My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Contest Cari Ayam


Sorry Ayeem aku tersalah hari tu, macam yg gambar atas tu, ni yang baru dan fresh lagi.
Harap betul lah. Menang? Alhamdulillah.

Kelabu : N
Ungu : K
Oren : I
Hijau : O

Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana Ayeem dah sorokkanlah kan? Betul tak Ayeem? Tapi aku dah jumpe! Bagi aku RM50 sekarang cepat! Haha, gurau-gurau je.

Mencabar :
1. Fawh Ahmad
2. Ira Iraniey
3. Shahazrin

5 comment(s) to remember:

Mr. Swift said...

Nak macam ni ke Ayeem? Hehehe. Sebijik aku tiru. Btw thanks and blog kau memang best! Bile nak buat flash lagi? Gempak dohh. XD

Ayeem Jemain said...

haha tak payah lah dalam bentuk gambar. camne org nak klik kawan ko. haha. anyway thanks. kalau rajin, tukar lah dlm bentuk text biase aje. ;D

haha aku bz skang. masa terhad nak buat flash. thanks anyway

Ayeem Jemain said...

hehe ok bro, thanks! ;D

fawh said...

err camne contest ni snanye?
aku tak paham.

Wanz Mejuez said...

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html

new contest :D