My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Orang Israel pun support orang Melayu ke?

Wow, how can this be possible? I got a new visitor from the Israel. Erk. Kelu tak terkata. Agaknya dia search ape lah sampai boleh jumpa blog buruk camni. Blog buruk nasib baik banyak cantik kau nak nasib baik pulak ape lagi Ide. Yelah-yelah memang buruk tapi camtaek. Sobs. Bagi tisu.

Tikus ni selalu tak cukup makan. Padan muka. 
Akhirnya saya bunuh dan sekarang tiada lagi.
Tikus mati saya gembira! :p

Harap-harap blog aku tak kan dikaitkan dengan Illuminati mahupun Freemason. Aku pun tak pasti dan masih dalam mood mengkaji lagi. Better don't ask me, ask him. Ahmad Anti Illuminati.

Alamak sekali lagi, aku tak menjawab soalan dengan betul. 
Sorry lynsfr. T_T 

*Sepatutnya awak patut tanya saya macam ni : 

lynn : Bila nak makan KFC ni? Aku nak belanja kau. Nak?
aku : hoye hoye! komfem nak! :D

3 comment(s) to remember:

Amalin Naquiah said...

umm..tumpang tnye.live traffic feed ni binatang ape ha??

Amalin Naquiah said...

umm..tumpang tnye.live traffic feed ni binatang ape ha??

Mr. Swift said...

amalin - ohh ni kiranya untuk detect from where our traffic comes. :)