My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Misi 20002!

So ni nak story sikit ni. Tadi ah kan, aku baru je bangun tido. YA! Aku bangun tidur lain tak macam manusia lain sebab aku bukan manusia eh eh silap aku manusia. Aku bangun tidur di tengah malam. Lepas tu aku pun pergi buat Qiamullail. Tak rase tipu sangat ke part Qiamullail tu IDE? Ah biar la diorang mane tahu aku tipu.

Hurm ape lagi, dah bangun tengah malam ni. Buat benda-benda merepek lah. Contohnya bukak Macham Iz Punye! Sebab ada new update so kita enjoylah baca sebab sumpah enjoy blog itu tsk tsk Iz bangga le teww. Tiba-tiba!

Kawan aku : Wehh cuba kau bukak blog awek aku Hanis. Cepatlah cube ah bukak.

Aku : Alaa perasan lah mamat indon ni tapi takpe lah demi "kawan" kan aku bukak la. 

Lepas tu aku pun bukak la blog tu. Lama gak nak loading. HAHA sebab streamyx pun dah macam berukband sekarang. T_T.

Kawan aku : Dah bukak belom? Siput lah kau ni.

Aku : Jap lah aku tengah tunggu belog ni habis loading ah ni kau lah bayar lambat streamyx kedekut.

Kawan aku : Cuba kau tengok jumlah followers die. Haha. My awek so cool lah.

Aku : Eleh baru 20k. WHAT!! Apsal ko tak kejut aku gila? Aku nak jadi yg ke 20k kau tahu tak. Sekarang impian aku semua dah musnah. Dapatlah aku yg ke 20002 je! Kau memang teruk siaplah aku kutuk dalam blog aku nanti!


Tahniah Hamis Jalikha!
Dah 20k followers/pengikuts kau.
 Eh eh auntie punya blog pun masuk. Harhar.
Mahu cantik?

Most Favourite Comments :

Haha, tak ok jugak sebab inikan misi. Walawei.
Comes from ch!natsu!

 Harhar, boleh! Aku unfollow pastu nanti follow balik.
*Lolz jangan buat that so loser Ide.
Comes from ekyn ashikin!

9 comment(s) to remember:

ch!natsu said...

haha kire oklah tuh..
2 gak kan.. ngee~

Tuan Din said...

huh!! aku tak sempat ambik nolah.. tapi dlm area 3ooo++ kot camtu..

AISHA INANI said...

perghhh!
aku folow gak belog hamis tuh, tapi mls nak baca hr2.
sebab................
jeng, jeng, jeng, jeng! wakaka.

lavender harum wangi said...

xbaca dan xfolo pun~ awat hang folo blog dia? sbb dia cun ke? =,="

Mr. Swift said...

@Lavender - Ehh jeles pulak. Sebab sukalah blog die ada ramai org, so polo je kut. Muahaha.

Amirrah Zawani said...

dah lama follow hanis :)

eLLy said...

tak pe la, tak dapat jagi 20k follower kat anak, ko jadi followers yg ke 20k kat mak la pulak =)

ekyn ashikin said...

ahahaha.. kau tggu yang ke 22222... tp dah x boleh dah

Oreo said...

wow,smangat mnunggu tu

20002 cantik nombor tu