My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Dear encik blog yang annoying!

Dear negative46.blogspot.com. U know what? I hate you belog. Sebab dah buat aku jadi semakin skema setiap hari. Aku tak macam aku yang dulu lagik. Aku dah tak macam kawan-kawan aku lagi, mereka semua ade life. Aku takde life, aku tak bersenam, aku tak kacau awek orang selalu sangat macam dulu, aku tak layan myspace sangat dah. Pelik lah aku ni. Kenapa tiap hari ade jew yang aku nak slhkan? Eh bukan sepatutnya "kenapa setiap hari ada sahaja yang saya mahu salahkan?" Nahhh sekarang korang dah boleh panggil aku budak SKEMA!

Sepatutnya "5Perfect" tapi sebab ade noob sorang
terus jadi "5Perfect ke?"

Nak tengok beza antara aku sekarang dan dulu cuba tengok entri aku masa aku baru habis SPM dulu. Deymu. Kotor. Tapi ikhlas dari hati suci nurani.

Demyu blog. Aku nak cekik kau. Kau jangan lari. Aku nak cekik sikit je tak sakit pun. Demyu, demyu, demyu blog. Fine apsal sekarang kau lari? Aku bukan nak cekik betul-betul pun. Aku sayang kau lah "bodoh"!


And i miss you  school. 
Dah lama tak dapat merasa mata stim macam ni.
T_T


Heyy sekolah, agak-agak kau rindu aku tak?
Rindu kan? Aku kan dulu "baik" pada kau. Mustahil kau tak rindu pada aku. Maaflah tak dapat nak spend a lot of time jenguk kau, aku busy sekarang layan blog gile ni sampai dah abaikan tanggungjawab aku sebagai "91 All Starianz" dan sebagai "SBPITemians?". Lagipun aku kan SPM tak seberapa so aku malulah. Malu malu malu. Bagi tisu.
Most Favourite Comments :

Actually sekolah, aku pun tak rindu kau.
Kau kena tipu, padan muka. Jahat kan aku?
Comes from .iN.!

Good. Aku "faham" ape kau nak sampaikan. Bye. T_T
Comes from lavender!

20 comment(s) to remember:

Amiey White said...

handsome lah :D

rossoneri said...

lol dah addicted dgn blog eh

miss.fieza said...

:) .awak kelaka .haha XD

d_LA said...

huwaaa.rindu skolah gakkkk...smlm berjaya x update n BW blog..hehe

Mr. Swift said...

Amiey - mane ade. -__-'

rossoneri - taklah. saje je.

miss.fieza - :)

d_la - jelesnye.

Amira Naddia said...

mase zaman skola dlu aku gemok gile xde sape nk tgok....huuuuuuu

Mr. Swift said...

Amira - Haish jgn cakap camtu. :)

A.s.t.i.n.a said...

Zaman sekolah dulu.... ishhh tamo cetelah..

miera said...

rindula zaman skolah itu.;)

syAzAnA said...

sedar2 lah sket. awak tuh dah tua. hik3

uit. syaz folo. hehe

anaiha yusof said...

hahah kirenye kamu penganggur tetap ea,agagga,cian2 but same with me,
agag da tak kacao awek patutla tangkap jiwang dengan fatin liyana,dalam hati ade taman,fahm
-_________-

.iN. said...

sekolah kata : pelik. aku tak rendu langsung kat kau.

:p

Mr. Swift said...

Astina - Bagus. Tamo dengarlah. :p

miera - samelah kite.

syazana - thanks. but saye muda lagi. fine tue. T_T

anaiha - no komen. btw saye kerja lah awak. :D

Fiqah said...

ok, 1st time masuk blog ni agak tekejut. you are a funny young man :)
And this entry memang kelakar. haha.

btw, thanks sudi singgah blog saya :)

alyn shahrom said...

although baru je jd school leaver, nakk rinduu jugakk ah katt sekolahh. HAHA:D

Mr. Swift said...

Fiqah - welcome. :)

alyn - HAHA. good!

lavender harum wangi said...

wahahhaha, Ide ko jgn jadi giler blog. Nanti ko xde awek cane? Pastu ko bertambah giler. Then ko jadik loser. Pastu ko bertambah giler2. Bila ko jadik loser dan giler2, ko bertambah skema. Pastu ko jadi giler3.. Bila ko dah jadik loser, skema dan giler3, aku pun xtau dah nak kata apa.. okie, bye! :D

FH said...

waaa lame tak g sekola.. kn

Mr. Swift said...

FH - skolah cakap takpe. :)

putri noor syamimi said...

dah 2 bulan tak pergi sekolah. sob. T^T