My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Let's Have A Happy Ahad

Selamat hujung minggu semua. Ape khabar? Sihat? Tak sihat? Kalau tak sihat pergilah klinik. Tak nak? Ada aku kesah. Ok memang nak kesah tapi tapi tapi alamak hari ini aku kerja so mari ketawa beramai-ramai. T_T. Ok sempena krismas hari tu, tapi aku tak sambut pun. Sebab Krismas memang memberi erti tidur yang panjang dalam hidup aku. Awak pun same je kan. Tapi ape jadi pada budak ni? Mati ke? Sumpah bukan prank. Kesian budak ni.

 Jadi video ni dapat 1 juta view dalam 5 hari? Pftt. Video Luna Maya ngan Aril pun tak dapat lawan. Ok aku rase video ni kat area-area Ireland kut dan jadi satu video yang paling hot dalam tahun 2010 di sana dan jadi topic berita tempatan disana dan ah banyak pulak dan. Tengok jelah muka budak tu yang comel hell-o comel gila. Ok fine Santa buat ape? Apsal dia tak tolong budak ni? Sibuk makan burger ke? Patut la gemok gedempol.

Who believe in Santa? SAYA! Masa umur 5-6 tahun dulu kut. Bongoksnya siap gantung stokin belakang pintu rumah lagi. Merah putih lagi tu. Siap bangun awal nak tengok dapat ape. TAK DAPAT APA-APA! Bagus kan? Jahil singguh aku dulu. Y_Y.

Back to the topic, tentang video ni. So aku tak tahu kenapa tapi kebanyakkan orang yang view video ni akan tanye dan komen.



Dan seperti biasa ade jelah yang buat-buat tahu. Perangai.

In BM = Dia mengalami pendarahan dalaman yang teruk dan mati kemudian dalam masa yang singkat.

What? Mane ade budak tu mati! Yeah ok fine, budak tu mati dan orang dalam berita tu saja nak bagi tahu orang ramai berita kematian budak ni dan siap boleh buat interview budak tu lagi. Naah! JOM PERGI KERJA!

4 comment(s) to remember:

Nurana said...

hah??x paham..huhu..apsal ngn dak tuh

miSs Zie said...

eehh!!kje lg ke ari ni???HAHAHAHAHAHAHA!!!!

apa jd kt budak ni sbnrny??apsl sy xtaw ni??adakah sy bru kuar dr betapa??-_-"


btw sy ada umpat anda kt cni>>> http://zieluvista.blogspot.com/2011/01/saya-suka-kam0o.html
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Mr. Swift said...

Alamak tersalah post. -__-"
Sorry.

bukan photographer said...

aku pon tak paham...
=_="