My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Mengutuk Dulu Dan Mengata Sekarang


Dulu...

Mamat : Woi bedebah kalau kau anak jantan, berani kutuk depan-depan la!
Minah : Hello kau gila ke? Aku ni perempuan okey!
T
A
P
I
.
.

Sekarang...

Mamat : Woi bedebah kalau kau anak jantan, berani kutuk depan-depan la!
Minah : Hello you gila ke? Ape barang kutuk depan-depan, kutuk dalam blog la baru ade life.

Tak terkutuk dengan perkataan. T_T

Soalan dari six.september
sapekah dia

Actually aku main amek je gambar ni, tapi sebab kau tanye, sebab kau six.september, sebab profile picture kau aku suka, sebab kau dan aku kita sama, kita lahir dibulan paling special. Ya fakta jangan disangkal lagi. Tahniah untuk kita aku ucapkan. Cuma mungkin kau lebih tua, itu pasti. STOP! Cukuplah tu Ide merepek, aku tak suka, sebab kau nampak tua dan sangat gay kalau merepek. T_T

Jadi jawapannya, ni Ziana kut nama dia. Dari Mentor4. Itu je yang aku tahu, dah puas Google tadi. -_-'. Ya! Mentor yang tunjuk ajarku seafood! Ya! Mentor yang sekarang orang dah naik muak dan bosan tengok macam AF jugak. Kan bosan kan? Baik mengaku sebelum aku cekik.Ya! Mentor yang Black menang tu. Aww Black! Sofea Jane. Sofea Jane.Sofea Jane. Tapi kenapa kenapa Ana Raffali[link] yang menang ? Ini tidak adil!

Most Favourite Comments :

Heeekk you itu bukan gf I! T_T
Comes from A.s.t.i.n.a!

Harhar bagus suci sungguh.
Btw heyy thank you so much! :)
Comes from deAnza-wAnda!

Woah satu lagi kes 2 dalam 1!
Sambil kutuk sambil puji. Comel je, peace! :)
Comes from liyana!
  
Ehh bukan ini dialog rekaan. Tiada kena mengena antara hidup dan mati.
Panggil dia manusia jelah kut?
Comes from YanaMIB!

28 comment(s) to remember:

aliefcmoi said...

macam kenal itu perempuan pondan..hahaha..tu kita panggil mamat ke panggil minah.??aiyoooo...haram sunggoh!!! huahuaha

http://aliefcmoi.blogspot.com/

A.s.t.i.n.a said...

lawa gf you... ahaks!

Nurana said...

ape beza mengutuk dan mengata?(=_=)

Rose said...

ahaha.. tumpang gelak je..hihi

Farhana Sahri said...

hohoho....dl & skrg..lain la gk..hehe

tOkeY aIskrIm said...

haha.. xterkutuk dgn perkataan??

deAnza-wAnda said...

wohoo... mengutuk klo depan2... mengata pon depan2 pe.. btw follow kamoo...

ciK mOt ©™ said...

esok lusa akan glamer ni...hehehe

Sunah Mohammad said...

ewwww...geli la you~~

Dea said...

hoi Ide !

Mohd Ridhuan said...

hahhahahhaha...
lawak2...

shamsiah shamsuddin said...

tgk dia dalm mentor 4..
tiap2 mgu dia ade..

six.september said...

sapekah dia

bighagenjo said...

weeee hai, kekeliruan gender ke hape tu? aku tak penah nampak pon?

Ask said...

Haha~
Lawak habis..
Tapi cian plak..

btw follow kamu..
Jom tgk anak mak =))

YanaMIB said...

dialog tu antara ko dgn gadis tu ke? erk gadis?? adeh aku pn konpius nk pggl dia ape..grr~ =_=

Umiey said...

ooohhh dia, peminat meroyan ziana zain

liyana said...

aww black! i like! wlupun x ensem, tp suara die fuhh mantepp! :)

NaNaT said...

dia nis spesis apa?? hahahaha!!

bella said...

siyes mmg bosanmrntor sume tu.huhu..eh,pondan ke hape tuh?tehehee

Mr. Swift said...

alief - Memang cam haram. -_-'

Nurana - u always dont get what i mean right?

Rose - Hihi.

Farhana - Hehe, pandai.

tOkey - saje je caption tuh.

Mr. Swift said...

alief - Memang cam haram. -_-'

Nurana - u always dont get what i mean right?

Rose - Hihi.

Farhana - Hehe, pandai.

tOkey - saje je caption tuh.

Mr. Swift said...

cik mot - dia mmg dah femes pun. :D

sunah - Geli? Bagus.

Dea - hoi Dea!

Ridhuan - lawak ke?

shamsiah - thanks info! :)

bighagenjo - tengoklah mentor 4 sekarang.

Mr. Swift said...

Ask - Jom jom tgok anak mak. :D

Umiey - HAHA, pandainye.

Nanat - 2spesies mungkin?

bella - entahlah. judge it. :D

dyna syamsuri said...

susah btol kalau teruja sangat jadi org,,lebih dalam segala hal..
nama da la nak ziana. xboleh blah.
hahahhaha

Mr. Swift said...

dyna - Haha. Aahk kan nama nak Ziana je. Ngetop betul. :D

miss.fieza said...

oh .si monkey yg over tuh ke ??

Mr. Swift said...

miss fieza - monkey? tak tahulah awak. :)