My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Peminat Filem Korea Bunuh Diri

 
Oh sorry sebab tajuk aku buat macam like walawei tajuk kau aku tengok je terus nak click. Terima kasih sebab click dan sorry bebanyak. Keywords. Itu aje. Satu lagi tips blogging macam ini. Oh btw layan Facebook punye pasal pastu terus terjumpe video ni padahal mata aku nak bukak pun payah ni. Layannn.

Ini main-main je.

Info tambahan :
Girls' Generation (hangul: 소녀시대) adalah sebuah kumpulan South Korean yang ditubuhkan oleh SM Entertainment pada 2007. Ahli-ahlinya adalah: Taeyeon, Jessica, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona dan Seohyun. Mereka lebih dikenali sebagai SoShi (소시), atau SNSD (di luar Korea).

5 comment(s) to remember:

A.N.I.T.H said...

saya suka SNSD!

A.N.I.T.H said...

saya suka SNSD!

Mr. Swift said...

@A.N.I.T.H - Hoho same lah kite! Asyiya?

bella YOYO said...

yuri SNSD je mcm best. keh3

Mr. Swift said...

Bella -Aah kan? Comel gila. :)