My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

I'm zorry meh naik lori

Alamak! Sorry sebab post yang lepas saya tersalah buat. Sepatutnya ada selitkan video sekali. Tetapi alangkah sengalnya saya kerana bangun lambat dan dalam hati rasa nak jugak post entri sempena hari Ahad. Kononnya free macam kau orang la tak sedar diri dah tua! Eh bukan, bukan tak sedar diri dah tua, tak sedar diri diritu sangat sengal dan SIBUK. Geli. Konon sibuk sangat la kau Ide. Owh itulah nak cakap sorry pada yang dah terbaca entri salah tu. Btw entri yang pagi tadi tu dah diedit. So mari tengok sebenarnya video apa yang saya nak tunjukkan pada awak semua. Kelik sini! Thank you! And sorry naik lori. Y_Y

My niece <3 comel kan? Tak? Cekik karang. <3

Most Favourite Comments : 

Eh eh terima kasih. Sobs!
Comes from Niz!
 
TAK BOLEH. Gigit dinding boleh lah.
Comes from Siti Nur Amirah!

8 comment(s) to remember:

Rozuan Ismail said...

tq singgah blg sy..fllow gak la..nice blog..Happy new Year too!!

AmirFX said...

Chubby lah niece ko ni... Asa nak gigit jer diernya pipi.. haha.. Nway, aku dah folo blog engkau...

miSs Zie said...

aduihhh..comey nyerr baby ni..sure ke dye nie niece anda???HAHAHAHA!!!

loLaa_nurafizza said...

comel2..nak pinjam sat...

Siti Nur Amirah said...

huhu..comey gila!!rse nk gigt2..boleh??

Niz said...

oh..terima kasih sebab singgah blog aku. dan eh? kau ada anak...





buah yang comel!
=)

ain revival said...

hehe~s0 cute..
tbe2 nk p0st psal niece sy y sgt rmai tu ugak..bley x..
h0ho~

Mr. Swift said...

@Ain - Eh mestilah boleh! :)