My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Siape Nak Tukar Link/Banner? OK DAH TUTUP. :)

INI ADALAH STICKY POST. CLICK PERKATAAN

! - A . Blog . To . Remember - !

diatas untuk entry terbaru! Scroll down? Sure after that.

Ok aku tahu semua bijak-bijak macam Einstein belaka. Jadi tak perlu terang banyak-banyak. Dan ini terbuka bagi Penduduk Planet IDE sahaja dan dibuka sehingga 1Januari 2011. Dan makne link/banner exchange adalah aku masukkan korang dalam list aku, korang masukkan aku dalam tong sampah? Salah tu, sampai hati. Masukkan aku dalam list korang jugak la. Dan satu lagi, apabila korang jadi penduduk planet IDE,
automatik aku akan follow blog korang. Yeah! Noktah. Titik bertindik.

So kalau jejaka nanti aku taruk dalam list
 -->NO NO haram kahwin!

Pastu kalau perempuan teehee saya masukkan awak dalam list
-->YES YES boleh kahwin!

Dan kalau korang ni blog yang tambah-tolak-bahagi-darab punye jenis aku masukkan dalam list
-->Berita Benar, Tipu, Pelik, Misteri Dan Ah Macam-Macam Lagilah!

Pastu kalau korang punye blog ada banner nak buat exchange pun boleh nanti aku sumbat kat
--> Banner Menarik

 *Dan kalau korang pondan aku mencarut.



Dah tak jadi mencarut.

CONTOH KOMEN :

Nama Anda : P.Ramlee
URL Blog Anda : http://ramleelovesalmah.blogspot.com
Status Blog Aku Dalam Blog Korang : Dah masuk dalam list / Belum masuk lagi.

81 comment(s) to remember:

Neena J said...

hehe.blh jeh nk exchange link..
http://cintaneenacinta.blogspot.com/.:)
i will take urs :P

Mizz Farah said...

hye...
datang melawat cni...
bce entry smbil klik mr nuff~ :)

SYAFIQAH / S said...

haha..mcm mcm :D

micky eyqa said...

melawat sini.. jom lah exchange banner

micky eyqa said...

apa ek procedure dye??

micky eyqa said...

apa ek procedure dye??

Sunah Mohammad said...

jom2~ :D

Faiz Tapit said...

huaaa... aku tak reti wat banner...
hahaha

Awangku Johan said...

aik mcm best jak ni..

Euriqqa Raffar said...

lawak jgk kamu yek. LOL!
owh, bole2 ! nk tuka banner :)
tp ari ni mgkin sy bz sket kot. esk lar kot bru sy update ..

mush said...

mush - http://www.mushpunyer.blogspot.com

zie~azharizalira'z said...

hyep2~~jln2 cni,,,n follow~~~^^

MIMIE AIZA said...

nak exchange link :)

http://mimieaiza.blogspot.com/

farahizzaty said...

http://farahizzatyrodzi.blogspot.com/

farahizzaty said...

hye ! da ltak blog kamu d list sye :)

syira aka sepatu hijau said...

salam

dah follow ur blog

terima kasih kerana datang blog syira :)



jom change


http://sinarpelangipagi.blogspot.com

miss tulip said...

cmner nk wt?
http://lurvemecuppycake.blogspot.com

Euriqqa Raffar said...

hey, i da msk kn u dlm list :)

http://www.euriqqaraffar.blogspot.com/

DiaUmaiNiNaz said...

i suka u pnye stylo..so i dah masukkan dlm list boleh pandang2..so , exchange link ckup la .. banner xder lg.

Norfa said...

salam kenal dari norfa.. jom join 500 blog!!

DaddyDian said...

Nama: daddydian

URL Blog: http://daddydian.blogspot.com/

Blog nko dah masuk dalam list aku

noname said...

yer yer..masukkan aku geng dalam list jejaka des[arte nak kawen..aha

noname

nur said...

nur
http://nurhafiz2009.blogspot.com
ALL IN ONE
dalam list also visit

~~su manje~~~ said...

su nak juga

nama ; su manje

alamat url ; http://hubersuhner.blogspot.com

infrom su kalau dah masukkan ok...thanks

~~su manje~~~ said...

wow...
pantasnya thanks so much sis..
su pun dh add link blog nie dlm senarai member su...
thankssssssssssssssss....
muaaaaaaaaaaaaaahhhhh...

Amna.Qadeeja said...

heheh nk join juga

nama : Amna.Qadeeja

URL : http://maiqadeejazzz.blogspot.com

blog kamu dah msuk dlm list si kacak bergaya di blog sy heee ;D

hacker said...

http://hackerz91.blogspot.com/2010/12/mutiara-doa.html

awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...

Nurulbadiah Lai said...

nak2..hhehhehe

hacker said...

thnx tau jd mbe hacker yg ke-300...

ijat_asni said...

jemput-jemput la datang menerjah
http://ijatasni.blogspot.com

^________^

Faaein said...

singgah sini..

wah baguslah cam tu.. =]

YanaMIB said...

Nama Anda : yanamib

URL Blog Anda : http://ctliyana86.blogspot.com/

Status Blog Aku Dalam Blog Korang :
lepas komen di dipublish aku tepek lerr url ko kt sidebar ye..huhu~

ara said...

thankz singgah blog ara..

=]


sudah di follow..

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

hehe jum visit blog ezze ..
http://ezzenurfarhani.blogspot.com/

Wannie Ariffin said...

ada masa follow lah laman sya http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com

Wannie Ariffin said...

ada masa follow lah laman sya http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com

sara said...

hey :))
nice blog :D

hamba Allah said...

do follow me , nnti i follow u :D
www.saialovehaters.blogspot.com

lavender harum wangi said...

lavender harum wangi

http://lavenderharumwangi.blogspot.com/

ngeong2~ dh masukkan kau dalam bloglist aku.. :D

tulips etu chinta.. said...

hye dtg pollo at sni..jjak ku blk taw..kalo ta aq bkar umah ko malam nieh..kehkehkeh..salam prknalan!

tulips etu chinta.. said...

huh?..
brni ko na saman nan na bom aq eh!.kehkehkeh..
xpe..t aq na bling mrcun at cni..pdn muke!
woahahahaha!

MyZone~theUn4given said...

best nyer..tp cmner??huhuhuuu

MyZone~theUn4given said...

Nama Anda :myREVENGE
URL Blog Anda :theun4givenii.blogspot.com
Status Blog Aku Dalam Blog Korang : Dah ada dalam list...:)

thanks teaching me step by step..hihihi

My MiRa said...

mira setujuu dengan agreement ni...hehehe www.amirahhussin87.blogspot.com

nanti bila kamu dh masukkan mira dlm bloglist agtau ok.hurmm mira tak dpt nk folow malam ni sbb line slow...tapi mira dh letak kamu dlm bloglist mira kategori best blogger ok....buat pengetahuan semua juga...mira mmg tengah cari org exchange link then mereka yang nak change link dgn mira...mira akan letak kat best blogger...mai la ramai2 hehe

My MiRa said...

tak...tak fake...tak tipu...cuma tadi mira bukak new tab untuk letak kmu dalam blog list sementara die loading nak save bloglist yang dah update tu mira datang coment je terus kat sini ingt kan smooth jela save tu...tapi internet putus pulak kena buat balik...hurm by the way dh letak and selmaat save dh.kat sini linne slow...sory

Mr. Swift said...

@My Mira - Hehe tahu pun takut, baru gertak je. :p

@Semua - Thank you beri mac!

iqbalhakimi said...

haha..aku xdak banner..amek link jela ek ek .. =D

http://iqbalhakimi.blogspot.com

noname said...

Aiiihhh, dapat tahu nama gua FBI...aaaauuummmmmm....

:)

dyna syamsuri said...

jalan2 and i follow..( ala2 sinar fm)
best blog ang!

sha_qistina said...

dah follow thank visit me..

Tuan Din said...

Ok menarik gak cara penerangan di entry ini..
nnt aku Hapdet Blog coz aku nie Buta IT & Baru 2 bulan buat entry...
http://tuandin-tati.blogspot.com

Mr. Swift said...

@iqbalhakimi - oh nanti kalau dah nak buat exchange list bagitahu eh.

Mr. Swift said...

@Tuan Din - Ok. Nanti dah nak link exchange baru bagitahu.

@semua - Haha. TQ tq!

Betta sp said...

orait, kita exchange link ye:)
http://bettasplenden-bettasplenden.blogspot.com/

Anna said...

thanks lawat blog saya.saya dh follow awak~ :)

iEra NaDiRa said...

yaww.. baru jadi Penduduk Planet IDE. Hitam putih ek planet ni.. lawa! Haha.

Okey nahh butiran..

Nama Anda : iEra NaDiRa
URL Blog Anda : http://imanmutiara-iera.blogspot.com
Status Blog Aku Dalam Blog Korang : Dah masuk dalam list~

saya ada banner tau. hehe

whitecappuccino said...

salam kenal..:)

Shafiq Rosli said...

follow jgk..

mior said...

salam..
exchange link..

http://bluarrghh.blogspot.com/

mior said...

salam..
exchange link..

http://bluarrghh.blogspot.com/

NINIEZANE said...

nk jugak..jom kta exchange link n banner...

http://niniezane2009.blogspot.com/

zyra halim said...

salam . exchange link .
name : zxiera halim
url : http://zxiera.blogspot.com

:)

zxiera halim said...

exchange link .
url : http://zxiera.blogspot.com

Lis Amir said...

mari tukar link. hee

http://lisamir.blogspot.com

plus, follow your blog :)

btw, happy new year.

MofiDhouse said...

ui ui.... salam perkenalan...
ku jua x reti nak create banner.... heheheheh

Betta sp said...

bro, sy da lama jd penduduk planet IDE nie. pas sy komen ari tue sy letak bro dlm list n tros follow. kalo xcaya tgk gambo arnab kat follower yg dulu2. that's me

level85nerd said...

mcm ^^

bukan photographer said...

hoh..aku minat benda2 mcm ni..haha
bukan photographer
http://anaksalam.blogspot.com/
dah masuk list dah..

MaYa MeiYa said...

saye2!!haha

nama: Maya Meiya
url:http://mayameiyasukasuki.blogspot.com/

n i folo u too..hoho..

Lady Fine said...

ala dah lambat ke?
nak exchange link gak..hahaha!
btw tq follow, da follow back:)

cahayachenta said...

nk xchange link juga

http://cahayachenta.blogspot.com

maizatul suraya said...

si enab.

http://maizatulsuraya.blogspot.com/

Amna.Qadeeja said...

juz nk gtaw bru tkar URL
URL lme da xgne huhu kna curik
http://amnaqadeejazz.blogspot.com
thanx ! :)

Amna.Qadeeja said...

xphm eh?
err,mksud sy kan awk ade list blog sy kat bloglist awk an?
juz tukar URL sy kepada http://amnaqadeejazz.blogspot.com
yg lme da xpkai huhuu

gegurl pink said...

tengssss follow kiter..sy dh follow awk jugak ok...ape yg menarik ni..tlg buat headervoleyyh??

Mr. Swift said...

Err header?
i don't think so.
-_-'

Amna.Qadeeja said...

xpe2 huhu..Amna.Qadeeja =)

i am S!L4H.. said...

ape ni?ape ni??
mcm blurr je...erghhhh

Amna.Qadeeja said...

haha oh, kan da ckp sy bwu tukar URL..byk yg ilang..dlu sy da ltak link awk

btw,sy da letak link blog awk d side bar sy.. kat list kacak bergaya huuu sila check :D

zyra halim said...

dah msuk link awk dlm list sye . cek out my blog . :)

Fathiah Rosdi said...

x kira dh xpired date pon,nk follow memfollow jgk eh...tq follow blog kite..;)