My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Kisah Hantu Kawan Jahat

Once upon a time, a truth story. Di satu petang Sabtu yang memberansangkan. Aku dalam dialog dibawah adalah aku, si jahat satu adalah kawan aku. Si jahat dua adalah kawan aku jugak. Hantu tu pun kawan aku jugak. Bagus sekarang aku berkawan dengan hantu.

 Google Image.

Si Jahat 1 : Wei aku bosan lah.
Aku : Gi layan Facebook tu jangan kacau aku gile.
Si Jahat 1 : Layan Facebook? Lagilah bosan. Asyik kena block memanjang.
Aku : Tu lah ko asyik buat status bajet ade orang nak "like" je memanglah kena block. Padahal copy paste je dari Quotes Of The Day. Ingat diorang bodoh sangat ke tak tahu. Pastu asyik nak kacau pempuan hot je. 
Si Jahat 1 : Yelah-yelah banyak pulak cakap ko ni. Macam mak aku.
Aku : Takde ar aku cakap je.


5 minit kemudian....


Si Jahat 1 : Jom kite cerita hantu nak?
Aku : Aku busy ni tak nampak ke?
Si Jahat 1 : Alaa takpe ko dengar je aku cite.
Aku : Takpelah, malam nanti ar baru best.
Si Jahat 1 Alaa malam nanti aku keluar merempit baru ade life.
Aku : Kalau camtu esok jelah. Okey?
Si Jahat 1 : Ko takut kan?
Aku : Mane ade siot. Aku berani ar.
Si Jahat 1 : Aku cite eh sekarang?
Aku : Busy lah, jangan kacau aku. Gi lah merempit tu.
Si Jahat 2 : Cite je, cite je. Biar padan muke mamat ni penakut sangat!
Aku : Arghhh aku nak remove korang dari friend Facebook aku!!!


Agak-agak mane hantu dalam entri ni?

Most Favourite Comments :


Teet salah. Si jahat satu adalah mat rempit. 
Nak try jawapan lain? :p
Comes from Eyka!

TAKKK! Saye berani. Fine kantoi. T_T
Comes from bantalbucuk!

15 comment(s) to remember:

Eyka said...

si jahat 1 la~ hahaXD

A.s.t.i.n.a said...

Morale of the story: Deactivate fb anda...

Nurana said...

haha.annoying giler! XD

nana bananananana :) said...

you punye blog smart :) tapi i takdapat nak follow you sebab i pny google chrome ade problem . so follow i punye ok ? :) thxx

bantalbucuk said...

takut ke..?? ;D

Missy said...

hey, mr swift. nice post and love ur blog. simple and up-to-date. keep it up :)

anies anessa said...

hantu?tatau larr

Mr. Swift said...

Astina - Tak nak. wekk. :p

Nurana - Tahu takpe, bijak-bijaak.

nana bananananana? - Uish best name. Oh thanks. Okey i will. Semoga or GC okey nanti. :D

Missy - Hey missy. Thank you. :)

Mr. Swift said...

anies - :)

Dea said...

Nak dgr jugak cerita hantu tuh

masmaribell_mastura said...

ghost stories.. hu hu

miss.fieza said...

HAHA .

ape lah .dah tkut ta mao ngaku .ceit btul .

adoi .semua entry klu bace mesty nak gelak XD

Mr. Swift said...

Dea - seriously?

masmaribell - huhu. takut tak?

miss.fieza - gelak? baguslah. :D

Nurrain Elfrisha said...

Si jahat 2 lahh! Sebab dia yang bakar line suruh cerita. Hahaha,

Macam Do Re Mi!
;p

Mr. Swift said...

Nurrain - Good! Nah ambik hadiah tisu. :D