My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Aku Tak Layan Sampah

Hahaha, eh apsal bace entri ni? Ni mesti ingat post ala-ala Fatin Liyana kan? Tak lah, saya dah tipu awak! Anda terkena. Ni sebenarnya nak cakap pasal isu Facebook yang kononye akan ditutup 15Mac nanti. Seriously, itu semua TIPU! Fake. It's not that easy to stop that super duper successful Facebook. Kenapa aku cakap Facebook ni super duper successful? Sebab Pak Cik aku pun ade Facebook. See? Sampai orang tua dah lanjut usia pun tahu apa itu Facebook. Pakcik aku tak ada blog so kita enjoy, dia tak akan tahu punya aku cakap dia tua. Myspace? Hahaha, adik aku pun tak tahu natang jadah ape Myspace tu.

Hurm-hurm. Back to the topic kat atas sekali tu. Aku tak layan sampah. Sorry aku tak tahu nak tulis tajuk ape dah. Pening kepala ohh kena air hujan. Dulu kalau kecik-kecik mesti mak aku cakap "cepat-cepat basahkan rambut, supaya tak demam nanti". Dan anak yang baik dan comel ini terus berlari ke bilik air membasuh kepala sekaligus mandi sampai 2-3 jam. Padahal terjun kolah tanpa seurat benang pun. Stop, jangan bayangkan! Uish jauh betol merepek. Ok ok serious. Pasal tajuk entri ni. See the gambar below.

Ni dapat masa aku online tadi. Ohh ok baiklah aku akan hantar ke semua friend dalam Facebook aku. Korang pun kena jugak buat bagi menyelamatkan FB anda yang tercinta itu. PAUSE! Ohh tolonglah, anda ingat saya ni noob sangat ke nak percaya semua ni. Tak mungkin. Korang pun mesti sama macam aku kan? Tak percaya kan? Eh tu apsal muka lain macam je, macam muka percaya je mesej dalam gambar ni. Haa percaya eh? Ayok tak tahu.

Back to cerita kepala kena air hujan, mak korang pun mesti cakap benda yang sama kan? And siapa pernah tanya mak die kenapa mesti macam tu? Kenapa eh?

Most Favourite Comments : 

Yeke? 
Comes from Nurana!

 Haha, betul3x!
Comes from YanaMIB!

 Yup! Dusta nista plagiat dammit belaka!
Comes from Vann Halen!

21 comment(s) to remember:

MuchuNadh said...

nak kne anta jugak ker...
mcm buang masa jer....
baru jer dapat ni ha..
mls nak layan off9 terus .. huhuhu

farasakura said...

seriously ke kena hantar kat semua orang?aiyokk ramai tuh

shahsyaz said...

tipu besar je tuh!!!

Rozuan Ismail said...

paling anti pasal surat berantai atau anak beranak nya..semua penipu..orang bodoh je yang percaya benda alah ni

Nurana said...

Sbb hujan tu kan asid,kene lah cpt2 bersihkan ngan air bersih..huhu

Mr. Swift said...

@Farasakura - Eh awak percaya ke? Tipu je nih.

miss majaz said...

x penah anta pon~
ha3

rossoneri said...

lol,macam2 je facebook ni,kalau dpt mesej berjela tuh,baca dua perkataan je delete terus,buang masa

Si DauN CeRi said...

saya takde facebook, saya ok.

muehehheheheheheee

papepon, takyah caye kowt tu sume. dulu zaman fenster pon byk kali kan, tgk2 sampai lani pon still ada gak walaupon nyawa2 ikan..

aNnE said...

jgn anta jgn anta huahuahau :)

bukan photographer said...

aku xpernah rase nak layan msg macam tu.haha

YanaMIB said...

eh mcm msg kt frenster..haha..dlu frenster pn ada org anta msg² cemni..mslhnye sejak bila mark reti ckp melayu?? hakhakhak~ =P

abaikn..org tu cuma bg idea utk yu update blog..lalala~ =P

tehateha said...

haisshh...mcm2 suda skunk...hey dude,nice blog meyh...hehe

Hanzo said...

aku dah naik boring dpt bnda tu kat inbox ato wall, takde pun aku kne padam.. rilek je pun.. hohohohoho~~

Vann Halen said...

ah just ignore that shit . dusta nista belaka :P

sha rosemary said...

khabar angen ni dibuat oleh satu laman web yang nak kan ranting tinggi ja.
apetah website 2 lupa.
Boleh tgk kat sini, cik abg ni dah buat research
http://ofcuz.blogspot.com/2011/01/fakta-sama-ada-facebook-akan-ditutup.html

sab said...

yeh? eh. asal aku xdpt ek? haish.

Anna Cullen said...

haha
tu la pasal
sekarang kecoh pasal ni je..
tu pon ade jugak yang forward kan mesej-mesej tu.. haihh

Edy Fee said...

hahhaa..mmg nostalgia time kecik2...wah sensor ayat..haha

♥ Cheenta ♥ said...

awak...nice blog suka ja baca.. wink wink pasal FB tue saya tak percaya la nak STOP hehehhe :)

SYAFIQAH / S said...

propa je semua tue :D