My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Casanova Layan Blog Beb!

Dulu masa kecik-kecik dan comel tak tipu teringin sangat nak jadi macam hero dalam filem Casanova tu walaupun tak tahu apa jadahnya maksud Casanova okay fine sekarang dah tahu agak hina rupanya maksud perkataan itu.


Well hero tu dapat pergi ke mana sahaja yang dia mahu siapa tak nak gila kalau macam tu. Setiap minit bersama gadis-gadis hot dari A sampai Z. Dan esok bersama gadis yang lain pula. Okay best. Ke tak best? Ah memang la best. Lelaki sama je semua. Semua gadis pun senang je nak suka pada hero tu. Bapak tipu. Padahal hensem lagi aku dari hero tu. Dalam mimpi. Ah lupakan.

Dan dia, memang tak ada masalah. Nak pergi mana? Cakap je. Semua pun boleh awak tahu. Nak pergiiii Paris? Ya pasti kejap lagi, next scene or next episode dapatlah pergi Paris. Dapatlah berdating dengan gadis cantik depan Menara Eiffel. Romantik doh. Okay sekarang dah bosan kat Paris nak pergi mana? Hurm nak pergi nak pergi Malaysia pulak boleh. Ape kau gila? Lagi bosan pergi Malaysia. Okay tak jadi pergi Malaysia. Sekarang nak pergi mana? Pergi mati pun boleh.

But hell how fake that movie is. Hero tu tak kerja ke? Mana datangnya duit dia gila. Tak ada pun scene dia dapat surat wasiat dari bapak dia atau atuk dia 50 juta or tak kesah la berapa pun. Mana ada kan? Atau movie yang aku tengok tu babak dah dipotong. Tapi tapi tapi takde tapi tapi lagi.

Tapi dah besar camni, aku tak pandai cakap orang putih sefluant hero tu, tak reti nak mengorat gadis, tak pernah ada awek sendiri semua awek orang, tak ada duit nak pergi tempat best-best, tak lebih hensem dari hero tu dan perghh tak tahu malu <-- korang terbalikkan. Okay sekarang simpan cita-cita nak jadi Casanova tu bawah bantal supaya nanti mimpi. Goodnight Casanova! Sweetdreams! Fuhhh Casanova layan blog beb..

Anda berhak untuk diam sekarang.

Most Favourite Comments :

Hahaha, lucoh!
 Comes from lavender harum wangi!

Part tu paling saya tak suka. Maaakkk! T_T
Comes from A.S.T.I.N.A!

14 comment(s) to remember:

Amiey White said...

Casanova dalam Filem itu terbaik , tapi yang real . Feel like i want died for him. haha

Nurana said...

owh cengginih ke kasanova! aku pun baru tahu! (=_=!)

A.S.T.I.N.A said...

Part saya suka "Tak pernah ada awek sendiri.. semua awek orang.." :)

lavender harum wangi said...

ahahahaha, bengong~ sweetdreams jgn wetdreams okie?! :D

farahd101 said...

hahahahhaha
mane nk tau casanova tu tipu perempuan2 yang dia dok date tu suh bagi duit ka
kawin dgn orang kaya mana2 ka yang da tua2 nak KO da,pastu ambik duit dorang

Tuan Din said...

Biasalah.. Kat blog lagi banyak 'market'..

~~DucKneSs~~ said...

hahahha..they dont have to work for money la..sebab ciri2 kasanova ialah, pompuan suka curah duet kat derang..so, why hassle?

eLLy said...

akak rasa casanova to join MLM la ..
tak payah kerja duk rumah dapat hasil..nak kena check nie program mana yg dia join =)

six.september said...

filem casanova??
serius aku tak penah tengok. dan rasa nak tengok sekarang.

tetibe teringat sorang mamat kasanova kelas aku. kahkahkah

mimie said...

aku tgk kat wyang dah. cte ni dah lamer kan.haha! ending dia, muncul casanova juniOr. suka gak cte ni wlpn agak merepek! ^___^

Miss Yaty said...

filem casanova..macam menarik untuk lelaki casonava...heheh;P

ayaa alyy said...

wuaa. tak pernah tgk lg. nk kena carik ah cmnieee

masmaribell_mastura said...

he he.. best ah entry nie.

ara said...

casanova??
aishh..