My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Lelaki Bukan Semua Buaye Tak Tipu

Ai wak! Wah tajuk ape pulak kali ni. Ye. Tajuk lelaki  buaye. Ok when sebut je buaye sape tak takut kan? Takut kan, takut kan? *gigit kuku cepat. Tak kesah la buaye jantan ke, betine ke, buaye pondan ke, buaye gay ke even anak buaye pun still menakutkan. Betul? Ye betul 100 markah. Bagi akulah. Korang tak tahulah pulak, mungkin ade yang tak takut kut, well maklumlah sama spesies. Ape kau gile tak takut buaye ha? Sekali ngap wassalam. Kenang daku dalam tidurmu. Wei ade hal jap, ape kate korang layan dulu video ni. Mane tahu boleh insaf ke. Mungkin, siape tahu.


Jangan play jika anda lemah semangat. AWAS! xoxo. Geli geli.

Okey sambung-sambung. Tadi pergi semayang jap. Korang dah semayang? Hehehe. LELAKI mestilah sembahyang, perempuan takpe. Ade ABC. Allah Bagi Cuti. ALhamdulillah, syukur kehadrat ilahi. OhTuhanku apsal bunyi dah macam ustaz pulak ni? Yeke? Tak pun. Kuat doh merepek kau ni der. Yelah sebab aku tak buat 5W + 1H dari awal. Cikgu BM aku mesti murka dengan aku. Piap! Piap! T_T STOP!

Okey so kat mana kite tadi, ohh so lelaki buaye. Perempuan buaye takdek? Ade sangat. Tipu lah takde, kan Najib dah kate satu Malaysia. Ya 1 Malaysia. Rakyat disusahkan, kroni disenangkan. Benci Najib. Biar die bace ni. AKU BENCI NAJIB. Minyak tu tak reti-reti ke nak turunkan harge wehh? Buat malu orang senegeri je. -_-'

Okey. Tak nak start dengan okey dah la. Wokey *intonasi mamak sikit baru branded lol. Wokey if nak tahu, aku dulu pun buaye jugak. Ya saya buaye dulu awak tahu. Tapi sekarang dah pencen. Kalau masih jadi buaye lagi jawabnye jadi buaye peminta sedekah belas kasihan la aku. Sebab sekarang kos hidup tinggi, gula minyak semua dah naik. Aku tak tipu, Najib tipu. Dulu aku selalu berangan jadi lelaki idaman every girl in this world. Padahal keluar Malaysia pun tak pernah macam mane nak dapat title 'whole world' tuh. Jadi sekarang aku tak lagi buaye, dah solat taubat dah. Kot.

Oh jadi aku teringat pulak kawan aku. Actually kawan kepada kawan aku. Tu pun kalau kawan aku still kawan lagi lah dengan kawan die tuh. Oh you know what? Kawan die tu kitorang panggil Buaye (memang nama panggilan sebenar). Sebab? Die dah la muke Ctrl+C sikit ala-ala alligator. SERIUS tak tipuu. Pastu perangai Ya Allah Tuhan saje yang tahu. Dah ade gepren masih lagi terhegeh-hegeh nak tackle awek lain. Bakal awek aku pulak tu. Itu yang hashole tu. Memang annoying. Aku tahulah aku dah pencen, tapi agak-agak la. Mane ade manusie suke pada buaye, kan? Kan awak kan?    

Ni buaye ke katak? Lelaki lah. 

Hakikatnya aku tewas kepada buaye dalam hal ini. Cari lain lah pulak. Sobs. Bagi tisu.

6 comment(s) to remember:

Erin said...

kita pun benci najib! hihi..

Mr. Swift said...

Haha. Oh samelah kite! :p

azilinda said...

huhuh..
mmg takut ngan buaya!!
takut!!
gler takut ar..
x leh bayang iot muke buaya..

d_tieah said...

Lelaki memang bukan buaya..
Sape ckp lelaki buaya?
Haha..

Mr. Swift said...

Haha. Aah tetibe je kan?
Perempuan tu buaye. Eh mane ade memain je. :p

miss cloudy said...

eeee.. tatuttt... :)