My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Sumpah Pening Tengok Muka Dia Ni!

Ok baiklah selamat berpening-pening ayam sekarang. Komfem korang akan tengok sekali je entri ni. Komfem sebab aku pun tak sanggup. Urghhh peninggg. -_-'
 
Ok Mr.Bean tak pening lagi.
Fine, apsal bintik hitam kejap jadi putih kejap jadi hitam? Grr.

Tak pening pun? Bagus.

Ok yang ni pulak kat mane step paling bawah? Pfft, start pening dah.

Ada berape lelaki? 12 ke 13? Hahaha.

Homaygod! Pening-pening!

Nampak tak natang tu gerak-gerak? Woahh!

Akhir sekali, Obama tanye ni. Pening ke tak?

Aku pulak nak tanye, korang pening tak? Kalau pening sila bagitahu kenapa, kalau tak pening cuba bagitahu kenapa dan sila tengok semula whole entri ni. Okeh. Sorry terbuat anda pening. Aku cuma nak membantu. Kann besstt jadi pening. 


18 comment(s) to remember:

mOoN said...

penin jap...mata terus sakit...huhu..

Nur Bahiyah Ab. Rahman said...

oke, sy pening.
dan tiba2 rasa lapar.
ahaxx..

eiysya zasya's said...

mmg pening.. lagi2 yang muka 2 baris tuh.. hoho~

p/s: Tukar header blog..

FH said...

mabuk terus

Mr. Swift said...

@moon - haha, sorry. nanti saya bagi eye-mo tau. :p

Mr. Swift said...

@Nur Bahiyah - sorry jugak. haha, lapar? jom makan!

Mr. Swift said...

@eiysya zasya's - peliknye name awak. haha, tu ilusi je.

Mr. Swift said...

@FH - mabuk dah? ade banyak lagi tau nanti. :p

Black Winter said...

adoi. pening. sakit mate!

Nur Bahiyah Ab. Rahman said...

mc chicken wokey? gahaha

Mr. Swift said...

@Nur Bahiyah - Yeah! MC Chicken sangat okey. *meleleh

Fxysche Nas said...

julinggggg @.@
wuuuu uuu wuuuuuu

iskandar's said...

memang pening

Mr. Swift said...

@Fxysche Nas - Haha. Sorry sampai juling dah. :p

Mr. Swift said...

@iskandar - hoho. kan?

ninazmi said...

bepinau mate eden...0.o

elly said...

picture nie sume memang wat mate jd juling.. @.@

Linda Zizan said...

peenninggnyeee ...
saya nak saman mr. swift!!
peningg .. eh ..
kenapa awak pun ad 4 mata 2 mulut ... @______@"""