My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Baby Comel Power Of Bob Marley

So oh yeah! Dah lama tak buat review pasal video yang aku rasa sangat BEST dan SEJUK! Untuk yang nak tengok video-video sebelum ni ente boleh kelik sinilah! Jadi aku terjumpa video ni. Video ni berumur 3 bulan dan view? 11 juta! It's this cute little kid here, dan dia berperangai well korang tahulah kan baby macam maneww. Bukan rgeti nak duduk diam, cubit karang baru tau! Tapi hell yeah! Ada satu benda yang boleh mengecoolkan dia. Bob Marley music? Jadi mari senyum ramai-ramai panggil mak abah adik akak abang dan layan.

Cooomelnya macam tu! Nampak macam susah nak percaya kan? Haa maklumlah baby boleh buat reaction yang tomel macam tuw, 1 in a million! Err Ide 1 in a billion maybe? YES! And seriously, lagu-lagu Bob Marley memang best dan aku dah layan semenjak 20 tahun yang lepas. Buffulo Soldier na na na na na. *sambil layan kepala macam baby ni.

Hoh dan biasanya aku akan beri komen buruk sikit tentang any video review but heyy kali ni tak ada. Perempuan comel tapi susah nak dapat bioyfriend, lelaki miskin jadi kaya dalam seminggu adalah gay, budak tak comel prank orang ramai, sebab kenapa orang Pahang paling cool dan macam-macam lagilah. Just no no no no no, great video, cute little kid, video that so nice and aku dah lama tak tengok video seenjoy macam ni. Sebab seriously this video make my day! And your day too? Ahah! Limau limau. The power of Bob Marley! PEACE!

Most Favourite Comments :

Comes from syikin azrin!

24 comment(s) to remember:

syikin azrin said...

aww, shooo cute !

ria said...

sgt comel :)

rossoneri said...

waaaaaaaaa comelnyaaaaaaaaaaa..

aliza said...

comey2.. :)

A.S.T.I.N.A said...

hoho memanglah sangat menghiburkan ini baby...

miSs Zie said...

HAHAHA!!!comey gle!!rse nk ketok jew dak tu angguk2..hohoho

hayatul amira said...

eww shomelshomel

eLLy said...

orang Pahang memang cool, coz Mylaling orang Pahang huhuhu ;)

Dea said...

comel gila baby nih , cubit pipi tuh hilang gigi nanti :D

~~DucKneSs~~ said...

sgt comel..

jom penyek dia rmai2..

Nurana said...

mengape dan kenapa aku salu x dpt nk tgk video2 kat cni!! keciwaa!!

aten said...

nice blog too..
done follow u.. :)

phreak-id said...

hoho. nanti nak try kat anak aku la nanti. Hahahaha

Terbaru > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > The Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

blossomvanilla said...

so comel...

ekyn ashikin said...

comel giler seh baby tuh.. mase dia buar burrrr pon comel sangat..

padle said...

cumil,cam aku time baby dulu..hehe

Betta sp said...

pelik btol...sedap sgt ke lagu bob marley tue smpi baby tue pon layan abisss

inteem said...

Baby,kalau buat ape2 pun nampak comelkan....

Peri PiA said...

salam,yo!!
makan2 kat malis ye semalam ;D

kenapaka kecomelan sgt baby tu!!

aleen aiden said...

hahah.comel giler.....yg xtahan mase laki 2 tukar lagu bob marley,tros senyum si kenit 2..siap hangguk2 kepala lagi.geget baru tau!hu3

loLaa_nurafizza said...

meh..tobit pipi sket meh...

Biela Sapine said...

Haha. Kelakar je baby tuu

putri noor syamimi said...

kenapa tak boleh view??? :(

Mr. Swift said...

Video ni dah kena remove kut. Sobs. :(