My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Dasar Bapok Ada Hati Nak Jadi Taylor Swift

 This video actually dah lama ada dalam koleksi 3gp henset 3310 aku. Aku rase ramai kut yang dah tengok. Dah naik muak pun. Kan? Kan kan? Nama video ni Teylor Switch Lab Istori Pirles. Tak percaya boleh search di Google sekarang. Memang lawak tapi cilake ah. Tak suke doh die ni. Ade hati nak tiru kekasih saya. Ya! Kekasih saya bukan kekasih awak. Ah mende ape aku merepek ni. Ah lantak la. So ini videonya.

Ciss apsal buat guna lagu Taylor Swift ni!!!!!!! Pilih la lagu Lady Gaga ke, Siti Nurhaliza ke, Dayang Nurfaizah ke, Ana Raffali ke, Ana Raffali ke, Ana Raffali ke, ANA RAFFALI KE. Ahhh tak kesah la siape pun janji rock! Eh eh bukan janji bukan kekasih hati aku. Ni tak, nak jugak guna lagu Taylor Swift saya! Cilake betul. Marah ni marah ni. Dah la balik kerja kena tunggu setengah jam baru dapat masuk rumah. T_T

Ohh and komen anda untuk entri sebelum ini saya tak tahu nak pilih yang mana satu lagi yang paling menusuk kalbu sebab semua pun macam same je.

"Baiknya kawan awak ni, single kan? Nak kenal boleh?"
Sumpah jeles. Apsal nak kenal dengan die pulak.
Ni aku depan mata ade tak nak pulak kenal. Y_Y

Most Favourite Comments :

Eh mane ade, mane ade emosi. -_-'
Comes from Nurana!

Okeng! Demi Patu aku ulang 4 kali dah.
Mane ade emosi kan Patu kan?
Pandai-pandai je diorang ni cakap aku emosi.
Comes from Patu!

27 comment(s) to remember:

sab said...

hehe. sab dh tgk dulu2 lagi..

hihi...cm bongok sikit la.. ;p

miss_neeya said...

kerbau tu..
huahahahaha

ria said...

:D
hahahahaha. . geli gilo. . :P

shahsyaz said...

hahahha, geli i.. dh r i mnt giler ngn taylor swift!!!

Patu said...

oke aku suke part ana rafali tuh
kalau ulang 4 kali mungkin lebih menarik

buDAK keCIK said...

dah tu ko dok promote kwn ko yg teramat sopan cam lelaki melayu terakhir kt dunia ni, mne la x cair hati ak nih. kehkeh

tehateha said...

sian tol taylor...taylor awek u? report r kt dy...hakhak...

Umie Nadhirah said...

kiamat makin dekat ..

Si DauN CeRi said...

owhh.. i've watched d video few times before.. malas dah nak tgk lagi.. kelakar tp rs sakit ati tgk laki tu. sbb sy minat sgt kat miss taylor. geram bila ada org wat video mcm tu. huhu

Nurana said...

bnyk pengaruh emosi lah post kali nih..haha

fieza said...

sengal video tueh..kehkeh..
eyyhh eyhh...tadi kte taylor 2 awek kn...asl jeles lak eyh ade org nk knl yg kwn..kahkah.. taylor swift bace sentap ahh die

Silvialicious said...

hey! I really like ur blog :)
its cool

I will follow you, follow me back if you want:
http://silvialicious.blogspot.com/

bye. xoxxo

LustfulLuv said...

OMG.. OMG.. demmnn!! APAKAH itu..????? KENAPAAAAAAAA..?? (Speechless!!)

Amiey White said...

xde sapa leh ganti akak amiey lol

asbesstos said...

hahahaha.. muka memang tahap bangunan tak siap ni.. lawak2..

KiyawaCute said...

macam unta..haha..perasan glamour...xpala..skurang-kurangnya dia brani tonjolkan bakat dia...hahah

Tuan Din said...

Sentap Mak Noks...

eLLy said...

Ape punye turrr ... daaaa

AlfiEean WaRsi said...

menci giler tgk mis Poks nie...hahaha...ada hati tu nk jd tylor swft...hahaha

Anonymous said...

thanks for this tips
pmu
turf

hamzah ian said...

ana rafali tgk mesti nangis ni.. hahaha

DiaUmaiNiNaz said...

ya..ya kiamat main dekat tuh..hahaha..

Payche said...

siot jea Swift la sgt~

mr.syazwan said...

da lama da katam vid ni

haha

hampeh tul!

iniialahaku said...

lawak..kcian suma brcampur baur...hahahaha...

ninazmi said...

muke x ley bla...
mintak penyepak jew....
hu3....

check out my blog...=D
http://imgedikiduncare.blogspot.com/

vanilla_ice said...

bapok tak tau malu kottt. buat muke cm haremm je nak nyanyi lagu taylor swift. xDDD