My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Girls Favourite Quotes

Hari ni aku cuti. Bangun awal pukul 12 tengah hari. Hek kau awal Ide. Okay lambat. Itupun dah kira awal sebab hari ni sembahyang Jumaat kan. 3 kali tak pergi dosa dah. Huish kena pergi. Tak kesah la awal ke lambat, kena jugak pergi. 

So my breakfast. Aku pergi kedai makcik kat lorong rumah sewa aku ni. Yang kedai ada anak makcik tu yang lawa ouh. Layanan memang baiklah, datang je terus anak makcik tu datang berlari ala-ala Titanic mendapatkan aku. Ok cut! Potong bahagian berlari tu. Action! Ha so anak makcik tu datang la lambat-lambat macam tak nak ambil order aku je. Haih. -__-'

 "Bang nak makan ape bang?"

"Erm ape yang best? Nasik lemak ade tak? Minum bagi teh tarik satu."

"Ok, makan nasik lemak, minum teh tarik. Time kasih bang!"

Kemudian anak makcik tu pun berjalan semula ke kaunter kedainya sebab ada orang nak bayar. Tibe-tibe, tetiba ada seekor anak kucing melompat di depan dia. Macam jumper tu. Yes ni part aku suka ni!

Opocot mak kau meletop! 
Ya itulah girls favourite quotes. 

My moms favourite artist. Opocot!

Most Favourite Comments :

Wahhhh sumpah sweet kalau "Oh ummi kau meletop!"
Comes from Siti Amirah Hussin!

 Mestilah tak tahu. Haha. 
Terima je kut. I donno, but the anak makcik oh cantik!
Comes from Nurana!

Comel keee? Pelik kut. Maybe. ^_^
Comes from Puteri Iqa Izyan!

25 comment(s) to remember:

atiq said...

serius klaka!!! hahahahaha

Lady Fine said...

ceh ingat ape..
tapi betul gak, den pon slalo gak terkuar ayat tu..ekekeke..

iekasub said...

hahaha. bukan favourite quote perempuan laa..just favourite quote kepada mereke yg melatahh.. XD

*sebenarnya nk kate yg saye tak terlibat.hek3 :P

Nurana said...

hahaha..kalaulah..muke dah cuwn da..tetibe je melatah cmniyh,kuat2 lak tuh,kowunk trime ag x?hehe

Anisa Hang Tuah said...

hahaha!!okei lagi tu kalau terkuar opocot2 tuu
belum lagi yg latah terkuar ayat2 "oh P*ki"
hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

aha, h dpt penyakit melatah nii yg malu nii..kadang2 fifiey pun pernah melatahh.. so maluu-,-

aliza said...

hahaha..kelakar gak kalau tgk org melatah nie.

My MiRa said...

hahahahaha ebtol2 selalu je terkeluar ayat tu...tapi kalau mira melatah bukan sebut benda tu.....sebut"ummI!!!" HAHAHA.tapi normal lah melatah tu kan......out of control...:)

Puteri Iqa Izyan said...

eh eh. arini pun bgn kul doblas ak..
lalala~~


melatah tuh cumel je kot.hahaha

lieya orange M.I. said...

hye...singgah sini...
urm, lelaki pun ada yg melatah tau...tp, susah dorang nak ngaku..hehee

Amirrah Zawani said...

hahha!!
selalu gak dgr org melatah sebut cm tu.. :)

Siti Mashitah Saidin said...

hehehehe~

ishiko said...

banyak laaa... mane ade... mane ade.. hehee~

areripe said...

haha, kantoi la hg cakap tak pergi sembahyang 2 kali dah.
Kalau lelaki punya best quotes aku dah boleh agak dah mesti ada sensor. haha!

farahd101 said...

hahaha seriously????

azalia hjsalleh said...

hoho melatah nie chumel oh
tp bahaya jugaaaaaa

FH said...

hahaha ang tak melatah? ;p

LustfulLuv said...

As for me.. I always say.. "oh nenek engkau tergolek".. huhu cacat je rasee ckp cmtu.. Aish~

snf said...

heh. sekarang ramai dah upgrade. oh mak kau meletop! tak pun kepala hotak kau. :p *ha. rare tak jumpa orang melatah gitu*

saya shea said...

haha . sye tk melatah oke . haha

Siti Noraisyah said...

Ops! Siti pun selalu termelatah macam tu.. heeee...

Lee Yna said...

melatah is not normal actually..because it may develop through nurturing process..
sy ada kawan melatah "b*** meletop"..memanjang pakai ayat tuh..so saya n kawan2 wat eksperimen..tolong ingtkan dia try kurangkan latah..first kurangkan perkataan..dpd 2 perkataan jadi satu jer..sbb dia start develop controlled unconscious mind..so lelama dia kurang melatah..cumer kalo terkejut betul2 or nk mengedik2 jer dia melatah..kekeke...anyway..try 3 kali terkejut yg xmelatah..insya-Allah boleh kurang..tp kpd yg xmelatah jgn cuba2 melatah..sbb secara tak langsung boleh jd habit nnt..
saya xmelatah..tp sebab dok ng org melatah saya jd melatah..bila saperate ng org yg melatah saya control balik dah x melatah da skg..
*sharing is caring*

Anonymous said...

haha...lawakkkk2

elly said...

OPOCOT..bertuah punye budak~
^^

Mista Zam said...

hahahaha~ mmg favorite quotes tu.

OPOCOT mak kau meletoptoptop!

yg melatah ikut ckp org tu pun best jgk tp sgt merbahaya :)