My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Aku Rasa Macam Nak Menangis Hari Ini

You know what? For the first time in my life, a girl ask for my phone number. Kalau tak selalu aku je yang terhegeh-hegeh sibuk mintak number orang. Pastu kalau nasib sangat baik dapatlah, kalau nasib baik dapat TAPI number salah. Siut! Kalau nasib tak baik tak nak bagitahu. Fikir sendiri. Eleh Ide kecoh je aku tiap-tiap hari ade orang mintak number takde pun nak cakap kat kau. Ah diam ah kau, aku nak kecoh suka hati la doh. Adakah aku semakin tua korang rasa? Tak kan? Tak kan? Muda lagi kan? Ah dammit.

Zaman kamera guna kodak. Rindu!

Most Powerful Comment :

Kenape kau bagi soalan camni?
Buatkan aku terfikir entah-entah die memang hobi mintak no.orang kan?
Comes from whitecappuccino!

Aku normal please lah.
Comes from miSs Zie!

Ok fine, sekarang nak tisu 2 troli. -__-'
 Comes from Amiey White!

43 comment(s) to remember:

Aifa Syahirah (; said...

hahah melepass, kesian. makan ah kismis bebanyak, baru ingatan manthoppp! (;
(kite same je snanye, pelupa) harhar

whitecappuccino said...

dia minta nombor nak kenal ke?

Nurana said...

haha..suke r tuh!haha

Mr. Swift said...

@whitecappuchino - haha,aah la xtanye pulak. entah-entah die nak kenakan aku je. -_-'. tisu please!

Mr. Swift said...

@aifa - okeng! awak belanje kismis? sunsweet kan? harhar

fateen smith kononnya said...

awak , saya nak no telipun awak boleh . :P

Nurana said...

:)

Syafiq Rosli said...

pergh terbaik la bro..haha

nono2612 said...
This comment has been removed by the author.
nono2612 said...

nice story..suke baca:)
btw,salam perkenalan :D

CikBulat said...

jalan nak baca entry,komen dulu bru baca.. haha

Amna.Qadeeja said...

ahahah nah tisu toilet..
bgila no salah jgk kah3 ;D

NUR AIN AZMAN said...

Done follow u back

Lelaki tidak segak kalau menangis

hihihi

btw, jom komen sini jika belum

wish me luck ya

thanks beb

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

Lady Fine said...

haha sadis sungguh..
anyway salam perkenalan gak..:)

liyana said...

nah tisu sekotak :D

Liya Laa said...

awww. beshnye die. kite nk jgk number awk :p

NaNaT said...

hurm, bagus la tu, maknanya makin hari makin comey la dh ada org mintak no. tahniah2. haha. =)

saNah said...

wa smpi nangis ek

mylulabystory said...

wahhhh... ur blog syok la.. heheh...

::Cik Zatie:: said...

dah jd pengikut encik swift yg ke 450! hehe

nk tanya..boleh tak bgtau mcm mana nak letak link kita dekat komen?

reply dkt belog ::Cik Zatie:: okey..

tengss! ^^

Pyka Rahmat said...

fuyo. haha

Tuan Din said...

dia mintak no sebab nak jual Insuran, or Mlm.. hahaha

Anonymous said...

nangis la puas2..

sue. said...

ahahaha...c0mel je....

sab said...

bunga bukan sekuntum derr.. haha. ;p

Azie Azra said...

hahaha.girls like boys.terbalik dah skank :P

mizzapple said...

miahahaha. =p

lavender harum wangi said...

alalalala, cian~ haha, nanges la weh.. rakam sekali, post kat u tube, aku nk tgk.. hehe.. chill yaww~!! aku doakan lebih ramai lagi awek mintak no. tepon kat kau.. wahahaha. :D

Fathiah Rosdi said...

sbb ko sllu mtk no aweks,of coz diorg x mtk no phone ko..x smpt,ko dh mtk..apera..huhu

Cahaya Kehidupan said...

nah ambil tisu ni...=P

miSs Zie said...

hahahaha..cb pasni try jgn mtk kt awek2..try mtk kat brader2 macho lak..kte tgk dye bg ke x..hehehehehe ;p

Betta sp said...

uuhh...gembira sgt ke nie smpi nak nangis??

p.s.link sy da letak ke?

Betta sp said...

ok,sorry baru nampak:)
tp sy ada request skit, boleh x tukar dari nama betta sp ke RABBIT IN THE WEB? betta sp cuma nama samaran je....thank you:)

cty said...

wow..awk nk nom fon..hehehe...

K2r~90 said...

kalo gua mtk no tepon mu kasi dok? hehe

Amiey White said...

Hye mr.Swift - mrs swift nak minta no phone hehehe

dylla fadzil 小草莓 said...

LOL

anaiha yusof said...

hahah ape la kamu nie,terharu and tergaru bace,so di text kamu ke??
lepas nie mesti rmai yang mintak no kmu kan/?/jeng5

Mr. Swift said...

Fateen - Tak nak bagi. Nanti awak merana ceewah.

Nurana - :))

Syafiq - Eh kau hensem.

nono - salam perkenalan jugak. :)

cik bulat - bagus. :D

amna - thanks.

Mr. Swift said...

Nur AIn - Good luck! :)

Lady Fine - yup salam perkenalan.

liyana - baiknya hati.

Liya Laa - awak cantik.

Nanat - tahniah? comel? argh kenapa perli?

sanah - takdelah gimik je lebih.

Mr. Swift said...

mylulaby - thanks.

zatie - thanks jugak, okey! :)

pyka rahmat - fuyo. haha.

tuan din - Haha, baguslah tu.

anonymous -hello! T_T

sab - mane bunga yg lain?

azie - tak kut.

Mr. Swift said...

mizzapple - muahaha.

lav - aku panggil kau lav je eh? sebab panjang sangat. :)

fathiah - apera? ohh ape dah.

cahaya - thanks.

Betta - tak. ohh dah.

cty - jangan nanti menyesal.

Mr. Swift said...

K2r - dok kasi. HAHA.

dylla - lolz.

anaiha - tak text pun sampai sekarang.