My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Jangan Pengsan.

 Happy Weekend Eberiwan!

<3<3<3 
Hari ni aku tak dapat nak tulis dengan panjaaang-panjaaaaang so aku tulis pndk-pndk je.Sebab hari ni nak pergi PC Fair kat MITC. Eh bukan PC Fair. Tapi adik die la lebih kurang je. You just donno how excited i am now! walawei. Nak cuci mata! Ahaha. Hoi sape kate cuci mate tengok pempuan ha? Cuci mata tengok PC Stuff la, bukan Hot Stuff. Nak buat pe tengok diri sndiri kan? Tsk tsk tsk. XD.

The concept sama je macam PC Fair sepeti jualan barangan ICT, Digital, Gadget, PC, Notebook, buah, ikan, sayur, makanan laut, bebola ayam dan start dari buah sampai bebola ayam semua tipu. Laparr. Jadi bagi sesiapa yang tengah nak cari barang barang PC, nak cari hot stuff ke, dan sewaktu dengannya jangan lepaskan peluang untuk survey kat PC Expo. Mungkin ada promosi yang menarik kat sana nanti. Jadi jangan lepaskan peluang kosongkan poket korang disini. Berbaloi-baloi!

Ok lah merepek pun sudah, ni video sape belajar Kimia mesti pengsan.
JANGAN PENGSAN!

video

Nak pengsan jugak. -_-'

Bakal kekasih hati. :D
Sumber - Metacafe via LahTube

2 comment(s) to remember:

tehCspecial(C) said...

gila kentang gambar yang akhir tu...cam transformer..

FH said...

tulis panjang2 la sgt~ haha XD
gile style CPU!