My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Hi!

Hai. Nama saya Ide. 
Umur saya rahsia. 
Dan hobi saya simpan banyak-banyak entri dalam draft.
T_T

Google Images.

Most Favourite Comments :

Hi Oreo!Aah kan sumpah betul.
Btw cicah jilat celup!
Comes from Oreo!

20 comment(s) to remember:

ch!natsu said...

hehe comel.. =)

ierayahaya said...

dalam draft je? nape x publish? hehe..

Rozuan Ismail said...

kita ada hbi sama la..simpan byk entri dalam draft..huhu

p/s jom komen entri terbaru blog wan..kalau boleh follow blog kawan wan tu ye..TQ..

shahsyaz said...

shengal suke simpan draft...

Catherine- said...

astagaaaaa........motip?? pegi mandi!!

lavender harum wangi said...

HAHA. Hi Ide~ :)

six.september said...

Memang hobi aku jugak pun. Hahaha

cemomoi said...

buat koleksi draf je ke...

cham's said...

ha ah a blogs to remember...nasib ak lupa nak singgah sini :) hahaha

Oreo said...

Hi nama saya oreo dan knp hobi kita sama ek.Haha

Eh tak tak,tp maybe mmg suka simpan draft2 sbb bila nk taip balik je x tau nk cakap apa.T__T

Nurana said...

fewwitt..nak kenal boleh??;P

FH said...

itu je? haha

napeace™ said...

HAHA Takpelah at least ada gak draft.. Daripada tak ada langsung.

ferra ferro said...

haha .. comel je ! simpan dalam draft takmo post . =D

Dea said...

Tak tanya pun haha

shamsiah shamsuddin said...

misteri..

atiqa aris said...

knape umo dirahsiakan?ni mesti da pangkat atok2 tp xnk ngaku nih.haha

A.S.T.I.N.A said...

Laaaa... publish jerr pehtu suh commentor sambung kalau tak abis... herherher

Najwa Sofwani said...

hai jln2 jenguk blog awk =D

anaiha yusof said...

hahah name kamu ide,umo kamu baya saya kan,agagag 18th years old,coz you have alots of time to blogging,(men hentam je umo die nie)