My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Lelaki Bersuara Emas Jadi Sefamous MrBean - Ted Williams

Ok so untuk video kali ni. Pasal seorang lelaki yang ada suara emas. Eh bukan maknanya dia cakap keluar emas cepat kutip jangan bagi orang lain kutip. Tak okey. Means suara dia sangat special and maybe satu-satunya orang dalam dunia ni. Suara yg live macam suara korang dengar dalam radio. Macam bercakap dalam radio. Ah susah la nak terang. Baik korang tengok video kat bawah ni. Sumpah menarik!

Dengar tak? Dengar tak? Oh my god! Suara super special! I start to adore this man. His name, Ted Williams and first time view video ni macam nak pergi jumpa je dia ni mintak autograph pastu record video dia bercakap. Nak sain? Seriously, dari luaran aku tak agak yang suara macam ni yang akan keluar. Well biasanya kalau muka macam ni, suara mestilah macam tu. Awak faham kan? Tak baiklah kutuk orang hari Jumaat ni. Haha. So dia ni sebenarnya seorang yang malang sebelum video ni tersebar. Tak ada rumah, tak ada duit, no family, take drugs and alcohols and tak ada awek. Okay awek tak ada aku tak pelik. But believe it or not, oh internet i love you! Except for some other things like porn and gossip. This guy sekarang dah dapat kerja! And even famous tahap MrBean! He's good! Thumbs up!

Most Favourite Comments :

Nasib baik bukan awak yang terkejut. :)
Comes from liela!

 Serious nak beli? Nak suare camni? Nanti kan ayok tak tau.
Comes from bukan photographer!


Apelah tak baik cakap camtu. :)
Comes from ruggedmom!

38 comment(s) to remember:

amira's said...

homeless man . HAHA . tip top betul orang ni .

Rara Farah said...

hoho..sore dye macho gitu..i sukew..keh3..follow back

areripe said...

sirius suara dia macam kena frequency radio. tapi awat dia xdak rumah.
dia kena perli BGT Ka...
AGT ka...

liela said...

awww..terkejut mak!
i didnt xpect suara beliau sedemikian rupa aw

liela said...

thanks 4 the video.. i nak sebarkan pula..hahaha

feezz said...

hoho. okeh dah follow. pnye lah ssh. broadband masalah. haha~

asybedazzle said...

suara superman. haha.

Nurana said...

hehe..terbaek lahhh

Ummi Hanie said...

anugerah Allah kan..bukan rupa mnjamin suara...hehe

fa10 said...

itu la yg dikatakan rezeki!!!

vote NO13 for me... harap2 ada la rezeki

http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html

✿ YaYa ✿ said...

he3.. thumb up.!

Umie Nadhirah said...

wow x sangke.

rossoneri said...

macam suara kartun dulu2 hehehe

Shag said...

Gua terkejut dgr suara 1st tu mintak dia cakap something. Hahaha. Dan suara Ted? Ted kan? Mmg unik! Nampak gigi macam terkatup je sepanjang dia cakap. Kiki :P

Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

Haa Fakihah said...

haha besss.

Hasya Adlin said...

Walawehh. Kalah Jamal Abdillah :P COOL-LIOO.

bukan photographer said...

err...ade jual tak suara ni kat kedai..aku nak beli..haha

ANATI SOKI said...

wakakaka.. smart doowh!!!anat fllow ko!

h o n e y said...

menarik.

bersyukur dgn anugerah Allah.

Cik Miera Aziz said...

wow! suara live gileer. macam suara kartun pun ada! :)

Nadd said...

super nice!
mcm dgr radio! haha.

ayie said...

haha hebat la..

Sca Ndx said...

nice :)

zati-zt said...

cool..
memang bes sore dia..
kagum..
:D

zati-zt said...

n, follow u too..
hepi blogging..
:D

black paper said...

oh,,he destroyed his own life,,
hermm,,
btw ,interesting entry,,

just followed u ,,
;)

NISHIDA SAN(CDAHAE) said...

HeLLO already follow back..WoW a photographer kew.....??

Hush said...

ni kalau dapat kat stesen radio malaysia kompem hari2 aku bukak radio kot..
hahaha~ :)

azie5ouh!8 said...

yg tue br confession..xde selindung2 lg yg dier destroyed life dier..btw, folo bek!!

ruggedmom said...

Dulu2 pernah dgr org kata kata suara sedap muka tak lawa - mcm betul jer... tu yg cuak je bila ada org yg bersuara sedap dlm telefon nak berkenalan heheheh...
Anyway tq for visiting my blog. Folo jgn tak folo...

akubiomed said...

Ini dikatakan tuah ayam dikaki tuah manusia siapa yang tahu

wan noor adila said...

jangan pandang pada rupa... tapi dengar pada suara... terbaik...

naDelicious said...

tq for da compliment .. n udah polow..
dgr2 juga psl org nih .. mmg unique kot suare die .. anugerah Allah kan evn die non-muslim ..

puterinuraqiliah said...

trimas yea follow..
rajin2 r follow blog saya n leave some cmmnts^^

anisyud_01 said...

sempoi..=)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah baru tau muka xpenting yg penting bakat

putri noor syamimi said...

woaaaaa............

speechless utk 5 minit dan butang replay asik kena tekan bahahaha!

gila la!!
suara dia awesome!! ><

Mikah Lurima said...

WHAT???! Are you serious? I don't believe it. HAHA~

Well, I have to admit it do I? His voice is awesome!

Boleh buat duit meyh dgn sore camtu... WOW! *goosebumps 4 a few seconds