...

Biasa laa, zaman sekarang kan.
Perkara biasa dah tu kot.
Haish...

btw, hepi new year =DD

♥shin chan gurl♥ said...

HAPPY NEW YEAR boy!
haha jangan la Malaysia top 10, haru haru.
btw, nice blog loving it (:
& followed.

shima said...

tu yg x bestnye klu celbrate new year.. bek dok kt umah je. sebb diorg yg, kita dpt dosa free. huhuhu

iekasub said...

mintak dijauhkan..kite kene takut dengan Allah.. :) btw, sye tag awak in one GA. cekitout oke? :)

http://thehappyfreak.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Mr. Swift said...

Aah betul3x! :)

Slengerz said...

perghh!! yg macam ni baru btol tunggang langgang jadinya nih..ingat ni amerika ke apa? hish! bile tah nak cerdik skit. anyways, happy new year evryone..

i am S!L4H.. said...

nampak????wooooo
ttup mate ke x??ngeeee

tggu dlm mse 9 bulan atau kurang.....dapat lah hsilnye...

Puteri Zaza said...

eee xtau nak ckp pe dah

Fatin Athirah Amani said...

serious ke ko nampak? jangan la tipu aku yg lurus bendul ni +.+

Mr. Swift said...

Haha. Rugilah tutup mate kawan-kawan.
Better rakam! :p

Anonymous said...

habis tu berapa kali juta, ribu, ratus aku nak cakap, sebatjelah bila dapat tangkap orang yang beromen dan sewaktu denganya 100 kali di khalayak ramai, ini tak denda, penjara. itu je yang mampu dibuat. Tengok kat Acheh, dah kena tsunami, baru nak buat hukuman sebat.