My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

The Power Of Internet Ted Williams

Okay pada yang belum lihat video pasal Ted Williams the man with a golden voice and homeless and etc etc anda boleh lihat di sini. Kelik sini! Lepas tu baru tengok video bawah ni. Sumpah terharu! Good luck Ted! I love your voice!

So die sekarang dah femes. Mane ingat aku dah. Cehh. Tak kesah la sebab memang tak kenal pun. Sekarang die kerja dalam bidang pengiklanan dan yang first ambil dia bekerja adalah Kraft. Yang produk macaroni dan cheese tu. And korang tahu berapa dia dapat? Nak tahu angkat kening. Ha bagus! Macam Ziana Zain dah aku tengok. 10ribu US Dollar. Walawei, aku kerja sebulan buat overtime 24jam pun tak dapat camni. Kedekut punya bos! Opps. Rezeki kau Ted. See? How powerful this internet. Mampu ubah nasib seseorang dalam masa kurang seminggu. Btw semuanya kehendak Ilahi. So mari kita enjoy!

Most Favourite Comments :

Eh mane ade, comel je blog awak. Happy blogging! :)
Comes from aizasahree!

Clap clap clap! :)
Comes from AmirFX!

13 comment(s) to remember:

alexa yussida said...

mak aihhh banyakknyaa pndapat-an...buat sopim pon seronok..huahaha

terima kasih polo..molo balik

AmirFX said...

Ted williams pun dulu pernah keja dengan station radio.. Mmg bakatnya dulu2.. Cuma sebab ambik dadah dan alkohol dia berubah...

bukan photographer said...

bakat ana raffali pon dikesan pon melalui internet

aizasahree said...

tq lah follow kita... and tq gak kata blog kter lawa... terharu.. terasa up balik.. sbb ayah kter kata, blog kita mcam budak2... huhuhu.. tq yer xoxoxo

Tuan Din said...

"sapa nak dengar suara aku...?!!
hahaha

eLLy said...

Aloo im here .. ala2 kunjungan balas gitu ;) akak pun dah follow. jom xchange link ;p

De Mois said...

Nak jadi pengemis ke deejay?? haha..

rossoneri said...

beruntung dia

snf said...

tuah ayam nampak kat kaki bak kata nenek milah. ;)
p/s-thanks follow blog cikai tu.

unieMARKS :) said...

waah , nk mntk tips kat dia laa . hahaaa !

Nurana said...

haha..jeliz niyh~!!haihh

f y z a H A M I D said...

ALHAMDULILLAH REZEKI DIA..HUHU

jay said...

lepas aku baca ni, terus aku jadi peminat ted williams nih. huhu