My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Tahniah! Malaysia Menang Lawan Indonesia Agregat 4-2! Tiada Lagi Laser Akhirnya. Tapi?

Ah takde tapi-tapi lagi! Ucap TAHNIAH je sekarang Ide! Okay. Tapi. Takde tapi tapi lagi. YELAH. Dan kali ni aku betul-betul nak suruh Chelsea [link] ambil Safee Sali jadi player mereka. Mantap doh! Top scorer. 5 gol! Kali pertama dalam sejarah. Aku nak tukar profile picture lah. Pfft kan? Dan eh Julia Perez. Kesian lo kamu dong. Percuma aja pakei seksis gito. Kalah jugakk akhirnya. Nangis cepat. Nah 20sen pergi beli tisu. [link].

 
Yes! Jangan TIRU!

Tengok bola kat kedai mamak/maple memang seronok. Bayangkan ada orang main laser awak bayangkan. Pastu semua gelak bayangkan. Pastu orang yang main laser tu bangga bayangkan. Siap dengan vuvuzela segala, nasib baik menang tak dapat nak bayangkan. Baguslah semangat tu ade. Oh tapi tadi aku malu kejap. Bayangkan masa yang minit ke-20 something yang masa player Malaysia shoot tu. Aku sorak GOALLL! Sebab aku ingat gol. Tapi tak goal. Aku kena gelak. Aku mencayut [link]. Dammyu main tak gol-tak gol pulak awak ni. Sekarang aku nak tunjuk ic aku pada semua orang. Jeng jeng jeng. Berdebar tak? Takk pun Ide. Okey fine tak berdebar. Nak tisu satu troli sebab korang tak cool lagi. Aku anak Malaysia. Tak percaye? Aku ade ic wehh. Biru lagi. Ic korang mane? Tak nampak pun. Indon eh? Hohoho.

 Alamak muke noob toye gila vavi. T_T

 Ha tengok-tengok ManUnited dah nak mula start usha player Malaysia dah. 
Damyu ManU main usha-usha pulak. 

Thanks. Info from - Lavender Harum Wangi
Taken from Rio Ferdinand official Twitter - Here!

7 comment(s) to remember:

DiaUmaiNiNaz said...

yeh sama biru jgk ic sy..syabas M'sia..

Hanzo said...

tak kurang juga khairul fahmi !!! hahahahah.. tahniah Harimau Malaya !!!

Mr. Swift said...

@DiaUmaiNinaz - Hehe. Yeke? Mane-mane?

@ Hanzo - Yeah betul. Lupe sebab adored Safee Sali sangat. OMG GAY!

lavender harum wangi said...

wewiiittt~ rio ferdinand pun congrate m'sia wooo~!!!
meh tgk kat sini, http://twitter.com/rioferdy5

FH said...

perggh. caya la m'sia. hahaha

hans said...

gembira Malaysia menang

P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

Mr. Swift said...

@FH - haha, awak tahu ke bola ni ape? Ngehngeh.

@Hans - Tahniah bro!