My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Okey Mamak Mu Jahat

Manchester United 5 - 0 Birmingham City

Ting! Mesej 1

017-2****** = Ape de ayam-ayam je ManU bantai team ni.

Ting! Mesej 2

013-9****** = Aok tengok x ManU main ni? Memang cun la x macam Chelsea.
Ting! Mesej 3
017-6****** = Guane ManU doh 5 gol ni natang?
Ting! Mesej 4

012-2****** = Awaakk! ManU leading 5-0 dah wooh!

Ting! Mesej 5

017-6****** = EPL milik kami! Boo Chelshit

Ting! Mesej 6

017-6****** = Berbatov kOt..

Ting! Mesej 7
Ting! Mesej 8
Ting! Mesej 9
Ting! Mesej 10
Ting! Mesej 11
and so on....

Ah malas dah tengok. Sumpah fake game ni. Bayar ah tu. Eleh dah 5 gol baru berani hantar mesej kat aku. Siotan budak ManU. T_T

 Gambar hiasan.
Aku      : Mamak ni Nescafe Ais berape?
Mamak : Apa? Kira? Nescafe Ais satu lapan.
Aku      : Aik dah naik harge ke? *sambil keluarkan dompet. alamak ringannye dompet aku!
Mamak : Eh mana ada itu memang satu lapan juga. Aiyoyo ManU play good ha?
Aku      : Err. Nah seringgit lapan puluh sen. 
Mamak : Aik mana pigi? Game belum habis. Chelsea? HAHA.
Aku      : Ahh nak balik nak pergi buang air ar. 
Mamak : Betul ka? Takmau tengok ha? Ada takut juga?
Aku      : Tisu mane? -__-'

Ingat ini wahai Ide
-Sekarang makin benci ManU.
-Sekarang makin malas nak tengok bola.
-Sekarang ingat Berbatov kOt...
-Sekarang perlu ubah tabiat minum Nescafe Ais sebab dah naik harga.
-Lain kali kalau nak bayar panggil mamak lain yang lebih user friendly.
-Yes sekarang aku pasti EPL ni adalah konspirasi. Mak datuk awak Ide takde kena mengena langsung.
-Dulu Chelsea memang HEBAT percayalah. Tengok sini kalau tak percaya!

*Pasti korang jugak menyebelahi aku kan? Ke tak?
Baik cakap ya! Kalau tak aku cekik karang.

Ting! <--Bunyi mesej telefon bimbit aku okay dah faham sekarang boleh baca semula.

Most Favourite Comments :

 Maggi goreng siap! HAHA, tsk tsk favourite kut. ^_^
Comes from A.S.T.I.N.A!

Pandai. Even if budak gemuk pun hadapi fobia yang same kan? 
Comes from bella!

19 comment(s) to remember:

Abontotagogo said...

Kesian budak chealshit

Dea said...

Kecian diaa :)

Adelina said...

Nice blogg!

Ungu said...

aku rasa, mamak tu bosan dan dia nak hilangkan bosan dia dengan memainkan perasaan kau yang sedia tercalar.

Tabahlah.

iqbalhakimi said...

hahaha...sila terima hakikat kehebatan man u =P

beeha ben said...

no comment!! haha..

eqbalzack said...

salam...
abg eq dah terima msg kat blog tapi kurang faham soalan tu...
follow dan tak nak keluar view profile? kena jelaskan sket lagi sbb abg eq tak faham..hehe

A.S.T.I.N.A said...

mamakkkk... megi goreng satuuuuu...

Arenyss said...

follow balik..blog ni bez juga..(*.*)

CAYANG ALIN said...

serius narrr tengok bola..takpe la..nak buat cam mana..dah rezeki Man U..

Aidy Shahiezad said...

yezza... man u tetap di hati sentiasa... hehehe... :)

---------
my latest entry:
Perempuan, Cukup-Cukuplah !!
http://aidyshahiezad.blogspot.com

Nur Amanina said...

rasanye pernah view blog nih. hehe
tak hingat ohh,
btw, folow back :)

ch!natsu said...

hahaha sile kuatkan semngat yer.. huhu~ ;)

bella said...

ye..sbb xnk kene kecik..LOL

Biela Sapine said...

Aku tak paham jugak. Haha

mcjust.lol said...

hahahaha sama mcm abang ku. kawan2 team semua lain2, pastu ada salah sorang kalah dk message2. tp manU mmg tak best!

Nurana said...

ting?menarik bunyi tu nak bluetooth..XD

zaty luvlianncezzz said...

ai

follow u

>.<

phreak-id said...

Satu je ko kena ingat dengan perangai Roman ni bro. Tiba-tiba satu hari dia malas dah nak main-main dengan bola ni, sebab banyak habiskan duit je, lepas tu dia stop and jual chelsea, confirm ternganga la fan korang.

Anyway aku minat dengan statement David Gill. "We don't buy Star, We made them". Memang kena sebijik kat Roman and Shekh Al Mansor. Haha

Gurau eh bro. Standard la ckp-ckp bola kan. Peace!


Terbaru > Dunia Blogging Yang Di Famouskan Oleh Redmummy Dalam Berita Minggu Semalam, Hari Ni Di Famouskan Lagi Dalam Hot Chat HotFM Pula > Tahniah Datuk Lee Chong Wei | Statistik Pemain Malaysia > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id