My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru! ( V )


Okey video ni mungkin video paling bodoh pernah aku tengok. Aku tak rasa macam aku nak tengok banyak kali pun. Tapi bagi yang tak pernah tengok dipersilakan. Hantu eh Ide? Mane ade hantu lah. Azam tahun baru dah tak nak prank korang dah. Dose. Video ni lawak tapi macam tak sesuai je kalau si comel ni yang buat. Bayangkan kalau bloggis comel macam Nurul Badiah atau Fatin Liyana atau yang ini buat macam ni. Eh senyum-senyum pulak. Perasan lah tu. Okey banyak pulak tertaip. So jom tengok ape die 'big talent' budak comel ni? Dammit.


So ape? WTF? Sumpah tak percaya! First time aku tengok video ni nak tau aku cakap ape? Ohhh comellllnyeeee. But then sampai part burp tu, adoi gugur jantung. Terkejut saya awak! Ahh sungguh unbelievable for this girl yang sumpah congmel gila babeng jangan jeles buat perkara macam ni. And nak tahu berapa view untuk video ni? 1 juta view ++ ! Meaning? If semua satu juta lebih view tu dari lelaki, maknanya ada 1 juta lebih lelaki yang kalau jumpa dia ni lari. Sebab macam alien. Macam dalam filem District9 tu.

 Haa macam ni lah. Ni lah die. Ahh gross!

Most Powerful Comment :

Lolz, berbakat? Biar betul.
 Comes from muhamadsufian89

Eh tak lah azam tahun baru saya nak berhenti prank orang kan. PEACE?
 Comes from Fxysche Nas


 
Tahu takpe.

Haha. Ohh abang tak sombong punye. Akak adik sihat? Haha.
  Comes from Mimiey Azra:)!

152 comment(s) to remember:

i am S!L4H.. said...

uishhh jgn wat comel2..tgugat,,,ahahaha

eh nk tnye kt cni x de cbox ke invisible?ngeee
*sje nk ckp bru ltak gmba kete swift td tetibe mr.swift dtg..hakhahak..okey bla laju2 dr cni

Mr. Swift said...

@silah - silah eh name awak? Ouh mmg xletak sebab xleh masuk ngan template sekarang ni. -__-' Haha kebetulan.

Amiey White said...

comey gila hahahaha

kejam~
boleh wat jadi second mrs swift ni :D

Wanz Mejuez said...

ahahahah terbaik dohh.. ahahah

kalau la siti nurhaliza buat mcm tuh..:D
heheheh

Apricot Pie said...

ahaha..ok..thx..:)..i fllow u k..btw,ada gak llki nak blog2 ni kan..mnulis..bgus lah..

Mr. Swift said...

@apricot - haha, ok sekarang dah malu. -_-'

@amiey - saya nak pggil awak Mrs Swift bole? Haha.

@Wanz - siti? xbole kut. Datok K ade lg.

Redzuan Kassim said...

hahaha....
mcm2 hal...

sembil9n said...

WOW!

liyana said...

xde keje kot.. hehe

Hanzo said...

ok lpas ni ramai2 try kat rumah..

Nurana said...

oh nooo!! hahaha

sue. said...

waaa...sumpah c0mel gle babe die..tapi....heee....

SweetyMui2 said...

gilerr comel tapiiii......hahhahha

lavender harum wangi said...

erk, sape bloggis comel? :p hahaha, dia edit jela tu.. cm suara hitler~ hee~ :p

sayalah shelly said...

hai..tq polo..
shelly pon polo balik..
best la blog neh...haha..

kiyawacute said...

hahaha..lawak!

sab said...

eeii...menakutkan..

Faaein Himura said...

hahaha.. ni mesti terkujat kalau ada pakwe2 yang baru nak kenal awek comel ni.. hahaha.. leh jadi aleh bahasa untuk robot ni..

Ain Zulaikha said...

hahahaha mmg tak sesuai langsung lah ... comel sangat budak ni nak buat cmni.. hehe

FH said...

suma pun comel. haha

NOOR FATIN said...

HAHAHA comel gilak!!

sy dah follow :)

Penghuni 60 said...

ahaha...
:D
hehe

BeYLa! said...

haha x senonohh betol!

Lady Fine said...

dah letak link..hehe..

ni link saya k..http://icak88.blogspot.com/

cahayachenta said...

betul ke ni bukan video prank.. nak tgk tp takutttt.. hehe~~

Mr. Swift said...

@cahaya chinta - adehh saya dah taubat la. mane ade prank la ouh. -_-'

fateen smith kononnya said...

Woh macam robot wa cakap lu .
Hebat - hebat . you ada talent macam dia tak ?

azalia hjsalleh said...

ala tp tp laki mne kesah pun
yg penting dpt awek cun chomel omel mcm tuh
yg bruk busuk pun jd wangiiiiiiii

forever love said...

hahahaha....malu i sebagai perempuan...cakap melayu rupanya

shahirahkhairudin said...

nak try buat cemni tyme deting agak2 okey tak?

Fatin Athirah Amani said...

your blog is nice too :) keep it up. saya budak baru blaja ;b

btw, dah follow balik. Thanks :)

Aen said...

terkejut ble tekan link bloggis comel tuh. eheheh. tengs coz linked kt blog kite. btw, kite da follow balik. ehhehehe. :)

Izyanti said...

Opss..!! Dah terjadi planet ni jugak. hehe.I on9 dr kampus, so tak dopat la nak tengok video ni. Kena block agaknya. hiks. Btw, thanks Mr Swift.!! :D

molmolla said...

LOL!!!!!

Mr. Swift said...

Siapa cakap laki tak kesah? Yang tak kesah tu bukan lelaki.

MIMIE AIZA said...

mmg cumil lah sgttt :p

Si DauN CeRi said...

ermmm.. x ok ke kebolehan si comel tu? muehehee

aliza said...

gila ar sedawa camtu..
tapi muke dy memang comel.

muhamadsufian89 said...

haha..sangat comel dan berbakat la..tertawan atiku..keh3

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haha sumpah ta sopan ;))

Fxysche Nas said...

serius xplay kn..
rase ade aura2 menakotkn video ini..
hehe

farhaniza azman said...

LOL~~ what the eyuww~ haha...

eh, thanx sbb dtg belog kite..^__^,
kite folo sini eh..ne tau ade cite klaka ke

ciK mOt ©™ said...

hahaha...sib baik aku dah kawin...kan kan...

cty said...

haha...nice blog..thnkz 4 following my blog..
i follow u..:)

FarhanaFabulous said...

comel keee???kejam kot !

Lady Fine said...

haha..smlm tak save lepas add link..
tenet lembap tak perasan.
so da letak da link, gi la tengok..
tq:)

Bob Merley said...

aku buat mute sound. tapi mmg comel la. russian ke?

Nurulbadiah Lai said...

perggggggggggghhh

Azie Azra said...

hahaha.gelak guling guling :P

Mr. Swift said...

@BobMarley - Aku minat gila kau wehh!! Haha.

Pergghhh! -_-'

~boy @ Mr. K~ said...

aku dah tgk video tu sebelum ni haha... mmg cam siot! muka ja comel...tapi perangai cam haram...hahaha

hanna iymeera :) said...

comel gilaaa kot budak tuh, haha

CikBulat said...

eh. sure ke dye blogger? haha (muka jahat tak nak pcaya)

Aqila Safuan said...

hahahahahha.thnx follow: )

Mr. Swift said...

@cikbulat - tak kut. saje pancing. :p

ekyn ashikin said...

ahahaha.. sumpah comel..

Arie$ya Ro$lane said...

hahahaahah jom check out ciri2 BF terbaik kat http://http://ariesyanadhiraroslane.blogspot.com

liela said...

mcm tipooo je...hehe
awak..thanks follow me..
i follow u back :)

dikdah said...

tapi kalo mkn sedap, mmg sedawa kuat x hengat la kot... :P

♥yaya budak suka embun♥ said...

geli ok!
haha

Shag said...

Nak kena panggil IDE ke Swift ke nama lain? Kiki :P

Err, bukan lelaki je lari bila jumpa perempuan tu. Shag pun lari. Haha. gerun! o_0

http://shagcomot.blogspot.com/

qaseh elyanas said...

x sopan.. nnt kene reject ngn mak mertua heheehhe

사이트 ✻ romlah said...

hey :) tq for dropping kt my blog and left ur comment there .
awak ne sape eh ? haha . comeyy jek that girl tp wow ! so incredible bile belahak mcm tu . hak3

iedchan said...

wah2...ishk2...comel je bleh harap..ehhe...tapi die berjaya menaikkan rating blognya...hehe

iedchan said...

wah...harap muka je comel..ishk...bagaimana pun die berja menaikkan rating blog die kan..:P

cahaya izzaty said...

actly psl ape? mcm ada yg bg komen +ve n de gak yg -ve... jadi takut lak nk tgk..haha.

nurul lalala said...

yg tercantek tu tak semestinya yg terbaek..

amira's said...

hmm ... muka dia memang comel tapi perangai dia tak comel . HEHE .

*singgah sini godehgodeh sikit :)

pYinCesZ EleCtRa said...

jalan2 kat sini...:D
hehehe...
kite dah polo blik....
vdeo nie psl apa eak..
mcm mnkutkn jer...

Chek Anna Abka said...

ohoo..ganaz budak ni..
terkezut den..haha!
thanks 4 following my blog ya!
i'm following u too..(",)

Fitrihadi.com said...

lmfao... memang alien district 9 pun.. tak caya cuba tengok video alien tu hahaha

Wahidah said...

terkedu jap...hehehe..mcm mn la die leh burp mcm alien tu..hehehe...


tp she is so cute la..:)

Yafiz said...

Nice post, sobat.Thanks udah mampir di blog saya, selamat tahun baru yaahh..

O'gosh said...

comel pe..jujur..xla pas kawen baru tau lagi naya

nYomeL said...

hehe.. budak ni comel gile.
tapi lawak.. perangai xsenonoh!

btw, nice blog! :)

aNiS tHe BumbleBee said...

tihihi! ada la jugak bakat nk jadi alien,ye tak?

feezz said...

hAha..muka comel. tapi dh x comel sbb sendawa.haha. by the way. nk follow kena tekan kt networked blog tu kan?

chummy_cliche said...

haha kelakar kot...
ok dah 4low dah :)

LustfulLuv said...

Hall0o0o Mr Swift.. Is it my link in your entry..?? Aiyarkk. Nampak sgt blogku sgt ciput.. Tapi dilistkan skali dengan blogger si cute Fatin Liyana & Nurul Badiah Lai.. Hehehe.. Btw, thank you so much!! Suke3x!! and for my respond on your entry.. I won't do such burping thingy.. So uglyyyyyyy.. but fun tho.. hehehe.. Follow you!!

bella said...

nice blog..mmg ade ke org camni>hoho..anyway thanks for follow..i follow u back:)

areripe said...

dammm! wtfish wth this cute girl!
ibubapa kanak-kanak pun dia cakap.
pelik sungguh!

asbesstos said...

hahahha.. memang teruk perangai.. tapi aku setuju memang chomelllllllllllll... aiseeehhhh.. xpe2.. kalau dah sayang tutup mata je..

ima althafunnisa' said...

adehh...memalukan gadis2 comel yg laen...hek3.burp..loye tekak tgk vdeo nih..;p

Mais said...

chomel betol...
tpi terkejut kot ...
mula2 nk tngok video nie mcm ragu2 jgk,,

tpi lawakkkk,,,,pandai toii dia wat suara mcm tu..
hahha..
nk try laa,,
haha

De Mois said...

Haha..kelakar gila. Taknak kawan la.
Kui3..

MimieyAzra:) said...

Aww , comel but tak senonoh -.- Erm , thanks follow follow abg back :D thankies , abg tak sombong kan ? ahha

Anisah Sani said...

kahkahkah! sumpah lawak..tak senonoh betul :)

Maizatul Akma said...

comel siot minah nie. hehehe biase ah tu buat cam tu. tapi muke dia tetap kiut (sukewwwwww)

AZLITA AZIZ said...

wakaka.... lawak2 tapi anak akak tak leh tgk ni cepat aje dia tiru.... hihihi

btw TQ follow akak...
akak follow n link sekali ye!

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahaha!kalau sy wt cmtuh kompom laki xmo kat sy..tlmpau 'comey' =P

[btw,thnx coz follow me dude!i follow u back ok ^^]

MiMi PeONy said...

hahahaha...comel tp xleh2...xmo buat...

sha rosemary said...

oh hye mr.swift.
comel lah gadis itu tp ta dapat tgk vid dea.

btw thanks sudi singgah belog ta seberapa tuh.
Happy New Year too :)

Wani Wahab said...

haha , tak senonoh !
jangan tiru aksi ini , :)

..LulU.. said...

wah3., nice=)
anyway thenx follow oke?
=)

::nuRuLaDHar:: said...

wahh dasat ah..haha

mynameismy said...

tak mahu tengok. sbb dah scroll ke bawah so dah boleh bayang apekah..;P

Mohd Ridhuan said...

muka mmg comel....
tapi wat perangai camtu...
(tapi still comel ag)
hehehhehhe

masshie mastura said...

lawanye dye. tu yg i nmpk:P

N A N a t O said...

hahha..mmg sengal dan comey...hebat giler ble wat cam tu skali..

Mr. Swift said...

@Mastura - Lawa ke? Memang pun. Tapi tapi..

:: s c h a | VAMP :: said...

ohhemmgee ! cm kambing pun ade ! muka comei abeh dah XD wkwkwkw !tengs follow blog buruk sayee ! ahahah ! :D

analia buyani said...

sumpah xnak play vdeo ni..haha..
mcm ade unsur2 prank jek..isk

fara farhana ♥™ said...

haha comel sangat!

tapi tang yang sendawa tu, failed!


:D

uMi KaLtHuM said...

wah bloggis comel ??? hahaha... btway mcm xsesuai je if gdis comel wat gtuh..haha

nuyuin said...

hahaha... klaka giler..
thanx singgah kat blog kite..
rajin2 la jenjalan er..heee..

YuGiOh said...

visited back

Melati said...

MIAHAHAAA siyesss LAWAK oke!
tapi jgn kita amalkan, kang tekejut meja sebelah, mihiiii lawakkk tapi dia lawa =))

Betty Latif @ BL said...

hohoho~x pakai bb (blackberry??mmg x pki pn,tp kt cni mksd sy terjurus kpd broadband),tp mls nk tgk vid tu sbb tgh menahan diri dr g mandi..-__-

thanks sbb sudi baca blog sy..sy br lg dlm blogging world ni..thanks sbb follow..sy pon da tertekan follow gak..alaaaa..

sekian,time kacih.



time kasih taw?












time kasih eh?































ide,thank u..











































thanks byk2..!!












































ok2,abis da.TQ. =)

Fiefy said...

psssst :) i polo yuh. haha. btw, thanks. blogger bru meyh. :) lom rmai polower lg gitewww. epy new year too. m not too late.. ngee.

Mra Mastura said...

agagaga.. namo tiru pun.. >.<
happy new year! hehe

Alisya said...

erk.

LOL.

follow u.

teddyuna said...

comel tpi... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Catherine- said...

sentap tauuuu~ hahaha....

nwy,happy new year~

i mmg ske blog hitam ehee

z a n a said...

btw thx follow. follow u back. heheeh. ishh memang buruk perangai. haha

Wahida Nasution Thakhrim said...

adeh! tak tertelan lak mee goreng saya ni.. kuat betul!! dasyat!! ha3

ika said...

hahaha . x bole bla . terkejut aku . :D

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ilmu ni! tq

bantalbucuk said...

memang comel + cute budak tu..tapi mak aiihh...xsenonoh gila..haha.. ;D

~~DucKneSs~~ said...

leaving my footprints here..



akan datang lagi (^____^)

NuR 'aQiLaH said...

apesal ramai sangat pengkomen..........
ngaaa -_-

NuR 'aQiLaH said...

apesal ramai sangat pengkomen..........
ngaa -_-

Panglima Arep said...

sumpah aku stim tgk vidoe tu. hahaha
mcm bangkai je....

the colourfull monster said...

hahahahha..
macam2..
teringin sgt nak jd alien la 2...

Robot | Sakti said...

gila.

leh buat macam gua.
gua sangka robot jer boleh buat camtu.
hahaha

DAUD said...

hebat tol minah ni

biyha said...

comel lahh dea , berbakat . lelaki tak lari tp gelak , sure pandai pujuk org ny :)

MarY_z said...

nayhhh.. don't try this at home. try at your neighbour's home

HadifaR_LoVe said...

Owh...xda maknanya membuat video macam ni...haha

amanina said...

alaaaaa.
nak like nak like
hahaha
cumel n amazing.
yeyh.
:D
thax for da following
thax sebb singgah my belog.
saya polow balek
:)

Hanim Mahali said...

sib baik comel... buat camtu pun still comei... kelakau gilos... bakat terpendam...

Farhan Zulhusmi said...

owh...katakan nie hanya di edit....
jap2...boleh ke di edit...hahaha....
lepas nie nak lah wt cmnie...baru gempak...tapi kena lah wt muke comel dulu...hehehe

za petrelli said...

wau alif wau.. adeh macam2

Hasyarghh said...

Perghhh, cantik punya perempuan! "Sopan" sungguh.

Orked Desa said...

muahaha..klaka..klaka...mmg x senonoh..seb bek abg orked dah kawen..kalo x maunyer nak di jadikan sedare...

Fatin a.k.a. Aten said...

aku tak tgk pun video tu.. tp mmg tak sopan kalau burp camtu.. ermm my Q is sape kah pompuan ke-3 yg ko link kan itu?

kenapa aku mcm kenal jek dia?

lady dayana. said...

haha ! teringat plak cerita house of bunny. cara dia nk ingt nama org. kelakar btol XD

i am S!L4H.. said...

ha a silah...owhhhh cmtu...eheee x pe la..

Izzah | zulkifli said...

blogwaking...=D

nice blog u have there n i already following u..

zalilah zait said...

agk pelik vdeo nie...tp sgt2 bbakat :))


http://norzalilah.blogspot.com/

elly said...

comel kowt.. ^^

Dawa said...

kawan aku pandai buat cmni. dia sendawa boleh dgr cross pdg bola. huhu

Hakim LoLx said...

cute !!!

.JT. said...

memang COMEL..:D

Oreo said...

comelll gila

AyinAyob said...

comel. tapi kan tapi kan... herm..

ika said...

haha.. lawak gler.. bley ker sendawa sambil bercakap2.. OMG dasat gler pompoan nie. xpernah jumpe camtu ;D

rian said...

get all tv channel on http://balikpapantv.co.be,,,
for admin thanks for visit our site,,,

srikandi cinta said...

eewww...gelii kot..

pape un,die tu mmg x malu kott..hehe

mtk tolong vote saya boleh ?? hehe..
sori la mencapub kat sini..
tlg ke blog saya eh..

http://wanakmalzulaikha.blogspot.com/2011/03/vote-for-me.html

klik je gambar saya ..ikut step kat blog saya..simple je..

bersama menaikkan nama muslimah malaysia :)

Allahuakbar!

tia @ Ini Kisah Tia said...

mak aih , tebalnya muka . hehe XD

Entri Apa Ni?
Dah Check Harga Blog Korang?

saya afi said...

hahah. mmg mcm alien XD

Kelapa Goreng said...

klau la die ni awek aku kan best........
bahagia hidup aku........

محمد السحيمي بن عبد الرحمن said...

ahaha , dunia-dunia~ macam2 perihal lawak menjadi2..