My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Alamak Siapa Pulak Yang Kalah Ni? Arsenal Main Laser Jugak Ke?

Okey fine kalah! 3 - 1 ! Tiada apa yang boleh hamba cakap lagi melainkan ucapan tahniah kepada team Arsenal kerana memalukan team gua. Siot lu. Dasar sengal. Arsengal Arsenal memang nampak sangat komfem menang dan okey tak payah nak bagi alasan. Nak cakap ape lagi der, perfomance aweshit, coach mesmerize, pfft lah. Jadi kalahlah lagi sekali :(( dan terus derma point kepada kelab lain. Terima kasih bebanyak ManUnited ucapkan. Fergie senyum jangan cakap la komfem sampai telinga kalau Chelsea kalah. Kalau menang [link]? Aku harap die tak makan chewing-gum yang die kunyah tu.

Aku benci merah, merah itu warna jiwang.

Lampard *meleleh* dah kembali. Kau makin gomok kan? Drogba? Makin chitty-chitty bang-bang. Pelakon macam Norman Hakim pun kalah. Kau tak payah la belakon doh Drogba, baik kau gi score dari jatuh-jatuh. Nasib baik aku jauh je kalau tak lame dah aku suruh reff tu bagi kad merah. Key playerpun dah kembali tapi bile result still drop, kirim salam jelah. 

Kalah kepada Drogba.

Ok memang tahniah untuk Arsenal. Aku tengok tadi rase macam nak sokong Arsenal je. Bulsit tol kan aku? Nasib baik tak pakai baju Chelsea tadi. Kalau tak jawabnye aku last sekali la pergi bayar kat kaunter tu. Eh tapi peliknye sebab biasanya sebelum ni dorang main cantik tapi tak menang tapi kali ni main cantik dan menang, vavi tol. But why with Chelsea?

Tapi takpe sekarang kita ketinggalan 6 mata JE di belakang ManUnited, jadi pasni terus mengharapkan jelah diorang drop result. HAHA jahatnye aku. Baru tahu ke Ide jahat? Ayuh menang dan terus menang Chelsea! Bukan ayuh, WAJIB menang lah gile sebab bukan seminggu, bukan 2 minggu tapi tapi tapi wow! dah lebih 4 minggu, result tetap same. Sekali lagi gonjeng. Habislah wall Facebook aku jap lagi kene conteng.


Kan dah cakapppp. -_-'
Mujur aku bijak mengubah topik.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comment(s) to remember:

n i k l i s a said...

benci gila. kejadah la chelsea ni. huwaaa

YanaMIB said...

yeayy arsenal menang!! weehhuu~ =P

Mina-Chan said...

hahaha..kalah je kene cop main leser laa..haha
xpatot2...
(aku sokong mu!!haha,so xmau amik port kt sini..)
da kalah tu..kalah laa brow..
hehe...

Afiefah Safieni said...

sokong 22,,kalau menang mana2 pon,rasa puas hati..

Mr. Swift said...

@niklisa - hoih kuang ajau lu. :p

@yanaMIB - haha. chehhhh main hack!

@minachan - baiklah kalah. -_-'

@afiefah - yeah. memang patriotiklah.