My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Peraduan Mari Kira Jumlah Post Blog Saya!

Hello semua rakan bloggers, jadi kat sini. Ide nak buat satu peraduan/pertandingan/contest/give away or ape-ape jelah yang biasa korang semua dengar dan join di blog-blog lain. Pertandingan yang sangat mudah. Peraduan kira dan menang. Siapa kira betul jumlah post di blog ini dia akan menang. Tarikh tutup peraduan adalah pada tarikh yang aku tak pasti. Ada 2 Minggu lagi, so take ur time and relax-relax sudah.

 Click gambar atas ni kalau macam berkenan. 
Malas? Click jelah kat sini.
Syarat-Syarat Peraduan.
- mestilah warganegara Malaysia. *Kalau Israel jangan harap, Indonesia pun jangan harap. Ya Allah, selamatkanlah rakan-rakan seagama kami di bumi Palestin. Aminnn.
- terbuka kepada semua yang join blog ini. *sebagai tanda terima kasih banyak-banyak. <3
- comment mestilah dihantar selewat-lewatnya pada 12.00 tengah malam pada tarikh yang aku bagi.
-sekiranya ramai yang teka betul, khidmat kotak ajaib akan digunakan. *cabutan bertuah la maknanya kan.

Isu privacy 
- jangan risau, tiada satu pun komen anda berkenaan jumlah kiraan anda akan disiarkan di dalam post ini.
- dan bagi melihat sama ada komen jumlah tekaan anda sudah diterima oleh Ide atau tidak sila tanya di FB page ni.

So start counting now! Gracias! *bahasa Perancis kan Gracias ni?
* dilarang hack akaun blogspot aku ni gara-gara nak tahu jumlah semua post. Okey? Hehe. Takdelah main-main je.

 Alamak hadiah aku tak cakap eh tadi? Alaa sorry-sorry.
Sengal betul kau ni Ide. Kau tahu buat kuiz ke tak?

Jadi dengan lafaz bismillah aku publish post ni. Dan aku tamatkan peraduan ni automatis dan bersebab.  
1-Sebab mane ade orang nak buat kerja gila mengira jumlah entri.
2-Sebab aku tak nak korang buang masa buat benda bodoh ni semua.
3-Sebab tengah hujung bulan ni faham-fahamlah sobs sobs. T_T
4-Sebab aku lelaki. Dan ini aku paling suka sekali.
Now hate me because I care about you people.
Question - Korang rasa ade tak yang nak join? 
Just kidding, tak batal pun peraduan ni. 

Dalam Hati Korang : Ah dah merepek-repek buang masa aku memang tak ah nak join. Grrr. 

Most Favourite Comments :

HAHA, okey jugak. Buat la kalau nak.
Nak main gitau terus pun boleh.
WHAT? No FB? Tak remaja la kau ni.
Comes from mary ann!

Aah lupe. Amboi mentang-mentang awak cantik banyak cantik nak letak archive.
Gurau je. PEACE!
Comes from mynameismy!

13 comment(s) to remember:

Calvin Charles said...

Hey there! I love your blog... may I know how can you got so many followers????

Amiey White said...

nnty amiey kira ni ngah blur :P

LayarLara said...

i follow...

eyqasara said...

sebelum join.. nak pollow dulu yerk.. mcm best jek! hehehehe...wlaupun rsenyer take time nak kira.. hihihi...

ch!natsu said...

comfirm join klu xbz.. ngeh3~

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

kalau masuk konpem 3 h 3m x tido

huhu

nak masuk tpiii bg ur password n email ko dulu boleh x??

=_=

A.S.T.I.N.A said...

ehh.. kena kira entry??

Mr. Swift said...

Haha, saje je ni kawan-kawan. :)

Ade tak yang marah aku?

mary ann ;) said...

awak awak awak..kena buat entry khas dulu ke tak kalau nak join nie??

atau main gitau je berapa banyak post yg ada terus??

sy xde fb lah, cmne nk tya ek..hoho

ishiko said...

ohh...oh... kire en3 yang dipost kan saje kan..hehe


http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/119-mari-manjakan-diri-dengan-mary-kay.html

mynameismy said...

ala letakla archive kat side bar sng sket nk kire hehe

mary ann ;) said...

jahat gila ayat kau..! hahaha

dulu ada, tp dah buang derrr..
alah, fb tu kalau nk tya je kan kan kan..
yg penting jawapan post sini kan..huhu

byk plk 'kan' kat sini..memandangkan aku tak 'remaja' sangat, jdi take time lah nak kira..sabau nohh. ;)

Lee Yna said...

pergh..semangat baca dari awal..last2 confutze sendiri..ado ko tidak nih contestnyer? kekke..